2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bende anlatmak istiyorum anlatmıştım gerçi ama
bende 4 cmlik bir çikolata kisti vardı buda kısırılık yapar dediler tıp fakültesinde ve ameliyat yapmak istedi oradaki doktor ben işlerim yoğun olduğu için gitmedim bir daha , aradan yaklaşık bir sene geçti biraz ağrım oluyordu eşim git başka bir doktora göster sonrada bebek için hazırlanalım dedi ben şaşırdım çünkü eşim bir süre daha istemiyordu neyse ben şimdi gittiğim doktora gittim 1,5 senede hap kullanmıştım muayene etti test falan yaptı doktora gidiş tarihim 2008 aralığının başı hapı da bırakalı bir iki ay oluyordu doktor gerekirse bir sene beklememiz gerektiğini ondan sonra ameliyatı düşünmek gerektiğini hemen bir bakışta ameliyat kararını vermenin gereksiz olduğunu söyledi ben kesin tedavi ile olur hemen olmaz diye moralim bozuldu çıkarken eşime gelirsiniz bir iki aya merak etmeyin dedi bir hafta 10 gün sonra adet oldum 24 aralıkta sonra ocaktaki adetimi bekliyordum bir kaç gün olmadım stres yaptım heralde dedim sonra bir test yapayım dedim negatif çıktı hemen olmaz doktor bekleyelim dedi dedim sonra 7 gün oldu gecikmesi pazar günü eşime ya ben hala regl olmadım gidip alalım bir test dedim gittik nöbetci ecz. bulduk eve kadar dayanamadım bir alışveriş merkezine gittik burger king den bardak aldım wc ye gittim ve anında 2. çizgi çıktı şok oldum meleğimiz hiç bekletmedi bizi eşime gittim ağlıyorum şaşırdı hamileyim dedim gösterdim testi o da e 2 çizgi var dedi o işte pozitif dedim eşime güleyim mi sevineyim mi ağlıyım mı bilemedim o 24 aralık benim son adetim oldu şimde de meleğimizin aramıza katılmasını bekliyoruz uzun oldu ama paylaşmak istedim

kızlar dışarı çıktımç oğluma ciciler aldım::) istanbuldakı arkadaslar eminönünde havuzlu han var çok guzel ciciler ve fiyatlar çok uygun. yolunuz düşserse mutlaka bakın

bende anlatayım gerçi bende daha önce anlatmıştım ama neyse

ben bir kaç aydır özeniyordum çevremde bir kaç tane hamile vardı ve yeni doğanda bir bebek olunca insan özeniyor ama eşim daha erken ev alalım ondan sonra diyordu. aralık ayında ben bebek istiyorum demiştim şakayla televizyonda bir bebek vardı bayıldım ona (dudaktan Kalbe dizisindeki Melek bebek) sonra oda şakasına doğum günüde dedi bana bende gülmüştümm..

22 aralık doğum günümde arkadşlarda vardı eşim biraz fazla içmişti neyse işte o gün bebeğimiz bize gelmiş ama eşim hatırlamıyor bile içine doğmuş doğum gününde derken neyse 7 ocak oldu ahala adetim gelmedi normalde erken gelirdi ama gelmedi 2 gün bekeleybildim ve cumartesiydi eve giderken 2 tane test aldım neden 2 tane aldığımıda bilmiyorum eve gittim direk testi yaptım ki 2. çizgi silik elim ayağım titremeye başladı gözlerim doldu mideme bişiy oldu boğazım düğümlendi böyle bir süre kaldım öyle hemen diğerinide yaptım yine aynısı. eşimi aradım ve galiba hamileyim dedim hiç bir şey söylemeden donup kaldı... sonra eminmisin dedi gidip bir tane daha al dedi ve polikinliğe uğra dedi tamam dedim daha telefonu kapar kapamaz babasını aramış ded oluyorsun diye... polikinliğe gittim pazartesi sonucu alırsın dedi yaptırmadan çıktım eve giderken bir test daha aldım onu yapmadan bekledim ama pazar sabahı oldu erkenden yaptım ki 2 çigide koyu sevinçten uçuyordum eşimi kaldırdım o günü zor geçirdim pazartesi sabahı 7 de kalktım polikinliğe gidip kan verdim 3 te belli olur dedi işe geldim iş yerinde duramıyorudum heyecandan çalışamıyordum vakit geçmiyordu saat 3'e kadar 5 kez aardım polinkiliği ama olmadı o sırada hamilelik belirtileri topiğini keşvettim orda yazışıyordum heyecandan ölüyordum saniyeler geçmiyordu ve sonunda saat 2 olmuştu eşim gitti sonucu almaya gidene kadar 10 kez aardım onu sonra 10dk. sonra aradı beni sonuç dedi ses çıakrmadı sesi titriyordu. ne olabilir dedi bilmeem dedim bebek olabilir dedi ağlamaktan konuşamadım 5 haftalık olabilirmiş dedi beynimdne sıcak sular döküldü. eve gittim eşimle karnımı sevmeye başaldık ikimiz birden ağladık

kızlar dışarı çıktımç oğluma ciciler aldım::) istanbuldakı arkadaslar eminönünde havuzlu han var çok guzel ciciler ve fiyatlar çok uygun. yolunuz düşserse mutlaka bakın

