Yavrum benim valla sayende güne acaip enerjik başlıyorum. Şımardım valla bu iltifatlar karşısında. Senin kadar fındık fıstık bak badem değilim ama o bir gerçek yerimseniben
Bebişim iyi senin bebiş nasıl bakalım?
Saol cnm iyiyiz bizde. Şaka maka zaman çabuk geçiyor kızlar ya. Şuda nerden baksan 5 aymızı falan kaldı kaydirigubbakcemile2
Sen yeterki gelmek iste canım. Özel uçağımı yollarım sana Şeniz
BEN KAHV.YAPEM AZICIK döncem ben sizeee
ewet canim yaa haziranda sonra patlamaya hazir bomba gibi olucaz deyim yerindeyse:CüvCüv::teytey:
ahh canımbenim yaza gelsek ne güsel olur ohh tatil yaaprız bebeğimde istiyormuş oleyy yubbbbbpiiiiiiiii dedi
Özel uçağı içinde sağol tatlım kaydirigubbakcemile5
Denizede yuvarlanarak gircez artıksırnaşık şey
Valla yaz dedikte benim bu yaz çok yoğun geçicek her yaz olduğu gibi. Hamilelikle nasıl olcak çok merak ediyorum. Bir an önce eylül gelsede alsak bebişlerimizi kucağımıza :ecrin_bebek:
Selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım... ve 20 haftalık hamileyim:CüvCüv:
afiyet olsun canım yaarsın bebişe
Selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım... ve 20 haftalık hamileyim:CüvCüv:
evet sizin iş yoğun olur ama artık idare ederler seni fazla yorulmazsın fıstık bide eylül geldimi tüm herşeye değicek:1hug:
kızlar bende denize girmeye aşeriyom:)
ya ablam akşam yine aklımı karıştırdı normal doğum yapma diyooobir sürü kötü örnek verdi ben sezaryen oldum hiç bi eksi si yok dedi yawww ne yapcem ben
ayy dün bende bir arkadaşıma gittim. Oda sezeryan olmuştu. Çok iyi diyor hemen ayağa kalktım ben dedi. Korkulduğu gibi değil dedi. Benimde kafam karıştı
Kızlar dr unuz nasıl uygun gorurse oyle yapın. Normal doguma kac sefer tanık oldum. Kuzenın yanında durdum 3 cocukta da doguma gıdene kadar nırmal yaptı 10 dk sonra oda geldı yanımıza..
en iyisi zamana bırakmak bence yapçek bişi yok bi arkadaşım vardı sezaryen günü alıcak tı 2 gün içinde çocuk normal oldu yani olceği varsa olcak ne diyim.şimdiden psikolojim bozuldu yaaaa
Kızlar dr unuz nasıl uygun gorurse oyle yapın. Normal doguma kac sefer tanık oldum. Kuzenın yanında durdum 3 cocukta da doguma gıdene kadar nırmal yaptı 10 dk sonra oda geldı yanımıza..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?