masallah petıbor.yaa bakıyorum tum hamılelerın çok guzel gobeklerı. oyle asırı kılolar yok. yenı nesıl dıkkat edıuyor galıba:)
kızlar bugün 4.ayı bıtırmişiz allahın ıznıyle.onun serefine.hadı sız de dokulun:))
maşallah canım sevindim gözünaydın sonuçların iyi çıkmış.darısı tüm bekleyen annelere.Günaydın tüm güzel anne adayları , bugün ikili test sonuçlarımı dr. gösterdim , rsik olmadığını söyledi , çok iyi dedi ... Ben çok mutluyum ama ta 15 nisana randevu verdi , 3 lü test te yapacak rsik olsa da olmasa da yapıyormuş .... Ben dayanamayıp , görümcemin hastanesine gideicem ama cinsiyet için :))
içten karnı dikiyorlarmış ama dıştan lazer ile yapıştırma şeklinde kaynatıyorlarmış ve ertesi gün ayağa kalkmış maşallah.bugün tam ayrıntısı ile öğrenmek istiyom.Günaydın cnm. Lazerli sezeryan nasılmış acaba? Ben onu merak ettim.:uhm:
canım ablanınki gerçekten zaruri olmuş.hayırlısı.ama ben zaten hamile kalmadan önce bile hep derdim sezeryan olurum aman falan diyede ondan bunun çeşitlerini araştırıyom bacıııms:)ayfersmu bence onlarla çok krucalama kendini. dr un ile görüş. zaten biz ne dersek diyelim bebek nasıl gelmek ıstıyorsa gelıyor.benım ablam normal yapmak ıstedı tum belırtıler tamam hast beklıyoruz 7 8 saat bekledık yoğun sancı yok:) dr u ultrasona koydu bı bakrı sıpa kaka yapmaya baslamıs. dr dedı uzgunum sezeryana alıyoruz. yutarsa çok zararlı cunku. mecbur sezeryanla dogdu
hoşbulduk kuşum herkese hoşgeldin,hoşbulduk.günadyın ayfersmu ve zeytin gözlü hoşgeldiniz anacım nasılsınız???
maşşallaah çok tatlı çoook.valla çekebilsem koycam karnımı valla billa yaa:)tombalak necmi ben:)kızlar bugün 4.ayı bıtırmişiz allahın ıznıyle.onun serefine.hadı sız de dokulun:))
ah canım inşallah arkadaşlarım var onlarda çağırıyor herkesde bir gün kalsam kaç gün eder iyi olur :sm_cool:
dersim vardı sözde bugün Çanakkale Şehitlerini anma günü olduğu için iptal oldu şehitlerimizi rahmetle anıyorum...
maşallah maşallah
oh maşallah Allah nazarlardan saklasın
masallah petıbor.yaa bakıyorum tum hamılelerın çok guzel gobeklerı. oyle asırı kılolar yok. yenı nesıl dıkkat edıuyor galıba:)
valla ben sabah tartıldım 1kılo almısım ama tıpım degıstı yanı daha fazla almısım gıbı duruo baktım da.aslında ekmekten baska hıcbır sseyden kısmıorum.ekmegı cok tuketmemeye calısıorum o kadar.meyve yıyorum bol bol ve ceviz,pekmez,süt,incirdaha ne olsun dımı
günaydın annişleeerrrr :teytey: :teytey: :teytey:
dün akşam dişimi çektirdim en sonunda :teytey:
saat 3'te gittim, ilaçlı pamuk koydu, eğer ağrı geçerse bu haftanın bitmesini bekleriz, geçmezse akşam eşinle gel dedi.
sanırım kötü bişey olursa (hani bebeğe falan) onun da orda bulunmasını istedi..
ben çok fazla stres yapmadıkça ilacın bebeğe zararı olmadığını söyledi, ki hiç acımayacak dedi korktuğumu görünce :roflol:
ordan çıktım eve gittim, dayanamıyorum ama acıya, ilaç da fayda etmiyor, ağladım eşim gelene kadar senağlama
sonra o geldi direk yemek bile yemeden gittik, ama yanağım şişmeye başlamıştı..
doktor dedi yavaş yavaş şişiyor, apse yaparsa bu bebeğe daha çok zararlı hemen çekicez..
sen rahat ol iğne de çekme anı da acıtmayacak dedi..
ki Allah razı olsun eli çok hafifti, hiçbişey hissetmeden bitti...
çekilince adama resmen "hocam Allah ne muradınız varsa versin" dedim, nasıl gülüyoruz ama :roflol: :roflol:
antibiyotik verdi apse için, hamilelikte de kullanılabiliyor ilaç...
sabah kalktım ki yanağım olmuş 4 katı :roflol: :roflol:
ama ağrım geçti çok şükür, şimdi sadece hafif hafif yanağım acıyor, o da bi iki güne geçecekmiş
Allah kimseyi böyle zor bi durumda bırakmasın inşallah..
bebeğim bile hissetti sanki, diş çekilene kadar karnım ağrıdı, üzülmeme üzüldü yavruşum yaa :asigim:
sonra eve geldik rahatladık ağrı da geçti karnım da :)
tum sehıtlerımıze allah rahmet eylesın.ben kacırmısım saf saf bakınmaktan.ozur dılerım
saat 3'te gittim, ilaçlı pamuk koydu, eğer ağrı geçerse bu haftanın bitmesini bekleriz, geçmezse akşam eşinle gel dedi.
sanırım kötü bişey olursa (hani bebeğe falan) onun da orda bulunmasını istedi..
ben çok fazla stres yapmadıkça ilacın bebeğe zararı olmadığını söyledi, ki hiç acımayacak dedi korktuğumu görünce :roflol:
ordan çıktım eve gittim, dayanamıyorum ama acıya, ilaç da fayda etmiyor, ağladım eşim gelene kadar senağlama
sonra o geldi direk yemek bile yemeden gittik, ama yanağım şişmeye başlamıştı..
doktor dedi yavaş yavaş şişiyor, apse yaparsa bu bebeğe daha çok zararlı hemen çekicez..
sen rahat ol iğne de çekme anı da acıtmayacak dedi..
ki Allah razı olsun eli çok hafifti, hiçbişey hissetmeden bitti...
çekilince adama resmen "hocam Allah ne muradınız varsa versin" dedim, nasıl gülüyoruz ama :roflol: :roflol:
antibiyotik verdi apse için, hamilelikte de kullanılabiliyor ilaç...
sabah kalktım ki yanağım olmuş 4 katı :roflol: :roflol:
ama ağrım geçti çok şükür, şimdi sadece hafif hafif yanağım acıyor, o da bi iki güne geçecekmiş
Allah kimseyi böyle zor bi durumda bırakmasın inşallah..
bebeğim bile hissetti sanki, diş çekilene kadar karnım ağrıdı, üzülmeme üzüldü yavruşum yaa :asigim:
sonra eve geldik rahatladık ağrı da geçti karnım da :)
ayyy sorma ben 1-2 gündür doymuyorum ekmek yiyorum sürüp sürüp vah halime
canım ya çok sevindim, kurtuldun sonunda.
gelmiş geçmiş olsun tatlım Allah göstermesin bi daha böle acılar sana ve hepimize inş.
Geçmiş olsun canım. Allah bir daha yaşatmasın sana bu diş ağrısını. Şükür kurtuldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?