Hepimizin iyi olur inşallah tatlım. Sağolasın. Ayrıca hani şu göbek meselesini çok takıyorduk yaa biz senle:)) Dün 2 tane doktora sordum ikiside normal anca büyür dediler. Yani içimizi bu konuda da ferah tutalım olur mu?
saol dilekcim ya çok i olmuş sorduğun geç çıkıcak bizimkiler heralde akşmları çıkıyo benim azıcık seninde oluyomu bebeklerimiz ii olsumda gerisi önemli deil
sende saol cnm.sende iyiki varsın bizde seni çooook seviyozzzz:asigim:
canım ya bende arada öyle şeyler hissediyorum ama bebek değilmiş
20'lik dişlerim çıktı canım daha 8-9 haftalıktım, o ara da 1 hafta gece gündüz ağladım ağrıdan..
onlar çıkarken şimdi ağrıyan dişi sıkıştırmış ve o diş kırılmıştı.. onda ağrı falan yoktu sadece sıkışmayı hissediyordum..
doktor o zaman çekemeyeceğini söyledi.. o zaman dişler çıktı ağrılar da bitti zaten..
üstünden 1 ay geçecek nerdeyse, kırık diş ağrıyor şimdi, ısıramıyorum yutkunamıyorum senağlama senağlama senağlama senağlama
aklımı oynatıcam ağrısından, doktora gitsem mi gitmesem mi bilmiyorum senağlama senağlama senağlama
çok geçmiş olsun cnm.hamilelikte zaten diş rahatsızlıkları pörtlermişş
Günaydın arkadaşlar ,
Umarım bebişler de keyifler de iyidir. Dün benim başıma neler geldi hemen anlatayım. Sizinde bildiğiniz gibi dün çok endişeliydim nasıl iyi mi acaba diye.. Öğleden sonra işten izin aldım hastaneye gittim şu kalp cihazı ile bebeğimin kalp atışlarını dinleyebilmek için.
Doktor kalp sesini çok uğraşmasına rağmen duyamadı ve çrş günü gel ultrasona gir dedi.
Benim tabii çrş kadar dayanacak ne sabrım ne gücüm olduğu için hemen eşimi aradım o da izin aldı işyerinden ve İzmire doğru yola çıktık. Bütün yol boyunca 1,5 saat öldük öldük dirildik, eşim her ne kadar beni rahatlatmaya çalışsa da kendisi de çok korkuyordu. Neyse en sonunda doktora vardık ve hemen ultrasona aldı. Allah binlerce kez şükür herşey yolundaymış. Nasıl mutlu olduğumuzu anlatamam var ya o ultrason odasında delikafadulden Allah kimseye kötü bir deneyim yaşatmasın , evlat acısını tattırmasın daha doğmadan bile ölüm gibi geliyor yokluğu....
Bu arada eşim 28 martta geldiğimizde cinsiyetini öğrenebilir miyiz diye sordu. Doktor elbette dedi. Zaten şimdiden bile kız gibi gözüküyor dedi:)) Yani cinsiyet tahminim doğru kızım olacak inş. Allah izin verirse...
senağlamasenağlama canım kıyamadın çok duygulandım Allah ım tamamına erdirsin inş.bebişini sağ salim kucağına kucağımza alırız inş.
sorma canım yaa bilsem 20'likler çıkacak diye bebek için beklerdim valla senağlama senağlama senağlama
yaa ne tefavuk cnm bahar bebişimiydin seeennnn. ne güsell bizimkiler de sonbahar bebişi olucak nasipse
günaydın annişleerrr...
keyifler yerinde gibi maşallah a.s.
benim yine dişim ağrıyor su bile içemiyorum acısından, kafayı yicem senağlama
canım bende çok çektim diş ağrısı doktor parol içebilirsin dedi iki kere içtim sonra bidaha ağrımadı
saol dilekcim ya çok i olmuş sorduğun geç çıkıcak bizimkiler heralde akşmları çıkıyo benim azıcık seninde oluyomu bebeklerimiz ii olsumda gerisi önemli deil
Evet canım akşamları benimde çıkıyor gündüzleri pek belli olmuyor hele hele sabahları yok denecek kadar az bir göbüşle kalkıyorum yataktan..Bencede yaa onlar iyi olsunda nasıl olsa göbüşlerde zamanla büyür, daha sonuçta 10cm kadarlar küçücük bir yer kaplıyorlar içimizde... Biz boşuna endişelenmişiz.
Hayırlı olsun canım. Senin adına çok sevindim.İnsan böyle zamanlarda havadan nem kapıyo. Bizimkisi 13. haftada göstermişti pipisini. Belkide ultrason cihazı iyiydi. Aynı zamanda doktorumuz da tecrübeli. Değişmez diye düşünüyorum ama gelecek kontrole kesinleşir. Ben de başından beri erkek hissediyordum.
Sağol canım.Zaten doktorlar sadece cinsel organına bakarak değil de aynı zamanda kemik yapılarından da bir tahmin yürütüyorlarmış yani muhtemelen söylediği doğrudur canım
...
canimmm dikkat et dis sagligi cok onemli dr git.ve sensody kullan biraz diger macunlara gore pahali ama harikaaaaaa:CüvCüv:
minoset dışında hiçbişey kullanmamamı söyledi doktorum ben de sadece onu içiyorum ama ne fayda senağlama senağlama senağlama senağlama
20'lik dişlerim çıktı canım daha 8-9 haftalıktım, o ara da 1 hafta gece gündüz ağladım ağrıdan..
onlar çıkarken şimdi ağrıyan dişi sıkıştırmış ve o diş kırılmıştı.. onda ağrı falan yoktu sadece sıkışmayı hissediyordum..
doktor o zaman çekemeyeceğini söyledi.. o zaman dişler çıktı ağrılar da bitti zaten..
üstünden 1 ay geçecek nerdeyse, kırık diş ağrıyor şimdi, ısıramıyorum yutkunamıyorum senağlama senağlama senağlama senağlama
aklımı oynatıcam ağrısından, doktora gitsem mi gitmesem mi bilmiyorum senağlama senağlama senağlama
sorma canım yaa bilsem 20'likler çıkacak diye bebek için beklerdim valla senağlama senağlama senağlama
canım sadece parol içiliyo hamileyken çok araştırdım sordum ve geçirdi hemen benimkini bidaha sor doktoruna istersen
pahalı mahalı valla can acısından iyidir, onu da deniyim bari...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?