2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

cumartesi bizde, via port var outlet oraya gideceğiz ordan bişiyler almak istiyorum

evet annemde dedi Allah'ın işine belli olmaz belki 7 aylık doğum yaparsın çantamızı hazılayalım dedi çünkü annem çantasını içine doğmuş gibi 6. ayda hazırlamış annem hem ikiz olduğumuz ahlde 7 aylık doğum yapmış kızlar yaşamamız mucizeymiş ve mucize gerçek olmuş

superrrrrrrrrrrrrrrrrr walla simdi senden bir tane dahami varrrrrr harikaaaaakaydirigubbakcemile5

ay yerim ben sizi minicik minicik doğmuşsunuzdur ayyy.evet bi mucize bencede

ay düşünsene git gide yaklaşıyoruz o güne Allah kurtarsın hepimizi inş.çok bi heycan basıyoo bana yaaa.sizde öylemisinizzz

iyidir senden naber canım Antalya da hava nasıl buralar kasvetli özledim valla çok beach parkı kaleiçini of ya

Saol cnm bende iyiyim şükür. Antalyada hava kapalı puslu bir garip yani. Beklerim tatlım buyur gel gezmeye misafirim olursun yerimseniben

Saol cnm bende iyiyim şükür. Antalyada hava kapalı puslu bir garip yani. Beklerim tatlım buyur gel gezmeye misafirim olursun yerimseniben

bizim burda hava güneşli biraz soğuk gibi ama süper bir hava

ben Antalyaya hiç gemedim fethiyeye kadar geldim o kadar ama bende gelmek isterdim

iyiz fıstıkım, fındıkım, balım, bademim, lokumum hihi bu gün süperim...

anlatyanın ve izmirin en tatlı en şirin een güsel annesi bebekin nasıl

Yavrum benim valla sayende güne acaip enerjik başlıyorum. Şımardım valla bu iltifatlar karşısında. Senin kadar fındık fıstık bak badem değilim ama o bir gerçek yerimseniben
Bebişim iyi senin bebiş nasıl bakalım?

günaydın tatlım saoll sen nasılsınız?? gün sayıyozzz ne yapalım

Saol cnm iyiyiz bizde. Şaka maka zaman çabuk geçiyor kızlar ya. Şuda nerden baksan 5 aymızı falan kaldı kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…