msms cim Allah ım sana ve bizlere bağışlasın inş. bebişlerimizi inş.
merhabalar,bende eylül 15 gibi doğum yapacakmışım.aranıza alırmısınız benide minik yavyumuda[/Q
honey hosgeldin aramiza kizlar keske gobeklerimiz ayri topik bebeklerimizin resmi ayri topik ve hikayelerimiz ayri topik olsaydi daha iyi olmazmiydi ve gobuslerimizin heray fotosunu koyardik bebislerimizinde
ne kadar hoş öğrenmiş babası. bizim malesef test günümüz belliydi. salı test günümüzdü cumartesı gecesı arkadasım benım için yap dedi test. esime evrım çok ısrar edıyor test yapıcam dedım. esım tamam dedı. evde stok var tabı:) yaptım test ıkıncı cızgı sılık. resmen salak salak gozlerımı sılıp sılıp baktım. yatmadan bır test daha yaptım. biz hala kanı beklıyorduk. 7 tane evde test yaptım:) sonra kan testı ıle ohh dedık:)Herkes hikayesini anlatmış. Valla okurken hepsinde gözlerim doldu kızlar. Benim hikayemide anlatayım.
Benim eşim bir bebek için erken olduğunu düşünüyordu. Bende tam aksine bebekleri çok severim oldum olası. Tabiki kendi çocuğum olsun istiyordum artık. Birgün sabah uyandık, ben artık bebeğimiz olsun istiyorum dedi. Ben tabiki şok geçirdim. 6 Aralıkta abimin düğünü vardı İzmirde. Tamda yumurtlama dönemime denk gelmişti. Biz bir kayınvalidemde , bir annemlerde kalıyoruz. O arada derede bizim ufaklık yola çıkmış. Buarada bende reglime bir hafta kala inanılmaz baş dönmesi başlamıştı. Ayrıca kasıklarımda garip garip ağrılar. 25 Aralıkta regl olmam gerekliydi. 1 gün öncede rüyamda mor tulumlu sarı kafa (eşimde bebekken sapsarıymış) bir oğlan bebek gördüm. Kokladım kokladım öptüm onu. öğlen oldu gelmedi akşam oldu gelmedi kırmızılar. Bendede 1 tane test vardı yedekte tutuyordum. Kalktım yaptım. 3 dk sonra çok hafif 2. çizgi belirmişti. İnanamadım tabiki. O gece söylemedim eşime. Sabah erkenden hastaneye gidip kan testi verdim. Öğleden sonra aldım. Tabi oda pozitif. Akşam yemek hazırladım. 3 tane tabak koydum sofraya. Birinin üstünede test sonucumla, baba ben yola çıktım geliyorum yazısını yazdım. Bizimki görünce şok geçirdi tabi :) Doğrumu bu doğrumu diye diye Gülme krizine girdi resmen adam kaydirigubbakcemile3. Bu kadar sevineceğini tahmin etmezdim :CüvCüv:
Amin canım inşallah. Allah hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın.Bebeğiniz size ne güzel bir sürpriz yapmış yaaa... O gece olsun diye uğraşsanız olmazdı zaten... Allah kucağına almayı nasip etsin tatlım. Yanlış hatırlamıyorsam senin kızın olmayacakmıydı yaa. Doktor öyle söyledi demiştin geçen mesajlarında ben mi yanılılıyorum?Allah aratmasın canım ya inşallah tüm bebek isteyenlerin bizimki gibi olur
bende bir cumartesi yapmıştım silik çizgiyi görünce neler hissettiğini anlayabiliyorum
merhabalar,bende eylül 15 gibi doğum yapacakmışım.aranıza alırmısınız benide minik yavyumuda
ne kadar hoş öğrenmiş babası. bizim malesef test günümüz belliydi. salı test günümüzdü cumartesı gecesı arkadasım benım için yap dedi test. esime evrım çok ısrar edıyor test yapıcam dedım. esım tamam dedı. evde stok var tabı:) yaptım test ıkıncı cızgı sılık. resmen salak salak gozlerımı sılıp sılıp baktım. yatmadan bır test daha yaptım. biz hala kanı beklıyorduk. 7 tane evde test yaptım:) sonra kan testı ıle ohh dedık:)
Mozijikucum eşine ne güzel bir sürpriz hazırlamışsın yaa , çok iyi düşünmüşsün. Allah masanıza 3. tabağı koyacağınız günleri de göstersin inşallah. Valla seni tebrik ederim bir gecede beklemişsin sonuçtan emin olmak için ben çok sabırsızımdır söylemezsem çatlarım sırnaşık şey
Amin canım inşallah. Allah hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın.Bebeğiniz size ne güzel bir sürpriz yapmış yaaa... O gece olsun diye uğraşsanız olmazdı zaten... Allah kucağına almayı nasip etsin tatlım. Yanlış hatırlamıyorsam senin kızın olmayacakmıydı yaa. Doktor öyle söyledi demiştin geçen mesajlarında ben mi yanılılıyorum?
tatlım ya 11 haftalıkken gittiğimde ultrasyondaki doktor erkek bebeğe benziyor gibi ama daha çok küçük dedi belli olmaz 1 ay sonra kız dersem şaşma ama bana öyle geldi demişti... ama nedense 2 gündür bu 3. kız sanılıyormuş bebeğim kız mı acaba içinize mii doğdu. Bana hala kız gibi geliyor ama babasına da erkek gibi geliyo
kızı olucaklar bakın ne sırın battanıye sıze fıkır olsun yapmak ıstersenız
Herkes hikayesini anlatmış. Valla okurken hepsinde gözlerim doldu kızlar. Benim hikayemide anlatayım.
