gunaydın canlarııımm:teytey:
ay aksam adam gelene kadar burda oluorum kacırmıım bısı dıe gene de gecmıs artmıs once onu okudum baktım yıgenlerım ıyımış.ama agrınız varmıs .benım de oldu dun bı ıcerı bı mutfaga fazla kostrdugum ıcın-tatlicadiarzu-
bugun supper bı gun olsun ınsallahhh hihoyyyt
ewet canim bende normal istiyorum zaten birsey oldugunda doktor yonlendiriyor normal dogumlardada epidural anestezi var o olunca agrisiz dogum yapabiliyorsun:CüvCüv:Yaa ne güzel. Şanslıymış. Çünkü herkesin faklı oluyor canım. Kimisi 10 dk da, kimisi 5 saatte doğuruyor. Ama tabiki ben yinede normal istiyorum. Eğer bir terslik olurda sezeryan derse doktor o zaman bakarız artık.
gunaydın canlarııımm:teytey:
ay aksam adam gelene kadar burda oluorum kacırmıım bısı dıe gene de gecmıs artmıs once onu okudum baktım yıgenlerım ıyımış.ama agrınız varmıs .benım de oldu dun bı ıcerı bı mutfaga fazla kostrdugum ıcın-tatlicadiarzu-
bugun supper bı gun olsun ınsallahhh hihoyyyt
arkadaşlar herkese güzeeel günaydınlar.maşallah bugün herkes enerjik oh oh ne güzel.
bu arada normaldi sezeryandı konuşulmuş.bugün annemlerin apartmandaki komşularla günü var.benide çağırdılar fasulyeden ve iki yeni doğum yapmış arkadaş var.hatta biri lazerlisezeryan demiş anneme.onu ve daha birçok şeyi sorup öğrenmek istiyom.ayrıca ikiside arka arkaya doğum yaptı tecrübe konuşur yani:)soracaklarınız varsa sorun baks:)gelip teek tek anlatırım.
ewet canim bende normal istiyorum zaten birsey oldugunda doktor yonlendiriyor normal dogumlardada epidural anestezi var o olunca agrisiz dogum yapabiliyorsun:CüvCüv:
gunaydin canimmmmm hosgeldinnnnn insalllah iyiiiiiiiiii olurrrrrrrrrrrrr:ecrin_bebek:
karlı bir ankara sabahından herkese günaydınlaaaarrrrr :)
Günaydın tüm güzel anne adayları , bugün ikili test sonuçlarımı dr. gösterdim , rsik olmadığını söyledi , çok iyi dedi ... Ben çok mutluyum ama ta 15 nisana randevu verdi , 3 lü test te yapacak rsik olsa da olmasa da yapıyormuş .... Ben dayanamayıp , görümcemin hastanesine gideicem ama cinsiyet için :))
Günaydın tüm güzel anne adayları , bugün ikili test sonuçlarımı dr. gösterdim , rsik olmadığını söyledi , çok iyi dedi ... Ben çok mutluyum ama ta 15 nisana randevu verdi , 3 lü test te yapacak rsik olsa da olmasa da yapıyormuş .... Ben dayanamayıp , görümcemin hastanesine gideicem ama cinsiyet için :))
Saol cnm bende iyiyim şükür. Antalyada hava kapalı puslu bir garip yani. Beklerim tatlım buyur gel gezmeye misafirim olursun yerimseniben
kızlar bugün 4.ayı bıtırmişiz allahın ıznıyle.onun serefine.hadı sız de dokulun:))
kızlar bugün 4.ayı bıtırmişiz allahın ıznıyle.onun serefine.hadı sız de dokulun:))
ah canım inşallah arkadaşlarım var onlarda çağırıyor herkesde bir gün kalsam kaç gün eder iyi olur :sm_cool:
dersim vardı sözde bugün Çanakkale Şehitlerini anma günü olduğu için iptal oldu şehitlerimizi rahmetle anıyorum...
hay ağzını öpem yaaaa aynen vallaa
kaydirigubbakcemile3 DUR bekle dislerimi fircalayim spreyimi sikiyim bekliyorum hadi gel oppppppppppsırnaşık şeydelikafaduldendelikafadulden:1hug:
masalllahhhhhhh nazar degmesin canim bebisine ve bebislerimizeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?