valla benim eşim detaycıdır:) girerse doguma gelişini görmeden bırakmazdelikafadulden
yaa ne biliyim gerek yokki kimsenin olmasına. hanı anlayan bir ebe falan tanıdıgın varsa neden olmasında. benım esımde gecen soyledı teyzesı ebe. istersen oda yanında olsun dedı ben ıstemem dedım:) severım kadını çok ama ne bılıyım.
evet ya bırı benı gırtlaklıo gıbı hemen esıme dıorum bu havada ac ac pencereyı ama yok.10 sonra gecıo.az once halama sordum o normal sonra daha da artıcak dedısorma gitsin bu tip hikayeleri çok duydum.ve inanıyorumda.bir kısım şanslı grup bunu yaşamadan kolaylıkla ve kesiksiz atlatıyor.ama ben bu psikoloji ile yok anam yok.
ayyynen anlattığını ben hamilelikten öncede yaşıyordum doktora gittim.çok rahatsız edici bir durum.doktor inceledi nefesimi,hatta tüm batına baktı ama psikolojik seninki dedi.ya dedim isteyerek mi nefesimin yetmemesini sağlıcam daha neler ama ben hala anlamadım neden.ama birşeye üzülürsem daha fazla oluyor farkettim ama normaldede hep var ya.kötü bişi.
ama benım ki genız tıkanıklıgında dııl anacım sankı cocuk cıgerlerımı bastırıo da ıcıne nefes gtmıo gıbı.amaan sız de olmasın benımkı kadar daha ıyı:bbo:Benim eşimide kan tutuyor kızlar. O yüzden girebileceğini sanmıyorum.
Petibörcüm cnm bendede bazen oluyor o nefes alamama olayı. Zaten buaralar burnum sürekli tıkalı ve geniz akıntım var. Belki ondandır.
ama benım ki genız tıkanıklıgında dııl anacım sankı cocuk cıgerlerımı bastırıo da ıcıne nefes gtmıo gıbı.amaan sız de olmasın benımkı kadar daha ıyı:bbo:
Canım ben tek başıma içerde zaman geçiremem diye düşünüyorum. Sanki o birkaç saat bana yıl gibi gelir. O nedenle yanımda havadan sudan konuşabileceğim biri olursa, anlamam zamanın nasıl geçtiğini... Tek neden bu yani...
gülegüle giysin kızın canım.Kızlar ben bu arada ilk hediyemi aldım bebeğimin. İlk hediyeyi firmamızın eski genel müdürünün eşi almış çok şirin çok cici iki tane alttan çıtçıtlı badilerden:))
canım ozel hastanede yapacaksan dogum anına kadar sen odandasın. sonra senı sedye ıle alıyorlar. içerde 3 4 dk ayıksın senı hemen bayıltıp bebişi alıyorlar.
normal dogumdada bebek dogmaya karar verınce ıcerı alıyorlar 10 dk sonra bebek babasının yanında. ondan 10 dk sonra annede babanın yanında. bunların ıkısınıde tanık oldum. ama devlet hastaneseınde nasıl bılmyıorum
gülegüle giysin kızın canım.
bizimde cumartesi gunu oğlumun teyzesı almıs esofman takımı:)
hakkında hayırlısı olsun canım. inşallah hersey ıstedıgın gibi gönlünce olur.Canım ben sezeryanı genel anestezi ile değil, epidural anestezi ile olmak istiyorum. Yani bir yarım saat içerde kalıcam ve uyanık şekilde olacak herşey. Bebeği hemen alıyorlarmış ama dikmek biraz vakit alıyormuş. Bu arada yanımda biri olursa zaman daha hızlı akar geçer.
Kızlar ben bu arada ilk hediyemi aldım bebeğimin. İlk hediyeyi firmamızın eski genel müdürünün eşi almış çok şirin çok cici iki tane alttan çıtçıtlı badilerden:))
hakkında hayırlısı olsun canım. inşallah hersey ıstedıgın gibi gönlünce olur.
neyse bızden sonra sayfaları okuyanlar okuduklarında sinirlenmeyecekler:) güzel oldu:)
ayyyyyyyyyyy walla super moderatorler iki dakikada halletdiler petiborun ornegi gibi ogretmen misali ama iyi oldugu digerlerinin nsiniri bozulmayacak:1hug::1hug:ayy kendımı okulda gıbı hıssettım.sankı ıkı arkadas kavga etmıs de ogretmen araya grmıs gıbı:) ne cabuk mudahalede bulundular moderatorler.super valla.bı daha ugrasmayız kotu ıcerık derız olur bıter.
valla benim eşim detaycıdır:) girerse doguma gelişini görmeden bırakmazdelikafadulden[/QUO
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey cok alemsin kizz benim esimde ole kesin cocuk gec kalirsa o dogutturur meragi ileeeeeeekaydirigubbakcemile3
dilekcim gulerek kullansin bebisin cicilerinin iyi gunlerde:CüvCüv:
Kızlar ben bu arada ilk hediyemi aldım bebeğimin. İlk hediyeyi firmamızın eski genel müdürünün eşi almış çok şirin çok cici iki tane alttan çıtçıtlı badilerden:))
ayyyyyyyyyyy walla super moderatorler iki dakikada halletdiler petiborun ornegi gibi ogretmen misali ama iyi oldugu digerlerinin nsiniri bozulmayacak:1hug::1hug:
valla benim eşim detaycıdır:) girerse doguma gelişini görmeden bırakmazdelikafadulden[/QUO
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey cok alemsin kizz benim esimde ole kesin cocuk gec kalirsa o dogutturur meragi ileeeeeeekaydirigubbakcemile3
dilekcim gulerek kullansin bebisin cicilerinin iyi gunlerde:CüvCüv:
EE FENAMI OLUR BU KRIZDE EK IS ESLERIMIZ EBELIKTE OGRENMIS OLUR kaydirigubbakcemile3
kızlar az once benden bır ay buyuk hamıle bı arkadasım aradı onla konustuk.doktor gecen ay %85 erkek demıstı.sımdı kızmış.allam ya bu pıpı gerı mı kactı.nasıl karıstırıolar hayret yanı.ınsan dogana kadar ınanamaz bunların soyledıgıne.yok kız,yok yok erkekmiş yanlıs gormusum oyuncakmı bu anacım.toobe toobee:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?