kızlar değişik isimler için
AYBORA : Ay kadar güzel, fırtına kadar yıkıcı, Ay ve fırtına
günaydın güzel bebişlerin güzel anneleri...
[/b][/font]
ohhhhhhhhh yarasin bebisine annesi ya benimde gece kramf girdi uyuyamadim 4.30dan beri ayakdayim ewet kasik agrilari cok oluyor sag tarafda bebek ve rahim buyudugu icin bende ikide bir topige bakiyordum senin bu saatlerde gelecegini biliodum hos geldıııınnnnnnnnnnnn bırcanımmmm:cüvcüv:
günaydın canım. Dün gece benimde ara ara kasıklarıma çok şiddetli olmayan ağrılar girdi ama yarım saat kadar sürdü. Bu olaydan 1 saat sonra falan içimde 5-6 kere çok acayip birşeyler hissettim.
Ama ne olduğunu maalesef çözemedim belki de bebişimdi
guanydın kızlar. geçmiş olsun biraz agrılarınız varmıs.
bu geceleri uyanmalar falan hep Allahtan bebeğe bizi hazırlıyormus kızlar. çok derın uykular ılerleyen zamanlarda hiç olmayacak..
gunaydin canim ama erkek icin mi kiz icin mi?:lepi:
canim ben bugun kotuyum midem kramplar bir tarafdan offff bilmiom benimm icin gun nasil gececek dilekcim harika bir duygu melegin sana hep slm versin:CüvCüv:
aynen canım ya bu gün geçsin akşam olsun anneme gidicem
kızlar bebişlerimizin cinsiyetleri belli olsada alıncakları yavaş yavaş alsak
sizler cok sanslisiniz ya gercekden bazen ahhhhhhhhhhhhhhhhhh diorum ben sadece kendi kendime teselli veriorum annemle abla kardesimle o kadar cok isterdim ki bu anlarimi paylasmayi ve gormelerini gene paylasiorum ama sadece telefondaaaaaaa senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
kızlar bebişlerimizin cinsiyetleri belli olsada alıncakları yavaş yavaş alsak
canım benim kıyamam sana özelden mesaj attım bak istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?