inşallah kısmet eder canım hayırlısı ile ücretleri hakkında bilgin varmı
walla ben yurtdisinda oldugum icin normal hastanede yapcaz.burda pek öyle ayrim yok.en iyi dogumhane nerdeyse orda yapcaz allah kismet ederse..
canım yurtdışında neredesin? ben bulgaristan'a pek güvenemiyorum ya.o yüzden beni Türk hekimlerine emanet edin durumundayım.Annem 3 çocuğunuda Almanya'da doğum yapmış gayet konforlu ve yıllar öncesi ama Bulgaristan yeni yeni bir iki hastaneye kavuşmuş.onlar dışında diğerleri Allah'a emanet bir durumda.halbuki orada yapsam Avrupa Birliği vatandaşı olur ama onu bile gözüm görmüyor.ben medipol'de yapmayı düşünüyorum isteğe bağlı sezeryan 1,750 TL idi en son sorduğumda.
YOK VALLA YARATICILIK FALAN. GORDUGUN KADIN DUMDUZ:) BISEYI SAKLAYAMAM BISEYI SUPRIZE DONUSTURMEM COK ZOR:) ESIM CICEK ALIR EVDE SAKLAR O BILE BI SEKILDE KARSIMA CIKAR TUTAMAM KENDIMI ONUN SUPRIZLERINIDE REZIL EDERIM:) BOYLE REZIL BIR KADINIM ISTElülülülülülümsms öyle tabi önemli olan biraz yaratıcı olmak haha :)
ayfersmu sezeryanmi yapmayi düsünüyosun?
canim almanyada nerde kaliyorsun ya bizler sansliyiz cunku hastaya deger veriolar burda:CüvCüv:
tatlım ya 11 haftalıkken gittiğimde ultrasyondaki doktor erkek bebeğe benziyor gibi ama daha çok küçük dedi belli olmaz 1 ay sonra kız dersem şaşma ama bana öyle geldi demişti... ama nedense 2 gündür bu 3. kız sanılıyormuş bebeğim kız mı acaba içinize mii doğdu. Bana hala kız gibi geliyor ama babasına da erkek gibi geliyo
düsseldorftayim canim.evet bencede daha ilgililer.dogumdan sonra istedigin kadar eve hemsirede geliyo yardima.avantajlar cok yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?