2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

masallah petıbor.yaa bakıyorum tum hamılelerın çok guzel gobeklerı. oyle asırı kılolar yok. yenı nesıl dıkkat edıuyor galıba:)

valla ben sabah tartıldım 1kılo almısım ama tıpım degıstı yanı daha fazla almısım gıbı duruo baktım da.aslında ekmekten baska hıcbır sseyden kısmıorum.ekmegı cok tuketmemeye calısıorum o kadar.meyve yıyorum bol bol ve ceviz,pekmez,süt,incirdaha ne olsun dımı

Son düzenleme:
ben bu ara pek bakamıyorum kendime meyve yiyorum işte hastalanınca iştahım kaçtı hala canım pek bişiy istemiyor zorla yiyorum hastayken zayıfladım bile biraz toparlamam lazım

kızlar şehitler dediniz aklıma geldi. eğer bilginiz varsa sevinirim. ben kabristan ziyareti yapmak istiyorum. ama daha önceden aklımda net olmayan şeyler var. yapılamıyor falan diye hamileyken. emin değilim. bilginiz varmı?

Ay ay işte bu derim ben hamilelik ruhu diye , aman Allah nazardan saklasın herkesin keyfi yerinde maşallah :)) Kimse üzülmesin emi , daha burada pek çok şeyi paylaşıcaz inşallah :))

maşallah canım sevindim gözünaydın sonuçların iyi çıkmış.darısı tüm bekleyen annelere.
Günaydın cnm. Lazerli sezeryan nasılmış acaba? Ben onu merak ettim.:uhm:
içten karnı dikiyorlarmış ama dıştan lazer ile yapıştırma şeklinde kaynatıyorlarmış ve ertesi gün ayağa kalkmış maşallah.bugün tam ayrıntısı ile öğrenmek istiyom.
canım ablanınki gerçekten zaruri olmuş.hayırlısı.ama ben zaten hamile kalmadan önce bile hep derdim sezeryan olurum aman falan diyede ondan bunun çeşitlerini araştırıyom bacıııms:)
günadyın ayfersmu ve zeytin gözlü hoşgeldiniz anacım nasılsınız???
hoşbulduk kuşum herkese hoşgeldin,hoşbulduk.
kızlar bugün 4.ayı bıtırmişiz allahın ıznıyle.onun serefine.hadı sız de dokulun:))
maşşallaah çok tatlı çoook.valla çekebilsem koycam karnımı valla billa yaa:)tombalak necmi ben:)

evet evet çok anlamlı bir konuya değindin,Allah rehmet eylesin o yüce insanlara.18 mart şehitlerini rahmetle anıyoruz.

günaydın kızlar,

bakıyorum hemen doğum yöntemlerini düşünmeye başlamışsınız, ne güzel, benim ilk bebeğim ters olduğu için sezaryan olmak durumunda kalmıştım, şimdi yine sezaryan olmak zorundayım doktoruma sordum ikincisi normal olurmu diye ama izin yok hayal kurma dedi, normal doğum şansım maalesef yok. sezaryanı bana kötü anlatmışlardı ve çok korkuyordum o zamanlar yaşadığım stres korku yüzünden doğuma korkak şekilde girmek durumunda kalmıştım,
boşuna korktuğumu sonradan anladım çünkü sezaryan doğumum çok iyi geçmişti hemen ayağa kalkmıştım. şunu asla unutmayın arkadaşlar; her hamilelik farklı, başkalarının anlattığı kötü olaylar bizimde başımızdan geçecek diye bir şart yok, nedense tecrübe yaşamış olan bazı kişiler; normalide sezaryanıda kötü anlatıyorlar tecrübesiz anneleri korkutmak için elinden geleni yapıyorlar o yüzden kulaklarınızı kötü olan herşeye kapatın ki moraliniz bozulmasın.

zeytingözlü sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim :)
petibor maşallah göbeğin kocaman olmuş...
ben de pazar gününe randevu aldım, bakalım bizim veletin cinsiyeti belli olacak mı?

günaydın annişleeerrrr :teytey: :teytey: :teytey:
dün akşam dişimi çektirdim en sonunda :teytey:
saat 3'te gittim, ilaçlı pamuk koydu, eğer ağrı geçerse bu haftanın bitmesini bekleriz, geçmezse akşam eşinle gel dedi.
sanırım kötü bişey olursa (hani bebeğe falan) onun da orda bulunmasını istedi..
ben çok fazla stres yapmadıkça ilacın bebeğe zararı olmadığını söyledi, ki hiç acımayacak dedi korktuğumu görünce :roflol:
ordan çıktım eve gittim, dayanamıyorum ama acıya, ilaç da fayda etmiyor, ağladım eşim gelene kadar senağlama
sonra o geldi direk yemek bile yemeden gittik, ama yanağım şişmeye başlamıştı..
doktor dedi yavaş yavaş şişiyor, apse yaparsa bu bebeğe daha çok zararlı hemen çekicez..
sen rahat ol iğne de çekme anı da acıtmayacak dedi..
ki Allah razı olsun eli çok hafifti, hiçbişey hissetmeden bitti...
çekilince adama resmen "hocam Allah ne muradınız varsa versin" dedim, nasıl gülüyoruz ama :roflol: :roflol:
antibiyotik verdi apse için, hamilelikte de kullanılabiliyor ilaç...
sabah kalktım ki yanağım olmuş 4 katı :roflol: :roflol:
ama ağrım geçti çok şükür, şimdi sadece hafif hafif yanağım acıyor, o da bi iki güne geçecekmiş

Allah kimseyi böyle zor bi durumda bırakmasın inşallah..
bebeğim bile hissetti sanki, diş çekilene kadar karnım ağrıdı, üzülmeme üzüldü yavruşum yaa :asigim:
sonra eve geldik rahatladık ağrı da geçti karnım da :)

ayyy sorma ben 1-2 gündür doymuyorum ekmek yiyorum sürüp sürüp vah halime

tum sehıtlerımıze allah rahmet eylesın.ben kacırmısım saf saf bakınmaktan.ozur dılerım

gelmiş geçmiş olsun tatlım Allah göstermesin bi daha böle acılar sana ve hepimize inş.

Geçmiş olsun canım. Allah bir daha yaşatmasın sana bu diş ağrısını. Şükür kurtuldun

ayyy sorma ben 1-2 gündür doymuyorum ekmek yiyorum sürüp sürüp vah halime

ya fussiletcim, ben de ilk iki ay sigarayı bırakıp progestan kullanmanın etkisiyle şiştim ya, onun yanında bi de normalde çok az tükettiğim ekmeği abartmam etkili oldu..
bebeğe faydası yok diye diye diye azalttım eskisi gibi ve o aşırı şiş halim kayboldu :)

gelmiş geçmiş olsun tatlım Allah göstermesin bi daha böle acılar sana ve hepimize inş.

çok sağol canım Allah razı olsun :)

Geçmiş olsun canım. Allah bir daha yaşatmasın sana bu diş ağrısını. Şükür kurtuldun

amin canım, Allah bi daha hamileyken kimseye yaşatmasın...
deli gibi dişçi fobin varken çektirmeye razısın ama bebeğin var..
Allah herkese şifalar versin inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…