2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

pembemavi demekki tüp bebekte olsa süpriz olabiliyormus:) ama ben kurtlu bulgur. testi vermeyede eşimle gittik. benim hiç şansım yoktu:)

devlet hastaneleri hakkında cok iyi şeyler söylenmiyor insan korkuyor dogrusu mesela haberiniz vardır ankarada bebek ölümlerinin oldunu dogum hastanesinden

walla ben yurtdisinda oldugum icin normal hastanede yapcaz.burda pek öyle ayrim yok.en iyi dogumhane nerdeyse orda yapcaz allah kismet ederse..

canım yurtdışında neredesin? ben bulgaristan'a pek güvenemiyorum ya.o yüzden beni Türk hekimlerine emanet edin durumundayım.Annem 3 çocuğunuda Almanya'da doğum yapmış gayet konforlu ve yıllar öncesi ama Bulgaristan yeni yeni bir iki hastaneye kavuşmuş.onlar dışında diğerleri Allah'a emanet bir durumda.halbuki orada yapsam Avrupa Birliği vatandaşı olur ama onu bile gözüm görmüyor.ben medipol'de yapmayı düşünüyorum isteğe bağlı sezeryan 1,750 TL idi en son sorduğumda.

hem en kapsamlı en büyük en iyi doktorların bulundugu bir hastane hemde enfeksiyon olasılıgı yüksek hastaya deger verilmeyen bir hastane

almanyadayim canim..her yönden avantajli olur cocuk eger almanyada dogurursan.öyle bi imkanin varsa tavsiye ederim sanada canim..

suan özel hastanede dogum fiyatları normal 450 oda refakatcı dahil
1.150 de epidural sezeryan fiyatı kızlar hersey dahil

merhaba kızlar... herkesin paylaştığı hamile kalma hikayelerini okumak çok hoşuma gitti, bazılarını tekrar tekrar okudum inanın.... çünkü anlatılan bütün hikayeler güzel bitiyor, keşke hayattada herşey böyle olsa değil mi..??? bende paylaşmak istiyorum sizlerle... kasım ayında ve aralık ayında 15 gün arayla regl oldum.. jinekoloğum yumurtlamıyosun demekki dedi.. hashimoto tiroiditim ve hipoglisemim var.. jinekoloğumun yönlendirmesiyle endokrincime gittim... üzülmeni istemem ama bunlar normal, sen eğer bigün bebek istersen herkesten biraz daha fazla uğraşman gerekecek çünkü hipotiroidisi olanların ne yazıkki önüne geçilemeyen böyle bir sorunu oluşuyor, kısırım sanma sakın ama gebe kalmak için uğraşman kuvvetle muhtemel dedi... üzüldüm.. ama aşırı değildi açıkçası.. zaten son birkaç ayda hayatımda öyle büyük değişiklikler olmuştuki.. onların travması geçmeden birde bebeğe yer açamazdım gönlümde diye düşünüyordum zaten... derken... 15 aralıkta görmüştüm son adetimi... bu arada doktordan çıktığım andan itibarende nasılsa uğraşıcam olmicak kolay kolay diye düşünmeye başladım.. eşimede bahsettim.. ama o çocuğu çok istediği için benden fazla üzüldü... biz endokrincinin verdiği gazla nasılsa olmaz diyip sadece 1 defa korunmadık ve olanlar oldu.. :) olay gerçekten psikolojikmiş... testi yaptım eyvah napıcam ben bu çocukla diye ağlamaya başladım, sevinemedim bile... eşim geldi onada söyledim, ama tepkisine bakıldığında sanki hamile kalmamışımda milli takımda gol atmışım gibi çığlık sevinç ve zıplamalarla karşılaştım!!! :))) işallah herkes biz gibi aramadan bulur diyorum... şimdi tek dileğim hepimizin bebeklerini hayırla, sağlıkla kucağına alabilmesi....

msms öyle tabi önemli olan biraz yaratıcı olmak haha :)
YOK VALLA YARATICILIK FALAN. GORDUGUN KADIN DUMDUZ:) BISEYI SAKLAYAMAM BISEYI SUPRIZE DONUSTURMEM COK ZOR:) ESIM CICEK ALIR EVDE SAKLAR O BILE BI SEKILDE KARSIMA CIKAR TUTAMAM KENDIMI ONUN SUPRIZLERINIDE REZIL EDERIM:) BOYLE REZIL BIR KADINIM ISTElülülülülülü

kızlar bende özel de yapıcam doğumu mu
çevremde devlette yapanları gördükçe düşünmüyorum

Canım sanki bir an geçmişteki mesajlarında kız yazdın gibime geldi, yanılmışım kusura bakma. Allah gönlüne göre versin canım. Oğlansa da Allah oğlunuzu güle güle büyütmeyi nasip etsin inşallah...

Kızlar bu arada bende özel hastanede sezeryan olarak doğum yapmak istiyorum. Bende araştırmıştım İzmirdeki özel hastane fiyatlarını doktorumu da ona göre seçtim zaten sanırım en çok 1500TL falan bulur diye düşünüyoruz. Bu ay sonundaki kontrolümüzde doktorumuzla konuşacağız o zaman netleşir.

düsseldorftayim canim.evet bencede daha ilgililer.dogumdan sonra istedigin kadar eve hemsirede geliyo yardima.avantajlar cok yani..

ewet birde stillzeitenda 1 yasina kadar sana yardim ediyorlar super bende baseldeyim yakin ya o kadar uzak deiliz:CüvCüv: ve suanda hebamme ebe tutabiliosun haberin var demi ve almanyada cocuk yardimi yapiolar onceden gemeindenize haber veririseniz

vallahi sabah petibör açtı konuyu. sağolsun iyi de yaptı. benim de buradaki şimdiye kadar okumaktan en zevk aldığım konulardan biri oldu. yazan herkese teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…