SAĞOL TATLIM YA AY NE GÜSEL BEN HASRETİM KARA KEŞKE BURDA DA YAĞSAkarlı bir ankara sabahından herkese günaydınlaaaarrrrr :)
arkadaşlar herkese güzeeel günaydınlar.maşallah bugün herkes enerjik oh oh ne güzel.
bu arada normaldi sezeryandı konuşulmuş.bugün annemlerin apartmandaki komşularla günü var.benide çağırdılar fasulyeden ve iki yeni doğum yapmış arkadaş var.hatta biri lazerlisezeryan demiş anneme.onu ve daha birçok şeyi sorup öğrenmek istiyom.ayrıca ikiside arka arkaya doğum yaptı tecrübe konuşur yani:)soracaklarınız varsa sorun baks:)gelip teek tek anlatırım.
Günaydın tüm güzel anne adayları , bugün ikili test sonuçlarımı dr. gösterdim , rsik olmadığını söyledi , çok iyi dedi ... Ben çok mutluyum ama ta 15 nisana randevu verdi , 3 lü test te yapacak rsik olsa da olmasa da yapıyormuş .... Ben dayanamayıp , görümcemin hastanesine gideicem ama cinsiyet için :))
ayfersmu bence onlarla çok krucalama kendini. dr un ile görüş. zaten biz ne dersek diyelim bebek nasıl gelmek ıstıyorsa gelıyor.benım ablam normal yapmak ıstedı tum belırtıler tamam hast beklıyoruz 7 8 saat bekledık yoğun sancı yok:) dr u ultrasona koydu bı bakrı sıpa kaka yapmaya baslamıs. dr dedı uzgunum sezeryana alıyoruz. yutarsa çok zararlı cunku. mecbur sezeryanla dogdu
ah canım inşallah arkadaşlarım var onlarda çağırıyor herkesde bir gün kalsam kaç gün eder iyi olur :sm_cool:
dersim vardı sözde bugün Çanakkale Şehitlerini anma günü olduğu için iptal oldu şehitlerimizi rahmetle anıyorum...
günaydın annişleeerrrr :teytey: :teytey: :teytey:
dün akşam dişimi çektirdim en sonunda :teytey:
saat 3'te gittim, ilaçlı pamuk koydu, eğer ağrı geçerse bu haftanın bitmesini bekleriz, geçmezse akşam eşinle gel dedi.
sanırım kötü bişey olursa (hani bebeğe falan) onun da orda bulunmasını istedi..
ben çok fazla stres yapmadıkça ilacın bebeğe zararı olmadığını söyledi, ki hiç acımayacak dedi korktuğumu görünce :roflol:
ordan çıktım eve gittim, dayanamıyorum ama acıya, ilaç da fayda etmiyor, ağladım eşim gelene kadar senağlama
sonra o geldi direk yemek bile yemeden gittik, ama yanağım şişmeye başlamıştı..
doktor dedi yavaş yavaş şişiyor, apse yaparsa bu bebeğe daha çok zararlı hemen çekicez..
sen rahat ol iğne de çekme anı da acıtmayacak dedi..
ki Allah razı olsun eli çok hafifti, hiçbişey hissetmeden bitti...
çekilince adama resmen "hocam Allah ne muradınız varsa versin" dedim, nasıl gülüyoruz ama :roflol: :roflol:
antibiyotik verdi apse için, hamilelikte de kullanılabiliyor ilaç...
sabah kalktım ki yanağım olmuş 4 katı :roflol: :roflol:
ama ağrım geçti çok şükür, şimdi sadece hafif hafif yanağım acıyor, o da bi iki güne geçecekmiş
Allah kimseyi böyle zor bi durumda bırakmasın inşallah..
