2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaslar esleride yaniniza alabiliyosunuz isterseniz ama normal digumda oluyor o:CüvCüv: ve arkadaslar ne demek biz orda bir doguruken onlar disarda dokuz dogururlar ve helede ilk bebegi olanlar icin bole dusunmeyin lkutfennnnnnnnnn:asigim:

evet canim biliyorum verdigin bilgiler icin sagol hepsinden hbrimiz var.eltim 2 tane dogurdu ondan aliyorum yeni hbrler olunca zatensırnaşık şey ama yinede yeni biseler duyarsan hbrim olsun bende sana hbr veririm yeni bise duyara.s.sam

sana katiliyorum arkadasim.benim esimi simdiden dogum telasi sarmis durumda,ayrica esim sigarada icmiyo veee esim benimle birlikte doguma girecek!!birlikte yasiycaz insallah herseyi!

Aynen bizde canım:))) Benim eşimde sigara içmiyor. Önceden 10 yıl kadar içmiş ama sonra bırak dediğim için canım ondan bile vazgeçti ve 4 yıldır içmiyor, bir kez bile sözünü bile etmedi o günden sonra. Dediğin gibi doğuma bizde birlikte giricez. Eşimi kan tutuyor aslında muhtemelen tansiyonu çok düşücek belki bayılacak bile ama yine de beni yalnız bırakmayı düşünmüyor:)))

benim esimde 4 yildir icmiyo ben istemedigim icin birakti oda.o an tansiyon falan gelmez aklina bence bi an önce minik yavrunuzu kucaginiza alicaginizi bekliyo olucak ve biraz sonra bizimle diye düsünücegi icin tansiyonmus kanmis görmez bence.o kadar kanama olmuyoki.ben eltimin dogumuna girmistim ordan biliyorum.normal dogumdan korkardim bi gün hamile olursam sezeryan yaparim diyodum ama ondan sonra kesinlikle normal dogum istiyorum.eltim dogurdu 15 dk.sürdü ebenin isi ve kalkti dusunu aldi yürüdü falan.sezeryan olsa imkani yok yanii..

Normal doğum konusunda haklısın canım da ben sezeryan olucam çünkü doğum yapacağım hastaneden 1,5 saat uzaklıkta oturuyorum o riski göze alamam. Herşey planlı programlı olacak inşallah Allah izin verirse. Yani eşim kan görecek biraz:))) İnşallah dayanır diyorum ama korkmuyorda değilim..

sartlar ne diyosa tabikide o canim haklisin..o zaman kana bakmasin:))dayanir insallah yaa..allah güc verir elbet onada..

benim eşim kefiyli falan olmuycak buna eminim ben elimi keseyim gözleri doalr içi gider. ödü kopar hasta olucam diye ben öksüreyim içindne bişiyler kopar bence o bendne daha zor durumda olucak hem bebeği hemde ben orda olucam o bizi beklerken 9 doğurur yani. bide çok tez canlıdır ve üzülünce hemen tansiyonu düşer kalbi sıkışır ben onu daha çok merak ederim sesil sen çok saçma düşünüyorsun ama demekki snein eşin öyle sende haklısın ozaman ama herkesinki aynı dğeil bunu unutma

Dilek canım doğumun yaklastıgı zamanlarda atıyorum 1 hafta oncesınde sunı sancılarla normal doğum yapabılıyorsun. bır arkadasımız o sekılde doğum yaptı. normal ıstıyorsan bunu dr unla gorus istersen.
doguma eşin girmesine gelince ben istemiyorum eşimin benimle doğuma girmesini. bir devlet hastanesindeki ebeden duymustum. ne kadar doğru bılemem ama ben kendı adıma hak verdım. o doğum anını gören esler malesef soguyormus. daha sonra danısmanlara gelıp destek alıp normale dönebılıyormus.

Konu dışı mesajlar ve kişilere yönelik mesajlar yazılmasın arkadaşlar..Rahatsızlık verici mesajla karşılaşırsanız konu içinde,karşılıklı yazışmak yerine,mesajın sağ üst köşesinde ki kötü içerik butonunu kullanınız..

Lütfen bu durumlarda konu moderatörü yada bizlerle irtibata geçiniz..

Paylaşıma kaldığınız yerden devam edebilirsiniz..

Kolay gelsin..

BıZıM MANıSA DA fiyatlar özelde 1.000 tl- 1.250 tl civarı sanırım sezaryen doğum evinde 350-450 arası normal parasız ben devlet hastanesi burda bnm gördüğüm en güvenli yer..ama nasip bakalım.songünlerde bi aksilik olmaz ise normal istiyorum zaten...Allah herkesin gönlüne göre versin inş.

smin canım benim

ben sezeryan istiyorum eşimide doğumda pek istemem kan tutuyor canım benim dayanamaz

ayy kendımı okulda gıbı hıssettım.sankı ıkı arkadas kavga etmıs de ogretmen araya grmıs gıbı:) ne cabuk mudahalede bulundular moderatorler.super valla.bı daha ugrasmayız kotu ıcerık derız olur bıter.

vajinal ultrasonda bile eşim orda olsun mu olmasın mı diye düşünmüştüm. doğum mu? çok zor.

neyse bızden sonra sayfaları okuyanlar okuduklarında sinirlenmeyecekler:) güzel oldu:)

neyse kaldıgımız hyerden devam edelım.
ben normal ya da sezeryan dıe dıretmem. hangısı kolay olucaksa allah onu nasıp etsın.adı normal dogum olup da 40 tane dıkıs yıyen de var.oyle olduktan sonra nerde kaldı bunun normalliği.o yuzden allah kolayca kurtulmayı nasıp etsın cumlemıze.

ya kızlar sormayın. şimdi sezeryanın ticari oluşu ve biraz da moda oluşu falan tartışılıyor ve eleştiriliyor ya bir kaç yıldır. ben de o gazla evet evet normal doğum diyordum. ama şimdi ikizler ya, muhtemelen sezeryan olacak benim. hakkımızda hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…