evet annemde dedi Allah'ın işine belli olmaz belki 7 aylık doğum yaparsın çantamızı hazılayalım dedi çünkü annem çantasını içine doğmuş gibi 6. ayda hazırlamış annem hem ikiz olduğumuz ahlde 7 aylık doğum yapmış kızlar yaşamamız mucizeymiş ve mucize gerçek olmuş
karlı bir ankara sabahından herkese günaydınlaaaarrrrr :)
kızlar ne çene varmış be sizde Sabah sabah birbirinizi rüyada mı gördünüz bıdıd bıdı ne kadar yazmışsınız oku oku bitmedi.şimdi laf ettim diye kötü içerik diyip uzmanı çağırmayın da hahaha. HERKESE GÜNAYDIIIIN.
günaydın kızlar,
bakıyorum hemen doğum yöntemlerini düşünmeye başlamışsınız, ne güzel, benim ilk bebeğim ters olduğu için sezaryan olmak durumunda kalmıştım, şimdi yine sezaryan olmak zorundayım doktoruma sordum ikincisi normal olurmu diye ama izin yok hayal kurma dedi, normal doğum şansım maalesef yok. sezaryanı bana kötü anlatmışlardı ve çok korkuyordum o zamanlar yaşadığım stres korku yüzünden doğuma korkak şekilde girmek durumunda kalmıştım,
boşuna korktuğumu sonradan anladım çünkü sezaryan doğumum çok iyi geçmişti hemen ayağa kalkmıştım. şunu asla unutmayın arkadaşlar; her hamilelik farklı, başkalarının anlattığı kötü olaylar bizimde başımızdan geçecek diye bir şart yok, nedense tecrübe yaşamış olan bazı kişiler; normalide sezaryanıda kötü anlatıyorlar tecrübesiz anneleri korkutmak için elinden geleni yapıyorlar o yüzden kulaklarınızı kötü olan herşeye kapatın ki moraliniz bozulmasın.
şekerim bak şimdi yok göbeğim yok bebe kıyafetim diye anlatıyorsun anlatıyorsun daha bir tane foto koymadım. aaaa. seni protesto ediyorum :)
bircan annen kaçıncı hafta doğurmuş sizi. küvözde kalmış mısınız, sütü hemen gelmiş mi. çabuk büyümüş müsünüz. (bir ikiz anne adayının günlük endişelerini izlediniz)
:)
canım bana dr um kullandıgın vucut sabunu değiştir dedi. denedim işe yaradı. birde çıkınca bebeyağı ıle yaglan. faydasını gorursun inşallah sendeKIZLAR SIZE BIRSEY SORCAM KASINTILARINIZ OLUYORMU GOGUS VE KARIN BOLGENIZDE BIRDE AKNE PROBLEMINIZ VARMI YAAAAAA
ben de cuma gunu van'a gıdınce alıcam.doguma da cok faydalıymıs kılo kontrolunde de yardımcı.tavsıye edıoruzzzz herkes plates yapsın:dance:
sakuracım gecmıs olsun canım.aynı zamanda gozun aydın
pembeeeeee sesın cıkmıo datlum gunaydın
geçmiş olsun canım...
şekerim bak şimdi yok göbeğim yok bebe kıyafetim diye anlatıyorsun anlatıyorsun daha bir tane foto koymadım. aaaa. seni protesto ediyorum :)
benim aknem yok az göğüslerimde kaşıntı oluyor gerçi en minik benim bebeğim ben gerilerdeyim daha ikili teste bile bu cumartesi gidecem 30 eylül olunca böyle oluyor gerçi sezeryan olursam 20 eylül gübü alırlar gerçi o da bayrama denk geliyor hayırlısı artık göbek resmi bende koymak istiyorum bilgisayara atabilirsem koyacağım
selam kızlaryerimsenibenbende kısmetse eylül sonu doğum yapıcam.şuan13+4 hamileyim:CüvCüv:göbeğim şimdiden çıkmaya başladı pantolonlarımın beli sıkıyo düğmeleri açtım bilefisfisfis haftasonu kıyafet almaya gitçem kendime beli lasyikli pantolonlar falan.tavsiyeleriniz varsa bekliyooommmyerimseniben
şimdi ilerki aylarda göbek büyüynce herkes elleyecek karnımızı umarım uyuz olduğum insanlar ellemez kaydirigubbakcemile3
petibör aynen katılıyorum keşke görüşebilsek
KIZLAR SIZE BIRSEY SORCAM KASINTILARINIZ OLUYORMU GOGUS VE KARIN BOLGENIZDE BIRDE AKNE PROBLEMINIZ VARMI YAAAAAA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?