2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

buralarda fazla tüp bebek ted. yaptıran yok. tüpbebek yaptıranların hikayeleri bambaşka olur. biz bir yıl kadar uğraştıktan sonra kontrollere başladık ama sorunu tespit ettirdik bir ay sadece ilaç, sonra bir aşılama, eylülde 1. tüp bebek tedavisi, kanda bakıldı gebelik başladı ama hemen sona erdi kimyasal gebelik denen şey, sonra aralıkta 2. tüp bebek tedavisi. 14 ocakta 2 adet embryo transfer edildi. normalde transferden sonra 12 gün beklenir test için. ama yaşamayan bilemez onca uğraştan sonra o 12 günün nasıl geçtiğini. uyku uyuyamadım günlerce. ve nihayet kudurdum heyecandan ve 4 gün erkenden 8. gün test yaptırdım. saat 3 te gel sonuç al dediler. tek başıma gittim. ne eş ne akraba ne arkadaş. kadın test sonucunu verirken bebek istiyor musunuz dedi. (düşünün bana dedi) evet dedim. o halde hayırlı olsun dedi. kadına sarılacaktım sonra saçmalama dedim tuttum kendimi. bağıracağım bağıramıyorum. kahkaha ata ata çıktım kendi kendime hastaneden. bana bakıyordu insanlar. deliymişim gibi.

sevinince güldüğüm zıpladığım bağırdığım ağladığım olmuştur ama hayatımda ilk defa mutluluktan kahkaha attım.

canım ya bende arada öyle şeyler hissediyorum ama bebek değilmiş

yok canım bu bebektı emınımm yanı.daha once farklı seyler hıssedıodum.ama bu resmen ıcımden bıırı surtunup gıdıkladı gıbı oldu.tarıf edemıom.ınsallah en yakın zamanda sızın de olur ve anlarsınız ınsalllllah.

çok geçmiş olsun cnm.hamilelikte zaten diş rahatsızlıkları pörtlermişş

Hayırlı olsun canım. Senin adına çok sevindim.İnsan böyle zamanlarda havadan nem kapıyo. Bizimkisi 13. haftada göstermişti pipisini. Belkide ultrason cihazı iyiydi. Aynı zamanda doktorumuz da tecrübeli. Değişmez diye düşünüyorum ama gelecek kontrole kesinleşir. Ben de başından beri erkek hissediyordum.

bizim ki bir suprizdi ben biray oncesi doktora gitmisdim doktro kist var dedi ilaclar verdi olmassa ameliyatla aliriz demisdi tabiiiiiiii ben uzgun ve moralsiz neyse dr geldigime 2hafda demeden goguslerimde hasasiyet mide bulantisi bel agrilari tabi kansizligimizda vardi esim halime cok uzuluyordusenağlamasenağlama geceleri agliyordum bebegimiz olmayacakmi diye adettimde gecikmede olmusdu ama ben herseyi kistten dolayi olur diye hic hamileligi dusunmuyordum taki esim ruyasinda gorene kadar esimin elline bir cinar agacinin altindda yasli dede bebek veriyormus gelecek ugurunuz diyde esim beni zorluyordu test yap diye bende ona kiziyordum benle dalgami geciyorsun gercekleri bilerek diye her neyseee ben gene dayanamadim esimden habersiz is yerinde test yaptim cift cizgiiiiiiiiiii senağlamasenağlama inanamiyordum tabi bir ciglik attim herkes bana birsey oldugunu sanmislardi eve gonderdiler tekrar test aldim 3 tane hepsini 5 dk arayla yapdim hepsiiiiii pozitifdi allah umudumu kesdigim anda bana umut ve sevgi gonderdiiii kizlar senağlamasenağlama simdide mutlulukdan agliyorum esim de inanamamisdi ruyasinin cikdigina ve taki bebegi gorene kadarda inanmadi

yaa ne tefavuk cnm bahar bebişimiydin seeennnn. ne güsell bizimkiler de sonbahar bebişi olucak nasipse

