2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

iki satır çeviri yaptım ne kaynatmışınız beee. eylüle kadar bence bu mevzular 3-5 kez daha döneriz haha. konuşmadık konu bırakmadık ki :))

ben dün gözümle gördüm:) dr hala dıyorkı herkese soylemek için 14. haftayı bekleyın:) detaylı ultrasondu ben bıle anlamıyorken gorduysem tamamdır dedım bende valla:)
sen ınan zaten kendı gozunle gormussun.esim de dıo kı 3u bır aradayı kendı gozumle goreyım o zaman ınanıcamyerimseniben

iki satır çeviri yaptım ne kaynatmışınız beee. eylüle kadar bence bu mevzular 3-5 kez daha döneriz haha. konuşmadık konu bırakmadık ki :))

napalım be pembe.can sıkıntısı.ben acaıp stres atıom bu forumda.ee ne pısırıosnuz aksama onu konusalım mademcokacimcoook

bu forumda yemek konuşulmuyor ki can çeker diye hıh! ben dünden kalanları ıstacağım şaane "yemek" var.

bir şey soracağım göbek bir günde şişer mi. sindirim şişkinliği değil ben biliyorum bence bu gece benim bebeler birden büyümüş . dün giyebildiğim pantolon bugün olmadı :))

bir şey soracağım göbek bir günde şişer mi. sindirim şişkinliği değil ben biliyorum bence bu gece benim bebeler birden büyümüş . dün giyebildiğim pantolon bugün olmadı :))
Canım su an en hızlı buyudugu haftadasın ondan buyur. benımde 10+ oldugum hafta çok sıstı

ay ben canımızın cekebılecegını dusunemedım affedın bu hamıle kadın beyni cok calısmıo ya ondan:)
gobek de 1 gunde sısebılır.sonucta onlar ıkı tane.atak yapmıslardır kuzucuklar.yarın ınmezse bıl kı sısebılıodr:CüvCüv:

bence kimse girmesin girerse yüz bulup daha da kötü olabiliriz ama burdaki doğum evinde doğuma girilebiliyoru onuda bilmiyom ama Rabbim hayırlısı ile müsade ederse normal istiyorum 2.de sezaryen zor oluyo ama diyomya gidişat nasıl olu bilemiyourm

Canım su an en hızlı buyudugu haftadasın ondan buyur. benımde 10+ oldugum hafta çok sıstı

evet cnm benim dün olan eşofmanım 1 gün sonra belimi sıktı ve giymedim düşün artık yukarıya çıktığına hissediyorum göbek deliğime geldi şişlik

kızlar ben kaçıyorum. hepinize iyi akşamlar. bebişlere güzel bakın. güzel beslenın. bol kalsıyum laın. yavrular artık bızden beslenıyor..

Ay Allah korusun canım öyle demede gerçekten zor durum bilen anlar yani.yetmiyor nefesin sanki içine dolmuyor tam.ama 4-5 sefer sonra bir doluyor oh diyorum.o olmasa ölücem sanıyom yani.Ay Allah yardımcımız olsun.

bagımlılık yaptınız ben de bı mutfaga kosturuorum yemegın basına bı sıze laf yetıstırıom.sersem oldum-tatlicadiarzu-
ay sorma ben bir hafta giremedimde 2 gündür yazıları okudum düşün bi anını kaçırmiyim diye.pembe dizimisiniz uleeen :)
ay sağol canım yararlı bilgiler için.öğrendiğim daha iyi olsu.
Kızlar ben bu arada ilk hediyemi aldım bebeğimin. İlk hediyeyi firmamızın eski genel müdürünün eşi almış çok şirin çok cici iki tane alttan çıtçıtlı badilerden:))
sağolsun bak düşünceli insanlarmış.güle güle giysin bebişin.

ayy maşallah ya pembemavicim.belkide büyüyordur.petibörün dediği gibi yarına inmezse atakta senin bıcırıklar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…