2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

göbek çok büyümüyo be canım. zaten 1 kilo almısım. Allahtan oğlumun gelişimi güzel

ben de yarım kılo almısım ama onemlı olan da bebeklerın gelısımi zaten.kılo ılerleyen aylarda ıstemesek de alıcaz.:CüvCüv: ınsallah cok almayız

ben de yarım kılo almısım ama onemlı olan da bebeklerın gelısımi zaten.kılo ılerleyen aylarda ıstemesek de alıcaz.:CüvCüv: ınsallah cok almayız
ben hep çok zayıf olduğumdan boyle bır an evvel biraz lıyım göbeğimi gere gere geziyim istiyorum:):CüvCüv:

merhabalar,bende eylül 15 gibi doğum yapacakmışım.aranıza alırmısınız benide minik yavyumuda

Sakuracım geçmiş olsun cnm.

ayfersmu hayırlısı olsun cnm. Oğluşun sağlıkla gelsin inşallah

honey53 hoşgeldin aramıza. Sağlıklı bir hamilelik geçirirsin umarım.

evet canım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın benimde çevremde isteyipte olmayanlar var

kızlar dışarı çıktımç oğluma ciciler aldım::) istanbuldakı arkadaslar eminönünde havuzlu han var çok guzel ciciler ve fiyatlar çok uygun. yolunuz düşserse mutlaka bakın
valla ben anadolu yakasındayım ama eminönü ayrı bir zevktir.üniversiteyide veznecilerde okudum kızlarla dolaşa dolaşa inerdik vapura doğru ama yıllar sonra bebiş elbiseleri için gideceğim hiç aklıma gelmezdi kıııs ay gidiyim heveslendirdin benide.
canım ya inan hissettim yazdıklarını.diğer arkadaşlarımında öyle.ne diyim Allah sağlık versin herbirimize.bu arada izmir kültürü içkiyi sever.kayınvalidemler karşıyakadalar.gidiyoruz sık sık.eşimde 11 yıl izmirde yaşamış izmir aşığı.mezeler o sofralar pek sever bizimkide:)
canım ben hep diyomya danacık oldum valla.çekicem resmi koycam ama iğrenç çekiyor bu cam.iki ay sonra eşimi görücem kısmet olursa.o da ne dicek bakalım bende senin gibi beklicem tebessümleri:)
ben hep çok zayıf olduğumdan boyle bır an evvel biraz lıyım göbeğimi gere gere geziyim istiyorum:):CüvCüv:

yahu zayıfım diye üzülüyolar yaa :) delüler ben oldum dana siz hala gerinmeyi düşünüyonus.zaten göbek vardı biraz daha çıktı alt kısımda en çok.erkekler altta yerleşir heralde ondan.

bende 500 gr almıştım en son kontrolde bu seferde sanırım 1 kg olmuştur aldıgım kilo herkes hiç kilo almadın bu nasıl 4 aylık hamilelik diyor.

Amin canımcım. Geç olsun güç olmasın bak gelmiş meleiğin snaa seçtiklerine değdi

Kızlar hepinizin hikayesini okurken gözlerim doldu bugün çok duygusal bir gün oldu zannımca Bu arada inşallah hepimiz eylülden sonra doğum hikayelerimizi de anlatırız :)

evet aynen cnm yaaa herkesin hikayesi farklı ama aynı kaderi paylaşıyoruz şu anRabbim mahcup etmesin hiçbirimizi inş.

canım ya inan hissettim yazdıklarını.diğer arkadaşlarımında öyle.ne diyim Allah sağlık versin herbirimize.bu arada izmir kültürü içkiyi sever.kayınvalidemler karşıyakadalar.gidiyoruz sık sık.eşimde 11 yıl izmirde yaşamış izmir aşığı.mezeler o sofralar pek sever bizimkide:)

bizimki öyle çok içmez sıkta içmez zaten içemiyor midesine dokunuyor ama ortamıda vardı arkdaşları bide doğum günüm ya özel günlerde yada bazen dışarda izlerse maçı ozaman oda 2 kadeh yoksa midesi fena oluyo zaten çok sık içmeyen insna çok içemezmiş öyle diyor ben anlamıyorum

valla kılo alsak dert almasak dert yani:)

benım iş yerim sirkecide. bende sık sık cıkıyorum. bebeğime alıyorum bişeyler.

kızı olucaklar bakın ne sırın battanıye sıze fıkır olsun yapmak ıstersenız

Eklentiler

• $1002778pv6.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…