Benim eşim bir bebek için erken olduğunu düşünüyordu. Bende tam aksine bebekleri çok severim oldum olası. Tabiki kendi çocuğum olsun istiyordum artık. Birgün sabah uyandık, ben artık bebeğimiz olsun istiyorum dedi. Ben tabiki şok geçirdim. 6 Aralıkta abimin düğünü vardı İzmirde. Tamda yumurtlama dönemime denk gelmişti. Biz bir kayınvalidemde , bir annemlerde kalıyoruz. O arada derede bizim ufaklık yola çıkmış. Buarada bende reglime bir hafta kala inanılmaz baş dönmesi başlamıştı. Ayrıca kasıklarımda garip garip ağrılar. 25 Aralıkta regl olmam gerekliydi. 1 gün öncede rüyamda mor tulumlu sarı kafa (eşimde bebekken sapsarıymış) bir oğlan bebek gördüm. Kokladım kokladım öptüm onu. öğlen oldu gelmedi akşam oldu gelmedi kırmızılar. Bendede 1 tane test vardı yedekte tutuyordum. Kalktım yaptım. 3 dk sonra çok hafif 2. çizgi belirmişti. İnanamadım tabiki. O gece söylemedim eşime. Sabah erkenden hastaneye gidip kan testi verdim. Öğleden sonra aldım. Tabi oda pozitif. Akşam yemek hazırladım. 3 tane tabak koydum sofraya. Birinin üstünede test sonucumla, baba ben yola çıktım geliyorum yazısını yazdım. Bizimki görünce şok geçirdi tabi :) Doğrumu bu doğrumu diye diye Gülme krizine girdi resmen adam kaydirigubbakcemile3. Bu kadar sevineceğini tahmin etmezdim :CüvCüv:
Mozijikucum eşine ne güzel bir sürpriz hazırlamışsın yaa , çok iyi düşünmüşsün. Allah masanıza 3. tabağı koyacağınız günleri de göstersin inşallah. Valla seni tebrik ederim bir gecede beklemişsin sonuçtan emin olmak için ben çok sabırsızımdır söylemezsem çatlarım sırnaşık şey
bende çatlardım ya zaten çatladımda
ben özel hastanede yapıcam doğumumu Allah kısmet ederse
canım hoşgeldin sende bebişinde aramıza.Allah sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin.merhabalar,bende eylül 15 gibi doğum yapacakmışım.aranıza alırmısınız benide minik yavyumuda
canım çok teşekkür ederim.cümlemizinki inşallah.Sakuracım geçmiş olsun cnm.
ayfersmu hayırlısı olsun cnm. Oğluşun sağlıkla gelsin inşallah
honey53 hoşgeldin aramıza. Sağlıklı bir hamilelik geçirirsin umarım.
ya benim içki ile hiç aram yok şükür .şirinceden meyve şarabı gelince hadi ayak uydurayım içerdim biraz.dokunuyorsa en iyisi içmicen.bu bir keyif ise keyfi nasıl istiyorsa öyle dimi ama:)canım ya inan hissettim yazdıklarını.diğer arkadaşlarımında öyle.ne diyim Allah sağlık versin herbirimize.bu arada izmir kültürü içkiyi sever.kayınvalidemler karşıyakadalar.gidiyoruz sık sık.eşimde 11 yıl izmirde yaşamış izmir aşığı.mezeler o sofralar pek sever bizimkide:)
bizimki öyle çok içmez sıkta içmez zaten içemiyor midesine dokunuyor ama ortamıda vardı arkdaşları bide doğum günüm ya özel günlerde yada bazen dışarda izlerse maçı ozaman oda 2 kadeh yoksa midesi fena oluyo zaten çok sık içmeyen insna çok içemezmiş öyle diyor ben anlamıyorum
sirkeci tam İstanbul'un iş merkezi göbeği.denizi,yukarda sultanahmet'i.aah ah burnumda tüttü.giderim yakında oralara.valla kılo alsak dert almasak dert yani:)
benım iş yerim sirkecide. bende sık sık cıkıyorum. bebeğime alıyorum bişeyler.
ay deli gibi güzeeeel.maşallah bebeğede,battaniyesinede.ben öremiyorum ama kayınvalidem örüyor pıt pıt sağolsun.umarım böyle bişidir çünkü sürpriz dedi:)kızı olucaklar bakın ne sırın battanıye sıze fıkır olsun yapmak ıstersenız
Herkes hikayesini anlatmış. Valla okurken hepsinde gözlerim doldu kızlar. Benim hikayemide anlatayım.
ben o anlattığım hikayenin devamını anlatayım madem:)
saat 3 te testi aldım. akşam yemekte en sevdiği yemekleri yaptım kocama (sanki o doğuracak) "ee sence testi erken mi yapalım test gününü mü bekleyelim sence tuttu mu tutmadı mı" diye uzattıkça uzattım yemekte. yemeğini bitirdi dedim ki: sana bugün bir mektup geldi ama kusura bakma önce ben açtım. bak bakalım ne diyor.
test sonucunu verdim eline şok şok şok tabi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?