:))))))) oyleymisim canimmmmmm ewet bebislerimiz cok iyi zamanda gelecek ne soguk nede sicak harika olacak sagliklica gelseler kucaklarimiza:CüvCüv:

günaydın annişleerrr...
keyifler yerinde gibi maşallah a.s.
benim yine dişim ağrıyor su bile içemiyorum acısından, kafayı yicem senağlama

canimmm dikkat et dis sagligi cok onemli dr git.ve sensody kullan biraz diger macunlara gore pahali ama harikaaaaaa:CüvCüv:

canım bende çok çektim diş ağrısı doktor parol içebilirsin dedi iki kere içtim sonra bidaha ağrımadı

minoset dışında hiçbişey kullanmamamı söyledi doktorum ben de sadece onu içiyorum ama ne fayda senağlama senağlama senağlama senağlama

minoset dışında hiçbişey kullanmamamı söyledi doktorum ben de sadece onu içiyorum ama ne fayda senağlama senağlama senağlama senağlama

canım sadece parol içiliyo hamileyken çok araştırdım sordum ve geçirdi hemen benimkini bidaha sor doktoruna istersen

arkadaşlar merhaba,
bir haftadır kayınvalidem vardı yanımda bilenleriniz vardır giremedim pek foruma.2 gündür yazdıklarınızı okuyorum.tek bir kelimesini bile atlamak istemiyorum bağımlılık yaptı ya:)
toptan söyliyim;
göbişlerin hepsine maşallah herbiri birbirinden güsel Allah sağlık versin inşallah annelere ve bebişlere,
bebek kıyafetleri desen keza maşallah Allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin,
sıkıntısı olan arkadaşlarım geçmişler olsun hepinize.
bu arada 3 boyutlu ultrasonda bebeğimiz pipisini gösterdi ve erkekmiiiş.en çok eşim sevindi bu duruma .rahmetli babasının bir kız torunu vardı,inşallah oğlanıda senden görürürüz demiş ama göremedi hissediyordur.ismi konusunda biraz tartışma yaptım eşimle ona üzgünüm çok celallendim o babasının ismini direkt koyalım dedi ben göbek adı olsun o dedim.halbuki baştan dedimdi adı babanınki gibi erdal olsun diye hiç çocuk olayı yokken ama ne biliyim niye böyle çemkirdim onunda gününü mahfettim kendiminde.umarım düzelir aramız.biliyorsunuzdur belki o bulgaristanda çalışıyor ben yeni döndüm istanbula yine ve msnden görüşüyoruz ne kadar olur iletişim.kayınvalidemde ziyaret amaçlı bize gelmişti o da yanıbaşında eşimin bilgisayarda konuşamıyorum tam rahat.umarım aramız düzelir.neyse sıkmayayım sizide bu haberin yanısıra.
bu arada ense kalınlığı 1,8 ve free beta hcbg değeri 38 idi.bunlara göre erkek tuttu ama çin takvimine göre kız demişti o tutmadı.ayrı bir mutluluk arkadaşlar herkese nasip olsun isteyenlere inşallah bu mutluluk.

evet ilaç kullanamazsın, ama doktora git belki diş üzerine konan ağrısını dindiren birşey verebilir,

sorma canım yaa bilsem 20'likler çıkacak diye bebek için beklerdim valla senağlama senağlama senağlama

kısss öle deme küstürcen bebişiniii aaaa çok ayıp ben 8 aydır hiç mide ağrısı çekmiyordum geçen bir tuttu sanki hamileliğime özel çok kötü oldum ama napim çektim ölee..bebişim ii olsun da ne kaldiki zaten 5 ay gelcek geççek inş.

canım sadece parol içiliyo hamileyken çok araştırdım sordum ve geçirdi hemen benimkini bidaha sor doktoruna istersen

canım annem kardeşime hamile kaldığında minoset vermişti ona, ben de doktoruma sordum o da minoset dışında hiçbişey vermiyoruz dedi...
ben de minoset dışında ilaç kullanıldığını bilmiyordum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…