evet ya haklısın bişiy alıcam alamıyorum bebeğim tosuncukmu prenses mi? çok merak ediyorum
günaydın annişler nasılsınız??
dilekçim senin prenses te büyüyor artık bence ondan kasılmaların,,evet bende sık sık uyanıp rahatsız etmesin bebişimi diye wc gidip geliyom..bircancım çok şanslısın annenin kıymetini bil tatlım
akşam ablamlar bizdeydi ablamda 7.ayda çantanı hazırlıcazz diye hazır olsun ne olur ne olmaz 7 aylık durumumuz yok ama öle oluyomuş okuyup yerleştircekmiş ablacımmm
evet annemde dedi Allah'ın işine belli olmaz belki 7 aylık doğum yaparsın çantamızı hazılayalım dedi çünkü annem çantasını içine doğmuş gibi 6. ayda hazırlamış annem hem ikiz olduğumuz ahlde 7 aylık doğum yapmış kızlar yaşamamız mucizeymiş ve mucize gerçek olmuş
evet annemde dedi Allah'ın işine belli olmaz belki 7 aylık doğum yaparsın çantamızı hazılayalım dedi çünkü annem çantasını içine doğmuş gibi 6. ayda hazırlamış annem hem ikiz olduğumuz ahlde 7 aylık doğum yapmış kızlar yaşamamız mucizeymiş ve mucize gerçek olmuş
Günaydın fıstıklar. Nasılsınız bugün?
superrrrrrrrrrrrrrrrrr walla simdi senden bir tane dahami varrrrrr harikaaaaakaydirigubbakcemile5
ay düşünsene git gide yaklaşıyoruz o güne Allah kurtarsın hepimizi inş.çok bi heycan basıyoo bana yaaa.sizde öylemisinizzz
iyidir senden naber canım Antalya da hava nasıl buralar kasvetli özledim valla çok beach parkı kaleiçini of ya
ay düşünsene git gide yaklaşıyoruz o güne Allah kurtarsın hepimizi inş.çok bi heycan basıyoo bana yaaa.sizde öylemisinizzz
iyiz fıstıkım, fındıkım, balım, bademim, lokumum hihi bu gün süperim...
anlatyanın ve izmirin en tatlı en şirin een güsel annesi bebekin nasıl
Saol cnm bende iyiyim şükür. Antalyada hava kapalı puslu bir garip yani. Beklerim tatlım buyur gel gezmeye misafirim olursun yerimseniben
aşkolsuuuuuuuuuuuuuuuunnnnn manisa lılar nirdeee??
iyiz fıstıkım, fındıkım, balım, bademim, lokumum hihi bu gün süperim...
anlatyanın ve izmirin en tatlı en şirin een güsel annesi bebekin nasıl
günaydın tatlım saoll sen nasılsınız?? gün sayıyozzz ne yapalım
Yavrum benim valla sayende güne acaip enerjik başlıyorum. Şımardım valla bu iltifatlar karşısında. Senin kadar fındık fıstık bak badem değilim ama o bir gerçek yerimseniben
Bebişim iyi senin bebiş nasıl bakalım?
hihikaydirigubbakcemile3 ayy canım fındık, badem istedi yerim bu gün ben sizi cokacimcoook
bizim burda hava güneşli biraz soğuk gibi ama süper bir hava
ben Antalyaya hiç gemedim fethiyeye kadar geldim o kadar ama bende gelmek isterdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?