evet ilaç kullanamazsın, ama doktora git belki diş üzerine konan ağrısını dindiren birşey verebilir,
kısss öle deme küstürcen bebişiniii aaaa çok ayıp ben 8 aydır hiç mide ağrısı çekmiyordum geçen bir tuttu sanki hamileliğime özel çok kötü oldum ama napim çektim ölee..bebişim ii olsun da ne kaldiki zaten 5 ay gelcek geççek inş.
sakuracım Allah yardımcın olsun zor şey ya.doktora git en iyisi ne öneriyorsa yap ihmal etmeden.
dene canim dis agrisi cok kotuuuuuuu:1no2:
Ayfersmu 'cum tebrik ederim inşallah , sağlıkla sıhhatle kucaklarsın bebişini takma kafana isim konusunu şimdi aranızda mesafe var ya daha zor oluyordur tabi bence eşini güzellikle ikna et derim ben ama Erdal ismi de kötü değilmiş :)) İki isim koyabilirsin böylece bebişin ilerde istediğini seçer kullanır ...
slm arkadaşlar benim hamileliğimde tam bi sürpriz oldu bize tam umudumuzu kaybetip tüpbebek denemek için arastırmalar girdiğimiz aylarda sürpriz yaptı meleğimiz bize biz tam 3.5 sene bekledik biz her ay adetim 1 gün gecikse hemen test alıp yapıyorduk her seferinde negatif sonucu görmek beni yıkıyordu üstelik dr bi sorun yok açıklanamayan infertilite seninki diyordu bazı aylar yumurta geliştirici hap iğne falan kullanıyordum ama sonuç değişmedi 3.5 yıl boyunca .sonunda ankarada bir tüpbebekmerkeziyle görüştü eşim artık oraya gidecektik.30 aralıkta adetim yine gecikmişti eşim ısrarla test yapmak istiyordu ama ben kesinlikle dedim artık kafamızdan cıkartalım olmuyor işte dediysemde eşim beni dinlemedi gece saat 12 falan içime doğuyor gidip test alacam dedi ve testi eşimin ısrarıyla yaptık allahım o 2 dkk sanki ömür gibi geliyor insana ve sonuç çift çizgiiiiii inanamıyorduk sadece birbirimizi bakıp ağlıyorduk sımsıkı sarılmış şekilde sonra eşim bi daha alcam diye evden koştu gitti 2 tn daha test almış onlarıda yaptık hepsi pozitif çıkınca evde delirdik biz çıldırmıştık sanki mutluluktan eşim diyor içim içime sığmıyo balkona çıkıp bağrasım geliyor diye sonra dayanamadı ertesi gün dr gitmeyifalan beklemedi. hemen annelerimizi aradık düşünebiliyomusunuz saat 12 yi gecmiş gece :)) sevinçten çığlıklarla karşıladılar haberimizi sabaha kadar uyuyamadık hep hayaller kurduk durduk ayaklarımız yeni yeni yere basıyor işte.evet cok uzun yazdım ama sanki yazarken yeniden yasadım
slm arkadaşlar benim hamileliğimde tam bi sürpriz oldu bize tam umudumuzu kaybetip tüpbebek denemek için arastırmalar girdiğimiz aylarda sürpriz yaptı meleğimiz bize biz tam 3.5 sene bekledik biz her ay adetim 1 gün gecikse hemen test alıp yapıyorduk her seferinde negatif sonucu görmek beni yıkıyordu üstelik dr bi sorun yok açıklanamayan infertilite seninki diyordu bazı aylar yumurta geliştirici hap iğne falan kullanıyordum ama sonuç değişmedi 3.5 yıl boyunca .sonunda ankarada bir tüpbebekmerkeziyle görüştü eşim artık oraya gidecektik.30 aralıkta adetim yine gecikmişti eşim ısrarla test yapmak istiyordu ama ben kesinlikle dedim artık kafamızdan cıkartalım olmuyor işte dediysemde eşim beni dinlemedi gece saat 12 falan içime doğuyor gidip test alacam dedi ve testi eşimin ısrarıyla yaptık allahım o 2 dkk sanki ömür gibi geliyor insana ve sonuç çift çizgiiiiii inanamıyorduk sadece birbirimizi bakıp ağlıyorduk sımsıkı sarılmış şekilde sonra eşim bi daha alcam diye evden koştu gitti 2 tn daha test almış onlarıda yaptık hepsi pozitif çıkınca evde delirdik biz çıldırmıştık sanki mutluluktan eşim diyor içim içime sığmıyo balkona çıkıp bağrasım geliyor diye sonra dayanamadı ertesi gün dr gitmeyifalan beklemedi. hemen annelerimizi aradık düşünebiliyomusunuz saat 12 yi gecmiş gece :)) sevinçten çığlıklarla karşıladılar haberimizi sabaha kadar uyuyamadık hep hayaller kurduk durduk ayaklarımız yeni yeni yere basıyor işte.evet cok uzun yazdım ama sanki yazarken yeniden yasadım
ayy canıım inan olsun ben yaşadım gibi sanki o anlattıklarını.çok sevindim sizin adınıza maşallah.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
senağlamasenağlama....Allah tamamına erdirsin cnm inş. hepimizin hamişliğini
canım seninki benimkine çok benziyo rabbimize şükürler olsun
yok canım bu bebektı emınımm yanı.daha once farklı seyler hıssedıodum.ama bu resmen ıcımden bıırı surtunup gıdıkladı gıbı oldu.tarıf edemıom.ınsallah en yakın zamanda sızın de olur ve anlarsınız ınsalllllah.
