selam dicem ama kimse kalmamış( geç geldim galiba
canlarım benim anlım kabuk atıyor, onun haricinde kaşıntı var baya
hamilelikten mi acaba yoksa bi dermatoloğa görünsem mi?
yüzümün bazı bölgelerinde de aynı sorun var( göz kapağı, yanak üstüm)
bu arada su pek tüketmiyorum, günde en fazla 2 - 3 bardak içiyorum
bunun etkisi olabilirmi?
Ay Allah korusun canım öyle demede gerçekten zor durum bilen anlar yani.yetmiyor nefesin sanki içine dolmuyor tam.ama 4-5 sefer sonra bir doluyor oh diyorum.o olmasa ölücem sanıyom yani.Ay Allah yardımcımız olsun.ay aynen yaa inan olsun bende dedim bu kız ne kadar benden diye.birkaç arkadaş daha var böyle ama ayrım yapmak istemem şimdi.aynen dediğin gibi komik bulurlar illede sende burada ol derler ,dobrayımdır pata pat ama bazende çekiyom ha bu dobralıktan yaa.amın canım.ya ayfersmu ben senın bazı tavırlarını konusmalarını falan kendıme cok benzetıorum.sen de benım gıbı komık ve dobramısındır.sankı ole gıbı geldı.Şeniz
bunun etkisi olabilirmi?
evet evet canımcım aynen susuzluktan.inanki ellerim kurudu.aqualotusunda dediği gibi bu sebepten olurmuş bilginiz olsun.
bunun etkisi olabilirmi?
BENDE ŞİMDİ GELDİİİİMMM.ablamlar gelcek birazdan ama olsun.ya bnmde göğüslerim çok kaşınıyo nedenki ben 3 gündür kakao ve acıbadem yağı başladım kullanmaya göbişim kaşınmıyo artık
Gunaydin kizlar nasilsiniz bebisler nasil bugun hasta olanlara gecmis olsun bebisleerini gormeye gideceklerin zamani cabucak gelsin gunsayanlari gunu su gibi gecsin bebisleerimiz saglikli bir sekilde kucaklarimiza gelsin is gunu cabucak bitsin vs.....:CüvCüv::CüvCüv:bugunumuz cok guzel gecsinnnn amannnnnnnn kimse yok abartttim galibaaaaaaaaa:ecrin_bebek:
günaydın canım... sabah biraz kasıklarımda ağrı vardı ama şimdi iyi gibi kahvaltımıda yaptım yerimseniben
Gunaydin kizlar nasilsiniz bebisler nasil bugun hasta olanlara gecmis olsun bebisleerini gormeye gideceklerin zamani cabucak gelsin gunsayanlari gunu su gibi gecsin bebisleerimiz saglikli bir sekilde kucaklarimiza gelsin is gunu cabucak bitsin vs.....:CüvCüv::CüvCüv:bugunumuz cok guzel gecsinnnn amannnnnnnn kimse yok abartttim galibaaaaaaaaa:ecrin_bebek:
günaydın canım... sabah biraz kasıklarımda ağrı vardı ama şimdi iyi gibi kahvaltımıda yaptım yerimseniben
Günaydın canım. Dün gece benimde ara ara kasıklarıma çok şiddetli olmayan ağrılar girdi ama yarım saat kadar sürdü. Bu olaydan 1 saat sonra falan içimde 5-6 kere çok acayip birşeyler hissettim.
Ama ne olduğunu maalesef çözemedim belki de bebişimdi
canim bebisinde sana slm vermis ne guzel hareketlilik donemi baaslamis guzel bir kahvalti yapmisindir insallahcokacimcoook:CüvCüv: gun cok uzun:1no2: ac kalmayin ok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?