2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Herkes hikayesini anlatmış. Valla okurken hepsinde gözlerim doldu kızlar. Benim hikayemide anlatayım.

Benim eşim bir bebek için erken olduğunu düşünüyordu. Bende tam aksine bebekleri çok severim oldum olası. Tabiki kendi çocuğum olsun istiyordum artık. Birgün sabah uyandık, ben artık bebeğimiz olsun istiyorum dedi. Ben tabiki şok geçirdim. 6 Aralıkta abimin düğünü vardı İzmirde. Tamda yumurtlama dönemime denk gelmişti. Biz bir kayınvalidemde , bir annemlerde kalıyoruz. O arada derede bizim ufaklık yola çıkmış. Buarada bende reglime bir hafta kala inanılmaz baş dönmesi başlamıştı. Ayrıca kasıklarımda garip garip ağrılar. 25 Aralıkta regl olmam gerekliydi. 1 gün öncede rüyamda mor tulumlu sarı kafa (eşimde bebekken sapsarıymış) bir oğlan bebek gördüm. Kokladım kokladım öptüm onu. öğlen oldu gelmedi akşam oldu gelmedi kırmızılar. Bendede 1 tane test vardı yedekte tutuyordum. Kalktım yaptım. 3 dk sonra çok hafif 2. çizgi belirmişti. İnanamadım tabiki. O gece söylemedim eşime. Sabah erkenden hastaneye gidip kan testi verdim. Öğleden sonra aldım. Tabi oda pozitif. Akşam yemek hazırladım. 3 tane tabak koydum sofraya. Birinin üstünede test sonucumla, baba ben yola çıktım geliyorum yazısını yazdım. Bizimki görünce şok geçirdi tabi :) Doğrumu bu doğrumu diye diye Gülme krizine girdi resmen adam kaydirigubbakcemile3. Bu kadar sevineceğini tahmin etmezdim :CüvCüv:

ne kadar hoş öğrenmiş babası. bizim malesef test günümüz belliydi. salı test günümüzdü cumartesı gecesı arkadasım benım için yap dedi test. esime evrım çok ısrar edıyor test yapıcam dedım. esım tamam dedı. evde stok var tabı:) yaptım test ıkıncı cızgı sılık. resmen salak salak gozlerımı sılıp sılıp baktım. yatmadan bır test daha yaptım. biz hala kanı beklıyorduk. 7 tane evde test yaptım:) sonra kan testı ıle ohh dedık:)

Allah aratmasın canım ya inşallah tüm bebek isteyenlerin bizimki gibi olur
bende bir cumartesi yapmıştım silik çizgiyi görünce neler hissettiğini anlayabiliyorum
Amin canım inşallah. Allah hiçkimsenin kucağını boş bırakmasın.Bebeğiniz size ne güzel bir sürpriz yapmış yaaa... O gece olsun diye uğraşsanız olmazdı zaten... Allah kucağına almayı nasip etsin tatlım. Yanlış hatırlamıyorsam senin kızın olmayacakmıydı yaa. Doktor öyle söyledi demiştin geçen mesajlarında ben mi yanılılıyorum?

merhabalar,bende eylül 15 gibi doğum yapacakmışım.aranıza alırmısınız benide minik yavyumuda

Hoşgeldiniz canım aramıza. Sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirmen dileğiyle..

Mozijikucum eşine ne güzel bir sürpriz hazırlamışsın yaa , çok iyi düşünmüşsün. Allah masanıza 3. tabağı koyacağınız günleri de göstersin inşallah. Valla seni tebrik ederim bir gecede beklemişsin sonuçtan emin olmak için ben çok sabırsızımdır söylemezsem çatlarım sırnaşık şey

Amin cnm. Cümlemize göstersin o günleri. Valla çok zor oldu beklemek ama bekledim kızlar. Çünkü bir anısı olsun istemiştim. Böyle sürprizler yapmayıda çok severim.kaydirigubbakcemile2

ya ne güsel yapmışsın valla iyi düşünmüşsün ben heyecandna sadece telefona sarılabildim ama çok hoş bir anı olmuş bayıldım

kizlar yaa bu sene erkek bebek dogurma senesi galiba??kimi duyuyosam oglum olcak diyo.bizim forum ne halde?cogunluk erkekmi?kizmi?

