2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar değişik isimler için
AYBORA : Ay kadar güzel, fırtına kadar yıkıcı, Ay ve fırtına

gunaydin canim ama erkek icin mi kiz icin mi?:lepi:
canim ben bugun kotuyum midem kramplar bir tarafdan offff bilmiom benimm icin gun nasil gececek dilekcim harika bir duygu melegin sana hep slm versin:CüvCüv:

guanydın kızlar. geçmiş olsun biraz agrılarınız varmıs.
bu geceleri uyanmalar falan hep Allahtan bebeğe bizi hazırlıyormus kızlar. çok derın uykular ılerleyen zamanlarda hiç olmayacak..

Aybora erkek için canım
kızlar benimde sağ tarafımda ağrım oluyor fazla dik durduğum zaman

kızlar bende bu hafta çok derin uyuyamıyorum hasta olucam diye korktum hep demek ki hazırlıklar başladı

evet artık öyle derin uykular yok... biraz havalar ısınsa bari güneş açsa bu havalar moralsiz yapıyor insanı...

hoş buldum tatlışım

bence bebişindi prensesin :)

guanydın kızlar. geçmiş olsun biraz agrılarınız varmıs.
bu geceleri uyanmalar falan hep Allahtan bebeğe bizi hazırlıyormus kızlar. çok derın uykular ılerleyen zamanlarda hiç olmayacak..

sağol canım evet ya bende uyuyamıyorum. evet yazın pek uyku yok bize

gunaydin canim ama erkek icin mi kiz icin mi?:lepi:
canim ben bugun kotuyum midem kramplar bir tarafdan offff bilmiom benimm icin gun nasil gececek dilekcim harika bir duygu melegin sana hep slm versin:CüvCüv:

aynen canım ya bu gün geçsin akşam olsun anneme gidicem

aynen canım ya bu gün geçsin akşam olsun anneme gidicem

sizler cok sanslisiniz ya gercekden bazen ahhhhhhhhhhhhhhhhhh diorum ben sadece kendi kendime teselli veriorum annemle abla kardesimle o kadar cok isterdim ki bu anlarimi paylasmayi ve gormelerini gene paylasiorum ama sadece telefondaaaaaaa senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

saol msms cim ewet agrilarimiz varrrrrrr

Son düzenleme:
kızlar bebişlerimizin cinsiyetleri belli olsada alıncakları yavaş yavaş alsak

kızlar bebişlerimizin cinsiyetleri belli olsada alıncakları yavaş yavaş alsak

ben birkaac seyler aldim canim ucuzlamislardi yatagini(sunger bolumunu)mama sandelyesini bir kactanede citcitli badi kizlar burda cocuk odasi alacagimizda 3ay onceden almamiz gerekio anca geliormus haberiniz olsun tr de nasil bilmiorum sizde arasdirin bir.:CüvCüv:

canım benim kıyamam sana özelden mesaj attım bak istersen

kızlar unisex seyler alabılırsınız. valla ben belli olmadanda almıstım. dün aldıklarımı evde kanepenin üstüne yaydım. eşim benden geç geldi. bebişimizin kıyafetlerine keyifle baktık:) ne guzel seyler var

günaydın annişler nasılsınız??
dilekçim senin prenses te büyüyor artık bence ondan kasılmaların,,evet bende sık sık uyanıp rahatsız etmesin bebişimi diye wc gidip geliyom..bircancım çok şanslısın annenin kıymetini bil tatlım

akşam ablamlar bizdeydi ablamda 7.ayda çantanı hazırlıcazz diye hazır olsun ne olur ne olmaz 7 aylık durumumuz yok ama öle oluyomuş okuyup yerleştircekmiş ablacımmm

canım benim kıyamam sana özelden mesaj attım bak istersen

aldim canim bende sana gonderdim sende bak istersennnnnnn:CüvCüv: gercekden iyiki varsiniz abla kardes oluyosunuz bende petibor gibi hepimiz ayni youlun yolcusuyuz dicemmm:CüvCüv::CüvCüv:kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…