2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bircan annen kaçıncı hafta doğurmuş sizi. küvözde kalmış mısınız, sütü hemen gelmiş mi. çabuk büyümüş müsünüz. (bir ikiz anne adayının günlük endişelerini izlediniz)
:)

petibör, gebelik fotosu diye artist gibi poz verdiğinin farkında değilim sanma hehee. :) maşallah ama çok güzel.

pardon ablaaa a.s.valla ben sızı bı ruyamda gormuom butun gun sızınleyım.ama oraya da gelmeyın gariii-tatlicadiarzu-yoksa kocam dovecek zaten butun gun bu forumdayım dıekaydirigubbakcemile

benim aknem yok az göğüslerimde kaşıntı oluyor gerçi en minik benim bebeğim ben gerilerdeyim daha ikili teste bile bu cumartesi gidecem 30 eylül olunca böyle oluyor gerçi sezeryan olursam 20 eylül gübü alırlar gerçi o da bayrama denk geliyor hayırlısı artık göbek resmi bende koymak istiyorum bilgisayara atabilirsem koyacağım

canım aslında doğru söylüyorsun da bazen de bir bakıyorsun istemeden her şeyi okumuş duymuş oluyorsun. ben 3 gün önce tp bebek sayfasından bir arkadaşın hikayesini okudum. düşük. o kadar kötü oldum ki. aklımdan çıkmıyor maalesef. allah ona yardımcı olsun ama bu kadar ayrıntılı bir şekilde forumlarda kötü olaylar yazmamamız lazım değil mi?

şekerim bak şimdi yok göbeğim yok bebe kıyafetim diye anlatıyorsun anlatıyorsun daha bir tane foto koymadım. aaaa. seni protesto ediyorum :)

aa bu kötü içerik oldu ama:) yaa yapcam valla soz. koycam göbeğimi ortaya cekicem resmini:) bebiş kıyafetlerinide sizde alın hep beraber koymaya başlarız

sorulara bak sorulara.bı de bıze dıo cok konusmussunuz dıe.ılahı kadııın:roflol:

selam kızlar
dün hiç giremedim umarım bişeyler kaçırmamışımdır dün ıkılı için dr gittim ama uzun hıkaye yaptıramadım.yarın gidegim.ama bebişimi gördüm bu gittigim dr abartısız yarın saat bebişimi göstermıştır bana bu kulagı bu kolu bu bacagı omuriliği diye aman sırtını dönmüş bize sonra yüzünü döndü.bu seferde normalınden 5 gün daha büyük cıktı yavrum.boyuda71mm olmuş.cınsiyet konusunda okadar sıkıştırdım ya bişey sölemedi yaaa...deli olcam
neyse ben bi geçmişe bakayım umarım güzel seyler olmuştur

KIZLAR SIZE BIRSEY SORCAM KASINTILARINIZ OLUYORMU GOGUS VE KARIN BOLGENIZDE BIRDE AKNE PROBLEMINIZ VARMI YAAAAAA
canım bana dr um kullandıgın vucut sabunu değiştir dedi. denedim işe yaradı. birde çıkınca bebeyağı ıle yaglan. faydasını gorursun inşallah sende

ya artık varya hepınızı tanıo gıbıyım ha.hepınızı yanyana gorsem ıkıser cumle konussam anlarım kım kımmiş.canlerım benım ıyıkı varsınız haa:1hug:Şeniz

çok sağol canım :)

geçmiş olsun canım...

şekerim bak şimdi yok göbeğim yok bebe kıyafetim diye anlatıyorsun anlatıyorsun daha bir tane foto koymadım. aaaa. seni protesto ediyorum :)

ben de özeniyorum bi de makine olsa çekip eklicem yaaa kaydirigubbakcemile3

malesef şekerim, pembe mavi 11 haftalık daha a.s
benim de 28'inde muhtemel doğum, ben de bu c.tesi gidicem ikili için a.s
bi kaç gün var aramızda..

selam kızlaryerimsenibenbende kısmetse eylül sonu doğum yapıcam.şuan13+4 hamileyim:CüvCüv:göbeğim şimdiden çıkmaya başladı pantolonlarımın beli sıkıyo düğmeleri açtım bilefisfisfis haftasonu kıyafet almaya gitçem kendime beli lasyikli pantolonlar falan.tavsiyeleriniz varsa bekliyooommmyerimseniben

şimdi ilerki aylarda göbek büyüynce herkes elleyecek karnımızı umarım uyuz olduğum insanlar ellemez kaydirigubbakcemile3
petibör aynen katılıyorum keşke görüşebilsek

selam kızlar hekeze merhaba güna hızlı başlamışsınız ben ancak siteye girmeye fırsat bulabildim.... umarım herkez iyidir... ben iyiyim ama bebeğimi çok merak ediyorum umarım oda iyidir.... kan ilacını arada içmeyi unutuyorum doktorum aç karnına iç dediği için bi bakıyorum yemeği çoktan yemişim yani iş işten geçiyor... bir kaç güne alışırım heralde nede olsa doğuma kadar kullanıcaz... daha doktora gitmeme 20 gün var çoook ver... heycanlıyım bu gidişimizde cinsiyetinie öğrenicez.... umarım hepimizin bebekleri çok çok iyidir.....

hoşgeldin canım :)
valla pantolon konusunda ben de ne yapsam ne yapsam diyenlerdenim..
aslında niyetim pazardan bi kaç tane büyük beden (yani bana büyük) yumuşak kotlar oluyo ya ondan alayım belini de hamile bel yaptırayım, penye bel dikip yapıyorlar ya..
bakıcaz artık araştırmadayım daha :)

şimdi ilerki aylarda göbek büyüynce herkes elleyecek karnımızı umarım uyuz olduğum insanlar ellemez kaydirigubbakcemile3
petibör aynen katılıyorum keşke görüşebilsek

Daha şimdiden benim göbeğimi ellemeye başladılar. Bide tam belli olunca düşünemiyorum yaaa-tatlicadiarzu-

sakuuuraaaa,

"malesef şekerim, pembe mavi 11 haftalık daha"

bu da nesi!!!?? sen benim minnoşları küçük görme iki tane taşıyorum ben :)) 22 hafta eder hehe

KIZLAR SIZE BIRSEY SORCAM KASINTILARINIZ OLUYORMU GOGUS VE KARIN BOLGENIZDE BIRDE AKNE PROBLEMINIZ VARMI YAAAAAA

evet canım akne değil ama kaşıntı bendede başladı özellikle karının alt kısmında kıllı bölgeye yakın yerlerde kaşıntı var.....:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…