e aldım dıyecegıne fotosunu koysana bacııımkaydirigubbakcemile2

güle güle giysin annesi cicilerini ne güsel ya cinsiyetleri belli sizinkilerin oğlum diye yada kızım diye sevmek daha bi baska güsel olur bisde persembe günü randevumuz o zaman öğrencez inş.ama az önce eşim aradı dr aramış ben sabredemiyorum dedi bugüne ayarlayabilirse bugün gitcez dedi çok heycanlandım inş.ayarlar.öğrenince yazarım kzım mı oğlummu olcak diye hihoyyythihoyyyt

slm kizlar..bende hikayemi yazayim size..
bizde 3 yildir bekliyoduk bebegimizi.1 sene korunduk.sonraki sene hapi biraktim ve ne zaman gelirse basimizin üstüne dedik..ancak gelmedi.dr.lar hep beni arastirdilar fakat bende biseycik yoktu.esimdeymis meger sorun..testler yapildi konusmalar yapildi,siz normal yolla cocuk sahibi olamazsiniz dediler tüp bebek dediler ben sasirdim ve ilk basta hic sevmedim adini tüp bebekmi dedim kendi kendime..daha sonra alistirdim kendimi bu fikre.önce 2 kez asilama gecirdik.kesin olur dedi dr.ama bisey olmadi.2sindede hüsran..daha sonra arastirdim internetten alman has.bahceci klinigine gittik.sizinki asilamayla olcak bise degil dediler.mikroenjeksiyon olcak dediler.oki dedik.bi sürü hormon ilaclari igneler falan derken yumurtalar toplandi,döllendi,transfer oldu vee sonuc yine negatif..yikilmistik bi kere daha artik gücümüz kalmamis gibiydi..3 ay sonra tekrar dondurulmuslardan 2.mikroyu denedik ve yine umudumuz yoktu aslinda ama cok sükür sonuc pozitif..cok ignelerden ilaclardan psikolojik zorluklardan gectik arkadaslar..allah kimsenin kucagini bos birakmasin insallah..bebek istegini erteleyen arkadaslarim var cevrede mesela onlara hep diyorum kimse ertelemesin cünkü kolay olmuyo bazen..
benimde hikayem böyle kizlar..

bircan ne güzel şaslısın kuzun seni hiç bekletmemiş. benimki çok bekletti. zorlu aşamalardan sonra şükürler olsun artık benimle.
biz yaklaşık 16 ay kadar uğraştık. tabi bu arada dr lara gidiliyor. her türlü seye bakıldı olmaması için sebep yok densı. esimde sperm harektlılıgınde biraz sorun vardı ama dr öenmli değil dedi. aşılama yapmaya karar verdik. ben rahim filmine korkuyorum. herkes çok kötü dedi durdu. bende erteledim. aşılama denedik olmadı. ikinciyi denedik olmadı. jinekoloğumda ürologda senden emin olmamız lazım dedi ve ben korka korka rahim filmini cekildim. 3 aralıkta dr un bana dediği valla sol tamamen tıkalı sag çok zorladımda azıcık acıldı demesini unutamıyorum hemen tüp bebeğe karar verdik. 22 aralık son adet tarihim. zamanında beni çok bekleten kuzum şimdi benim en büyük mutluluğum. şükürler olsun Allah verdi. inşallah hepimizde sağlıkla kucagımıza alırız

petibor cep telefonumdan güzel çıkmıyor. evde halletmem lazım evdede sızıyorum resmen:)
birbelemir insallah sende öğrenirsin bu sefer sende bebeğim değilde kızım yada oğlum dıye seversın. genelde içine ne doğpuyorsa o oluyor

kızlar
ben aılemden cok uzaktayım bılıosunuzdur.benım bu hamıle halımı hıc gormedıler onumuzdekı ay gıdıcem memlekete.o zaman 5 ay bıtmıs olucak nasıpse.sızın gobekler buyudukce aılenız nasıl tepkı verıo anlatsanıza.ben cok merak edıorum benı nasıl karsılıcaklar dıe de

benide ağlatıcaktın kız gözlerim doldu valla

canım benım annemler 27 martta gelıyorlar kısmet olursa. gittiklerinde karnım çok azdı. ama annem gördükçe tebessüm ediyordu. farkediyorum genelde bana değil ilk olarak göbeğime bakıyorlar:) annemler gelsın ne tepkı verecek merak edıyorum bende:)

canım senin bebeğinde çok nazlıymış rabbim inşallah tamamına erdirir hepimizinkia.s.

hele bu kez cınsıyetı de bellı senınkının gobek de buyudu.bakalım senı ılk gorduklerınde ne dıceklerkaydirigubbakcemile3

Kızlar hepinizin hikayesini okurken gözlerim doldu bugün çok duygusal bir gün oldu zannımca Bu arada inşallah hepimiz eylülden sonra doğum hikayelerimizi de anlatırız :)

benim 17 yaşında yeğenim var tek torundu bir kaç ay öncesine kadar banada çok düşkündür hem bebeği seviyor merak ediyor bir yandan da anneme Deniz (Deniz ben oluyorum teyze demez bana) beni eskisi gibi sever mi diyormuş canım benim bunu duyunca çok duygulandım ve ona dedim ki sen benim ilk bebeğimsin ben seni nasıl çok seviyorum sende onu çok seveceksin
bu arada adım Deniz olmasa bebeğime Deniz ismini koyardım babam benden önce davranmış kaydirigubbakcemile3

Kızlar hepinizin hikayesini okurken gözlerim doldu bugün çok duygusal bir gün oldu zannımca Bu arada inşallah hepimiz eylülden sonra doğum hikayelerimizi de anlatırız :)

aynen canım valla bakalım doğum hikayelerimiz nasıl olacak Allah o günleri göstersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…