dişi agrıyan arkadaslar rahat olun.1 hafta once dısımın agrısından kudurmustum dr.umu aradım.hic bısey ıcme gıt dıscıye dedı.cok agrın varsa morfınle bıle mudahale ettırebılırsın dedı.cunku ıltıhap toplaması daha zararlı bebek ıcın dedı.bende cok guvenıyorum dıscımede k.dogumcuyada.morfınle kanal tedavısı yaptılar kurtuldum allah sukur.morfın hıcbır sekılde bebege gıtmezmıs.ılk 3ay ve son 3ay yaptırmayın demelerının sebebı,ılk 3ayda dusuk rıskı,son 3 ayda erken dogum rıskı oldugu ıcınmıs..allaha emanet ettım ve yaptırdım.ılltıhap toplamaya baslamıs ayrıca erken mudahale herzaman daha ıyıdır.yardımcı olmak ıstedım.cok gecmıs olsun acısını bılıyorum
benim çok afilli bir hikayem yok testle ilgili.hap kullanıyordum ama artık hormon almayayım diye spiral taktırmıştım.hiç çocuğu olmayanlarda 1 seneden fazla takmak iyi değil denince çıkarttırdım ve takvim yöntemini kullanmaya başladık.3 ay takvim korudu ama sonrasında 1 hafta adetim gecikince test aldık pozitif çıktı.eşim mühendis ve çok planlı bir insan.evimizi almadan çocuk sahibi olacağız diye endişelendi ve onun endişesi benimde sevincimi köstekledi doğrusu ama sonrasında fikre alışınca o da bende mutlu olduk.Allah'ı ma bin şükür arattırmadı bu sevinci bize.ben hep şükrediyorum ve sağlıkla kucağımıza almamızı diliyorum bebişlerimizi hayırlısı ile inşallah.
Kızlar çok iyi düşünmüşsünüz hikayelerimizi , başımızdan geçenleri okumak gerçekten çok eğlenceli.
Şimdi sizlere benimkisini anlatayım. Zaten daha öncede bahsetmiştim eşimin geçmişte geçirdiği bir ameliyat nedeniyle bebek sahibi olamama riskimizi. Eşim hep çok istedi ben hep erteledim , acı gerçekle karşılasarsak onun canı çok yanacak diye. Ama yalnızca 3 sene geçiştirebildim en sonunda ısrarları nedeniyle temmuz ayında tatil dönüşü çalışmalara başlayalım diye söz vermiştim ona:))) Bebeğimiz bizi yalnızca 4 ay bekletti...
Sonra ben burdayım dedi. Adetim gecikmişti ama çok ta heveslenmek istemiyorduk
testi olabildiğince geç yaptık. Bir cumartesi ben artık dayanamıyorum hadi test yapalım dedim eşimde tamam dedi , aldık testi denedik silik çıktı ikimizde sudan çıkmış balık gibiydik neydi bunun anlamı? Sanırım testin geçerliliği de bir 10-15 dk falan sürüyormuş.
Hemen beklemek yerine apar topar tanıdık bir eczaneye gittik eşim girdi eczaneye ben arabada bekledim hem heyecanlıydım hemde çok utanıyordum. Resmen nefesimi tutup bekledim eczaneden çıkışını ve zaten çıkar çıkmaz anlamıştım sonucu onun yüzünden.
Ağzı kulaklarındaydı eşimin:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?