Ben genç kızlığımdan beri ne hayaller kurardım eşime şööle söölerim bööle sürpriz yaparım diye , testin fotosunu çekip hamileyim diye yolladım sadece yapamadım , ben de acaba bebeğim sağlıklı mı normal mi diye düşünmekten başka bir şey düşünemedim ...

slm kızlar bugün nasılsınız şöyle bir sohbet acmak istiyorum dogumlarınızı devlet hastanelerindemi öözelo hastanelerdemi aypmayı düşünüyorsunuz birde aranızda ankarada yaşayanlar varmı cebeci büyük dogum hakkında düşünceleriniz nedir

Mozijikucum eşine ne güzel bir sürpriz hazırlamışsın yaa , çok iyi düşünmüşsün. Allah masanıza 3. tabağı koyacağınız günleri de göstersin inşallah. Valla seni tebrik ederim bir gecede beklemişsin sonuçtan emin olmak için ben çok sabırsızımdır söylemezsem çatlarım sırnaşık şey

bende çatlardım ya zaten çatladımda

ben o anlattığım hikayenin devamını anlatayım madem:)

saat 3 te testi aldım. akşam yemekte en sevdiği yemekleri yaptım kocama (sanki o doğuracak) "ee sence testi erken mi yapalım test gününü mü bekleyelim sence tuttu mu tutmadı mı" diye uzattıkça uzattım yemekte. yemeğini bitirdi dedim ki: sana bugün bir mektup geldi ama kusura bakma önce ben açtım. bak bakalım ne diyor.

test sonucunu verdim eline şok şok şok tabi :)))

Valla bende çatladım o gece hiç uyuyamadım. Hatta hastaneye giderken bile yalan söyledim kontrole gidiyorum dedim. Napiim ama değdi sonunda. Onu öyle şaşkın ve mutlu görmek çok güzeldi.

merhabalar,bende eylül 15 gibi doğum yapacakmışım.aranıza alırmısınız benide minik yavyumuda
canım hoşgeldin sende bebişinde aramıza.Allah sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin.
Sakuracım geçmiş olsun cnm.

ayfersmu hayırlısı olsun cnm. Oğluşun sağlıkla gelsin inşallah

honey53 hoşgeldin aramıza. Sağlıklı bir hamilelik geçirirsin umarım.
canım çok teşekkür ederim.cümlemizinki inşallah.
ya benim içki ile hiç aram yok şükür .şirinceden meyve şarabı gelince hadi ayak uydurayım içerdim biraz.dokunuyorsa en iyisi içmicen.bu bir keyif ise keyfi nasıl istiyorsa öyle dimi ama:)
valla kılo alsak dert almasak dert yani:)

benım iş yerim sirkecide. bende sık sık cıkıyorum. bebeğime alıyorum bişeyler.
sirkeci tam İstanbul'un iş merkezi göbeği.denizi,yukarda sultanahmet'i.aah ah burnumda tüttü.giderim yakında oralara.
kızı olucaklar bakın ne sırın battanıye sıze fıkır olsun yapmak ıstersenız
ay deli gibi güzeeeel.maşallah bebeğede,battaniyesinede.ben öremiyorum ama kayınvalidem örüyor pıt pıt sağolsun.umarım böyle bişidir çünkü sürpriz dedi:)

ya maşallah bu sürpriz olayı gerçekten harika ve çok şirin.helal olsun sana.organizasyon şirketi aç sen sevgililere,babalara sürprizler diye inan olsun tutar bak.aferin kıs helal olsun sana.biz pel pel yüzümüze baktıktıkafamçokkarıştı

walla ben yurtdisinda oldugum icin normal hastanede yapcaz.burda pek öyle ayrim yok.en iyi dogumhane nerdeyse orda yapcaz allah kismet ederse..

sırnaşık şeysırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…