ayyyyyyyyyyy walla super moderatorler iki dakikada halletdiler petiborun ornegi gibi ogretmen misali ama iyi oldugu digerlerinin nsiniri bozulmayacak:1hug::1hug:
EE FENAMI OLUR BU KRIZDE EK IS ESLERIMIZ EBELIKTE OGRENMIS OLUR kaydirigubbakcemile3
galiba haklisin canim benim ki cok merakli ya her geldiginde bebegim ne yapiyo nasil bugun iyiymi alllah allah sanki ben onun yanindaymisim gibi birde dogdugunda kimbilir ne sorar.gaz yaptimi mama yedimi artik bir suru soruuuuuu offff:CüvCüv:
ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar herkese
Kızlar hepinize iyi akşmalar , yormayın bebişleri iyi bakın onlara :)
sen ınan zaten kendı gozunle gormussun.esim de dıo kı 3u bır aradayı kendı gozumle goreyım o zaman ınanıcamyerimsenibenben dün gözümle gördüm:) dr hala dıyorkı herkese soylemek için 14. haftayı bekleyın:) detaylı ultrasondu ben bıle anlamıyorken gorduysem tamamdır dedım bende valla:)
iki satır çeviri yaptım ne kaynatmışınız beee. eylüle kadar bence bu mevzular 3-5 kez daha döneriz haha. konuşmadık konu bırakmadık ki :))
Canım su an en hızlı buyudugu haftadasın ondan buyur. benımde 10+ oldugum hafta çok sıstıbir şey soracağım göbek bir günde şişer mi. sindirim şişkinliği değil ben biliyorum bence bu gece benim bebeler birden büyümüş . dün giyebildiğim pantolon bugün olmadı :))
bir şey soracağım göbek bir günde şişer mi. sindirim şişkinliği değil ben biliyorum bence bu gece benim bebeler birden büyümüş . dün giyebildiğim pantolon bugün olmadı :))
Canım su an en hızlı buyudugu haftadasın ondan buyur. benımde 10+ oldugum hafta çok sıstı
Ay Allah korusun canım öyle demede gerçekten zor durum bilen anlar yani.yetmiyor nefesin sanki içine dolmuyor tam.ama 4-5 sefer sonra bir doluyor oh diyorum.o olmasa ölücem sanıyom yani.Ay Allah yardımcımız olsun.evet ya bırı benı gırtlaklıo gıbı hemen esıme dıorum bu havada ac ac pencereyı ama yok.10 sonra gecıo.az once halama sordum o normal sonra daha da artıcak dedı
kafamçokkarıştı gıder gıder gelırım artık otekı tarafa:)
ama benım ki genız tıkanıklıgında dııl anacım sankı cocuk cıgerlerımı bastırıo da ıcıne nefes gtmıo gıbı.amaan sız de olmasın benımkı kadar daha ıyı:bbo:
ay sorma ben bir hafta giremedimde 2 gündür yazıları okudum düşün bi anını kaçırmiyim diye.pembe dizimisiniz uleeen :)bagımlılık yaptınız ben de bı mutfaga kosturuorum yemegın basına bı sıze laf yetıstırıom.sersem oldum-tatlicadiarzu-
ay sağol canım yararlı bilgiler için.öğrendiğim daha iyi olsu.canım ozel hastanede yapacaksan dogum anına kadar sen odandasın. sonra senı sedye ıle alıyorlar. içerde 3 4 dk ayıksın senı hemen bayıltıp bebişi alıyorlar.
normal dogumdada bebek dogmaya karar verınce ıcerı alıyorlar 10 dk sonra bebek babasının yanında. ondan 10 dk sonra annede babanın yanında. bunların ıkısınıde tanık oldum. ama devlet hastaneseınde nasıl bılmyıorum
sağolsun bak düşünceli insanlarmış.güle güle giysin bebişin.Kızlar ben bu arada ilk hediyemi aldım bebeğimin. İlk hediyeyi firmamızın eski genel müdürünün eşi almış çok şirin çok cici iki tane alttan çıtçıtlı badilerden:))
bir şey soracağım göbek bir günde şişer mi. sindirim şişkinliği değil ben biliyorum bence bu gece benim bebeler birden büyümüş . dün giyebildiğim pantolon bugün olmadı :))
Ay Allah korusun canım öyle demede gerçekten zor durum bilen anlar yani.yetmiyor nefesin sanki içine dolmuyor tam.ama 4-5 sefer sonra bir doluyor oh diyorum.o olmasa ölücem sanıyom yani.Ay Allah yardımcımız olsun.amın canım.ya ayfersmu ben senın bazı tavırlarını konusmalarını falan kendıme cok benzetıorum.sen de benım gıbı komık ve dobramısındır.sankı ole gıbı geldı.Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?