bebeğim bile hissetti sanki, diş çekilene kadar karnım ağrıdı, üzülmeme üzüldü yavruşum yaa :asigim:
sonra eve geldik rahatladık ağrı da geçti karnım da :)
günaydın kızlar,
bakıyorum hemen doğum yöntemlerini düşünmeye başlamışsınız, ne güzel, benim ilk bebeğim ters olduğu için sezaryan olmak durumunda kalmıştım, şimdi yine sezaryan olmak zorundayım doktoruma sordum ikincisi normal olurmu diye ama izin yok hayal kurma dedi, normal doğum şansım maalesef yok. sezaryanı bana kötü anlatmışlardı ve çok korkuyordum o zamanlar yaşadığım stres korku yüzünden doğuma korkak şekilde girmek durumunda kalmıştım,
boşuna korktuğumu sonradan anladım çünkü sezaryan doğumum çok iyi geçmişti hemen ayağa kalkmıştım. şunu asla unutmayın arkadaşlar; her hamilelik farklı, başkalarının anlattığı kötü olaylar bizimde başımızdan geçecek diye bir şart yok, nedense tecrübe yaşamış olan bazı kişiler; normalide sezaryanıda kötü anlatıyorlar tecrübesiz anneleri korkutmak için elinden geleni yapıyorlar o yüzden kulaklarınızı kötü olan herşeye kapatın ki moraliniz bozulmasın.
saat 3'te gittim, ilaçlı pamuk koydu, eğer ağrı geçerse bu haftanın bitmesini bekleriz, geçmezse akşam eşinle gel dedi.
ben çok fazla stres yapmadıkça ilacın bebeğe zararı olmadığını söyledi, ki hiç acımayacak dedi korktuğumu görünce :roflol:
ordan çıktım eve gittim, dayanamıyorum ama acıya, ilaç da fayda etmiyor, ağladım eşim gelene kadar senağlama
doktor dedi yavaş yavaş şişiyor, apse yaparsa bu bebeğe daha çok zararlı hemen çekicez..
çekilince adama resmen "hocam Allah ne muradınız varsa versin" dedim, nasıl gülüyoruz ama :roflol: :roflol:
ama ağrım geçti çok şükür, şimdi sadece hafif hafif yanağım acıyor, o da bi iki güne geçecekmiş
bebeğim bile hissetti sanki, diş çekilene kadar karnım ağrıdı, üzülmeme üzüldü yavruşum yaa :asigim:
canım ya çok sevindim, kurtuldun sonunda.
şakura çok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım. Allah bir daha yaşatmasın inşallah. Benim de en çok korktuğum şeylerden biridir hamile iken diş ağrısı çekmek.
..
bu arada sakuracım Allah kurtarmış,hadi geçmiş olsun canım ya.
ayy canım benim çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın
Allaha şükür canım :) çok sağol :)
sakura canim gecmis olsunnnnnn:CüvCüv: oh ama kurtuldunya agrilardan iyi olmusdur senin icin canim
kızlar hamile platesi yapan var mıııııııııııııııııııııııııııııııııııı
Sakuracım geçmiş olsun ...
Bu arada doğum hikayelerini ben mümkün olduğunca dinlemek istemiyorum kimseden , çünkü bende herkesin hamileliğinin bambaşka olduğuna inanıyorum , hepimizi ağrı eşiği bir değil neye nereye kadar katlanabileceğimizi bilmiyoruz ( ilk doğum olacaklar için söylüyorum ) . İkisinin de artıları var ama tabiki adı üstünde normal olanı normal doğum :)) Diğeri zoraki koşullar için kimin başına da ne geleceği belli olmaz , o yüzden diretmiyorum ben normla istiyorum ama bahtıma ne çıkarsa :))
ben bu ay yapmaya başlıcam cnm. Cd sini almış eşim.
kızlar unisex seyler alabılırsınız. valla ben belli olmadanda almıstım. dün aldıklarımı evde kanepenin üstüne yaydım. eşim benden geç geldi. bebişimizin kıyafetlerine keyifle baktık:) ne guzel seyler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?