2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kocişim geldi ben kactım kızlar.ıyı bakın yegenlerıme.ıyı aksamlar afıyet olsun herkese

selam dicem ama kimse kalmamış ( geç geldim galiba

canlarım benim anlım kabuk atıyor, onun haricinde kaşıntı var baya
hamilelikten mi acaba yoksa bi dermatoloğa görünsem mi?
yüzümün bazı bölgelerinde de aynı sorun var( göz kapağı, yanak üstüm)
bu arada su pek tüketmiyorum, günde en fazla 2 - 3 bardak içiyorum
bunun etkisi olabilirmi?

Son düzenleme:

merhaba canım hoşgeldin... o Allahın cezası lkaşıntılar bendede var uykumdan kalkıp sırtımı ve göğüs bölgemi kaşıyorum.. sonrada ne uyku kalıyor ne bişey... ki ben ciddi su tüketiyorum... ama kabuklanmayı dermataloglar genelde susuzlukla yani; cildin nem dengesini yitirmesiyle ilişkilendirirler... ayrıca hücrelerimizin yenilenmesi vede amniyon sıvısının birkaç saatte bir yenilenmesi içinde bolca suya ihtiyacımız var.. lütfen bebeğin için bolca su içmeye çalış.. onları dışarda olacağı gibi, içerdede temiz ve sağlık açısından yeterli bi ortamda tutma şansımız var yani... aman dikkat.... :CüvCüv: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile5

çok teşekkür ederim canım, Allah razı olsun
kaşıntım çok olduğu için alnımda şüphelenmeye başladım egzama gibi bişey olmasa bari diye
normalde deri değişince kabuk atınca kaşıntı olmaz, en azından benim olmuyordu ama şimdiki farklı
acayip kaşınıyor, yara olcak valla
susuzluktansa şayet daha çok içmeye özen gösteririm artık

BENDE ŞİMDİ GELDİİİİMMM.ablamlar gelcek birazdan ama olsun.ya bnmde göğüslerim çok kaşınıyo nedenki ben 3 gündür kakao ve acıbadem yağı başladım kullanmaya göbişim kaşınmıyo artık

ya bvenim de gogusölerim felaket kasiniyor su icmek cok onemliymis gunde en az 8 bardak icmek lazimmis:CüvCüv:

aynen kızlar bende çok kötü kaşınıyorumm... hımmm demekki yeterince su içmiyoruz... ama çok su içincede çabuk acıkılıyor....

asos canım az su içtiğim halde 2 saatte bir midem kazınıyor yaa
4 saati geçince mide kazıntısı bulantıya dönüşüyor valla
arkadaşımın dediğine göre 5, aya girince normale dönüyormuşsun, mide kazınması v.s olmuyormuş
eskisi gibi hissediyorsun, hatta bebek tekmelemese hamile olduğunu unutuyorsun diyor

Gunaydin kizlar nasilsiniz bebisler nasil bugun hasta olanlara gecmis olsun bebisleerini gormeye gideceklerin zamani cabucak gelsin gunsayanlari gunu su gibi gecsin bebisleerimiz saglikli bir sekilde kucaklarimiza gelsin is gunu cabucak bitsin vs.....:CüvCüv::CüvCüv:bugunumuz cok guzel gecsinnnn amannnnnnnn kimse yok abartttim galibaaaaaaaaa:ecrin_bebek:

günaydın canım... sabah biraz kasıklarımda ağrı vardı ama şimdi iyi gibi kahvaltımıda yaptım yerimseniben

[/B][/FONT]
günaydın canım... sabah biraz kasıklarımda ağrı vardı ama şimdi iyi gibi kahvaltımıda yaptım yerimseniben

ohhhhhhhhh yarasin bebisine annesi ya benimde gece kramf girdi uyuyamadim 4.30dan beri ayakdayim ewet kasik agrilari cok oluyor sag tarafda bebek ve rahim buyudugu icin bende ikide bir topige bakiyordum senin bu saatlerde gelecegini biliodum HOS GELDIIIINNNNNNNNNNNN BIRCANIMMMM:CüvCüv:

Çok teşekkür ederiz tatlım amin...

Günaydın canım. Dün gece benimde ara ara kasıklarıma çok şiddetli olmayan ağrılar girdi ama yarım saat kadar sürdü. Bu olaydan 1 saat sonra falan içimde 5-6 kere çok acayip birşeyler hissettim.
Ama ne olduğunu maalesef çözemedim belki de bebişimdi

canim bebisinde sana slm vermis ne guzel hareketlilik donemi baaslamis guzel bir kahvalti yapmisindir insallahcokacimcoook:CüvCüv: gun cok uzun:1no2: ac kalmayin ok

canim bebisinde sana slm vermis ne guzel hareketlilik donemi baaslamis guzel bir kahvalti yapmisindir insallahcokacimcoook:CüvCüv: gun cok uzun:1no2: ac kalmayin ok

Sanırım öyle oldu canım :))) Kahvaltımı yaptım bebişimi doyurdum, sende bir an önce yap ta bebişimizi aç bırakma bakayım... Afiyet olsun canım...

kızlar değişik isimler için
AYBORA : Ay kadar güzel, fırtına kadar yıkıcı, Ay ve fırtına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…