2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

karlı bir ankara sabahından herkese günaydınlaaaarrrrr :)
SAĞOL TATLIM YA AY NE GÜSEL BEN HASRETİM KARA KEŞKE BURDA DA YAĞSA

LAZER SEZERYAN NASIL OLUYOR Kİ

hhi sabırsızı valla bende zor duruyorumm

analdım beni kuzenimde kakasını yutmuştu ve normal olmuştu ama doğduktan sonra kusmaktan kıyafet yetiştirememeiştik cimcimeye

evet ya Çehitlerimizi Rahmetle anıyoruz

Geçmiş olsun canım. Allah bir daha yaşatmasın inşallah. Benim de en çok korktuğum şeylerden biridir hamile iken diş ağrısı çekmek.

fbozkurtcum çok teşekkürler bilgiler için.dediğin gibi herkeste farklılıklar gösterir.ama normal doğumda olan handikapları daha çok duydum sezeryandan.evet dikişi falan zor şeyler ama ben zaten normal doğuma bu psikoloji ile girersem stresten ağlaya ağlaya doğum yapamam.herkes kendini nasıl rahat hissedecekse öyle yapsın,kulak asmasın dediğin gibi hiçbirşeye.

bu arada sakuracım Allah kurtarmış,hadi geçmiş olsun canım ya.

ayy canım benim çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın

Sakuracım geçmiş olsun ...

Bu arada doğum hikayelerini ben mümkün olduğunca dinlemek istemiyorum kimseden , çünkü bende herkesin hamileliğinin bambaşka olduğuna inanıyorum , hepimizi ağrı eşiği bir değil neye nereye kadar katlanabileceğimizi bilmiyoruz ( ilk doğum olacaklar için söylüyorum ) . ıkisinin de artıları var ama tabiki adı üstünde normal olanı normal doğum :)) Diğeri zoraki koşullar için kimin başına da ne geleceği belli olmaz , o yüzden diretmiyorum ben normla istiyorum ama bahtıma ne çıkarsa :))

Geçmiş olsun canım. Allah bir daha yaşatmasın inşallah. Benim de en çok korktuğum şeylerden biridir hamile iken diş ağrısı çekmek.

sakın korkma, başına geliyor valla :roflol:
korktum korktum. çürük çıkmadı 20'likler çıktı sorun yarattı :roflol: :roflol:
teşekkürler canım :)

..
bu arada sakuracım Allah kurtarmış,hadi geçmiş olsun canım ya.

çok sağol canım teşekkür ederim :)

ayy canım benim çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın

amin tatlım Allah kimseye yaşatmasın bi daha :)

kızlar hamile platesi yapan var mıııııııııııııııııııııııııııııııııııı

sağol canım teşekkür ederim :)

haklısın bu konuda, sonuna kadar katılıyorum ben...
insanlar nedense korkutmak için yaratıldıklarını düşünüyorlar..
okula başlamadan okuldan, bitince iş hayatından, sonra evlilikten korkuttular...
ama hepsi muhteşem ve yaşamaya değer şeylermiş aslında..
şimdi doğumdan korkutmaya çalışıyorlar ama kulak asmıyorum dinlemiyorum şakkıdı

ben bu ay yapmaya başlıcam cnm. Cd sini almış eşim.

ben de cuma gunu van'a gıdınce alıcam.doguma da cok faydalıymıs kılo kontrolunde de yardımcı.tavsıye edıoruzzzz herkes plates yapsın:dance:
sakuracım gecmıs olsun canım.aynı zamanda gozun aydın
pembeeeeee sesın cıkmıo datlum gunaydın

Son düzenleme:
zeytingözlüm, aynen katılıyorum sana, doğum hikayeleri gerçekten hikayeye dönüşüyor siz kendinize bakın, benim yaptığım gibi yapmayın başkalarına kulak asmayın, aklıma geldikçe kendime çok kızıyorum zaten.

geçmiş olsun canım...

kızlar ne çene varmış be sizde Sabah sabah birbirinizi rüyada mı gördünüz bıdıd bıdı ne kadar yazmışsınız oku oku bitmedi. şimdi laf ettim diye kötü içerik diyip uzmanı çağırmayın da hahaha. HERKESE GÜNAYDIIIIN.

KIZLAR SIZE BIRSEY SORCAM KASINTILARINIZ OLUYORMU GOGUS VE KARIN BOLGENIZDE BIRDE AKNE PROBLEMINIZ VARMI YAAAAAA

şekerim bak şimdi yok göbeğim yok bebe kıyafetim diye anlatıyorsun anlatıyorsun daha bir tane foto koymadım. aaaa. seni protesto ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…