Bence çok saçma düşünüyorsun, sen istersen kendi eşin adına konuş hepsini genelleme.
Niye keyiflensinler ki ayrıca biz içerde ameliyatta olucaz. Kendime öyle bir eş asla seçmedim seçenler adına da üzgünüm. Ben içerdeyken eşimin benden çok daha fazla canı yanacağına ve benden çok daha fazla endişeleneceğine en küçük şüphem bile yok.
ewet birde stillzeitenda 1 yasina kadar sana yardim ediyorlar super bende baseldeyim yakin ya o kadar uzak deiliz:CüvCüv: ve suanda hebamme ebe tutabiliosun haberin var demi ve almanyada cocuk yardimi yapiolar onceden gemeindenize haber veririseniz
sana katiliyorum arkadasim.benim esimi simdiden dogum telasi sarmis durumda,ayrica esim sigarada icmiyo veee esim benimle birlikte doguma girecek!!birlikte yasiycaz insallah herseyi!
Aynen bizde canım:))) Benim eşimde sigara içmiyor. Önceden 10 yıl kadar içmiş ama sonra bırak dediğim için canım ondan bile vazgeçti ve 4 yıldır içmiyor, bir kez bile sözünü bile etmedi o günden sonra. Dediğin gibi doğuma bizde birlikte giricez. Eşimi kan tutuyor aslında muhtemelen tansiyonu çok düşücek belki bayılacak bile ama yine de beni yalnız bırakmayı düşünmüyor:)))
benim esimde 4 yildir icmiyo ben istemedigim icin birakti oda.o an tansiyon falan gelmez aklina bence bi an önce minik yavrunuzu kucaginiza alicaginizi bekliyo olucak ve biraz sonra bizimle diye düsünücegi icin tansiyonmus kanmis görmez bence.o kadar kanama olmuyoki.ben eltimin dogumuna girmistim ordan biliyorum.normal dogumdan korkardim bi gün hamile olursam sezeryan yaparim diyodum ama ondan sonra kesinlikle normal dogum istiyorum.eltim dogurdu 15 dk.sürdü ebenin isi ve kalkti dusunu aldi yürüdü falan.sezeryan olsa imkani yok yanii..
Normal doğum konusunda haklısın canım da ben sezeryan olucam çünkü doğum yapacağım hastaneden 1,5 saat uzaklıkta oturuyorum o riski göze alamam. Herşey planlı programlı olacak inşallah Allah izin verirse. Yani eşim kan görecek biraz:))) İnşallah dayanır diyorum ama korkmuyorda değilim..
Bence çok saçma düşünüyorsun, sen istersen kendi eşin adına konuş hepsini genelleme.
Niye keyiflensinler ki ayrıca biz içerde ameliyatta olucaz. Kendime öyle bir eş asla seçmedim seçenler adına da üzgünüm. Ben içerdeyken eşimin benden çok daha fazla canı yanacağına ve benden çok daha fazla endişeleneceğine en küçük şüphem bile yok.
Normal doğum konusunda haklısın canım da ben sezeryan olucam çünkü doğum yapacağım hastaneden 1,5 saat uzaklıkta oturuyorum o riski göze alamam. Herşey planlı programlı olacak inşallah Allah izin verirse. Yani eşim kan görecek biraz:))) İnşallah dayanır diyorum ama korkmuyorda değilim..
merhaba kızlar... herkesin paylaştığı hamile kalma hikayelerini okumak çok hoşuma gitti, bazılarını tekrar tekrar okudum inanın.... çünkü anlatılan bütün hikayeler güzel bitiyor, keşke hayattada herşey böyle olsa değil mi..??? bende paylaşmak istiyorum sizlerle... kasım ayında ve aralık ayında 15 gün arayla regl oldum.. jinekoloğum yumurtlamıyosun demekki dedi.. hashimoto tiroiditim ve hipoglisemim var.. jinekoloğumun yönlendirmesiyle endokrincime gittim... üzülmeni istemem ama bunlar normal, sen eğer bigün bebek istersen herkesten biraz daha fazla uğraşman gerekecek çünkü hipotiroidisi olanların ne yazıkki önüne geçilemeyen böyle bir sorunu oluşuyor, kısırım sanma sakın ama gebe kalmak için uğraşman kuvvetle muhtemel dedi... üzüldüm.. ama aşırı değildi açıkçası.. zaten son birkaç ayda hayatımda öyle büyük değişiklikler olmuştuki.. onların travması geçmeden birde bebeğe yer açamazdım gönlümde diye düşünüyordum zaten... derken... 15 aralıkta görmüştüm son adetimi... bu arada doktordan çıktığım andan itibarende nasılsa uğraşıcam olmicak kolay kolay diye düşünmeye başladım.. eşimede bahsettim.. ama o çocuğu çok istediği için benden fazla üzüldü... biz endokrincinin verdiği gazla nasılsa olmaz diyip sadece 1 defa korunmadık ve olanlar oldu.. :) olay gerçekten psikolojikmiş... testi yaptım eyvah napıcam ben bu çocukla diye ağlamaya başladım, sevinemedim bile... eşim geldi onada söyledim, ama tepkisine bakıldığında sanki hamile kalmamışımda milli takımda gol atmışım gibi çığlık sevinç ve zıplamalarla karşılaştım!!! :))) işallah herkes biz gibi aramadan bulur diyorum... şimdi tek dileğim hepimizin bebeklerini hayırla, sağlıkla kucağına alabilmesi....
Valla bende çatladım o gece hiç uyuyamadım. Hatta hastaneye giderken bile yalan söyledimkontrole gidiyorum dedim. Napiim ama değdi sonunda. Onu öyle şaşkın ve mutlu görmek çok güzeldi.
ayy kendımı okulda gıbı hıssettım.sankı ıkı arkadas kavga etmıs de ogretmen araya grmıs gıbı:) ne cabuk mudahalede bulundular moderatorler.super valla.bı daha ugrasmayız kotu ıcerık derız olur bıter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?