2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

şimdi ilerki aylarda göbek büyüynce herkes elleyecek karnımızı umarım uyuz olduğum insanlar ellemez kaydirigubbakcemile3
petibör aynen katılıyorum keşke görüşebilsek

evet denız evet evet.bulusalım gobeklerı tokusturalım.ama ben ızmır grubuna katılabılırım.neyse sız de ıstanbullular toplanırsınız.fotoları koyarız sonra tahmın yaparız kım kım dıe.ıyyyy cok heyecanlııı:sm_cool:

Hoşgeldin canım aramıza , pantolon konusunda haklısın benim tüm pantolonlarım dar olduğu için ve göbeğim erkenden fırtladığı için lastikli pantolon giyiyorum çok rahat , marka olarak bir şey diyemem markasız benimkiler ama LCW de , Zara nın hamile kıyafetleri satan mağazalarında ve benettonda uygun fiyata bulabilrisin bence ...

Günaydın cnm. Ben hala içemedim o kan hapını. İçmem gerek biliyorum ama dediğin gibi unutuyorum bi bakmışım yemek yemişim.

sakuuuraaaa,

"malesef şekerim, pembe mavi 11 haftalık daha"

bu da nesi!!!?? sen benim minnoşları küçük görme iki tane taşıyorum ben :)) 22 hafta eder hehe

eeee...
öhömmmm....
şeyyy....
:roflol: :roflol: :roflol:
öyle canım sen 22 haftalıksın yanlış hesaplamışım pardon :roflol: :roflol:

yume karlı mı??? hala mı? ben 2 sene öncesine kadar ankarada yaşadım. 15 sene. son evim çayyolundaydı sen nerdesin?

Evet biraz önce lapa lapa kar yağıyordu, şimdi kesildi :) bakalım akşama kadar yine yağar herhalde hava soğuk.
Ben evlenmeden önce doğma büyüme Keçiören'de idim. Şimdi evim Kayaş'ta bayağı uzak yani çayyoluna :) İşyerim de Kızılay'da. Bu satırları bir tarafta Kocatepe, diğer tarafta Anıtkabir manzarasına bakarak yazıyorum :)

Bu arada ben uyuz gibi kaşınıp duruyorum , özellikle kalça ve karın bölgem den :)) banyo sonrası bebe yağı sürüyorum ama gün içerisinde bir çözüm yok maalesef bu arada kaşınan yerleri kaşımamak gerkiyormuş özellikle göbekte , çatlak olabilir diyorlardı . Bir de akne problemim var maalesef ama önceden de vardı ...

ben hamile göbeği ellemeye bayılırdım kızlar. elleyebilirler benimkini. dün youtube dan ikiz bebe ve ikiz gebe videoları izledim. son aylar dokunsan patlayacak gibi görünüyor ama hayırlısı bakalım :)

olur mu olur vallahihoyyyt

canım sanırım 29. Yada 30. Haftada doğmuşuz ben 1 kilo 250 gram akrdeşim 1 kilo doğmuş kuvesde çok kalmışız 2 ay hastanede geçmiş sonrada hep hastanedeymişiz çok sık hastalanırmışız

Kızlar bu sefer gıttıgınızde hepınız cınsıyet ogrenıp geleceksınız ınsallah. Valla merakla beklıyorum. Tahmınımce buyuk cogunluk erkek olacak.

tabiiki canım ya, artık ne desek boş , aklında, tamam herkese paylaşsın sevincini üzüntüsünü ama ayrıntılarda hoş olmuyor işte. oluncada ister istemez moralin bozuluyor, olabilirmi acaba gibi sorular soruyosun kendine. en iyisimi herşeyi doktoruna soracaksın. net alacaksın cevabını. o yazılarıda unutmaya bak, moralin sağlam olsun.

canım sevindim senin bebek aceleci herhalde

evet bende belden lastikli pantolon ve mevsimlik elbise istiyom:)önerdiğin yerlere bakıcam haftasonu teşekkür ederim.bu arada sen kaç haftalıksın???

canım bana dr um kullandıgın vucut sabunu değiştir dedi. denedim işe yaradı. birde çıkınca bebeyağı ıle yaglan. faydasını gorursun inşallah sende
AY CANIM OLEMI yapsam ya cok kotu oluyorum uyuz gibi hissediom kendimi:1no2:benim ergenlik donemimde bile sivilce cikmadi hamilelikde cikdi yaaaa ole deneyim ya birde yuzumdende cikdi sirtimdanda bari bu ay olmasaydi yaaaaaaaa senağlama

hosgeldin canim aramiza cok sanslisin topigimiz super hatta super otesi isini bile yapamiyorsun bagimlilik yapio insandaaaa-tatlicadiarzu-

hayirlisi olsun canim benim yerim senin minicik yavrunu karnim acikdi galibaaaaa bebeklere sulanmaya basladimlaelaelaelaelae:asigim:

ayyyyyy pembemavi canim harikasin walla iki dakikada herseyi halletdin kizkaydirigubbakcemile3 walla benimkide aynisi topikde allahdan erkekk yok yakisikli erkek bebeklerimiz haricccccccc

valla benim sırtım kaşınıyor. kocam otamatik kaşıma makinesine döndü. fakat sabah yolcu ettim kendilerini, 5 gün yok sırt kaşıma tahtaları var ya onla kaşındım sabah :)

canım sanırım 29. Yada 30. Haftada doğmuşuz ben 1 kilo 250 gram akrdeşim 1 kilo doğmuş kuvesde çok kalmışız 2 ay hastanede geçmiş sonrada hep hastanedeymişiz çok sık hastalanırmışız

bircancım emin ol ki pembemavinin içi inanılmaz rahatladı :roflol: :roflol: :roflol:

hadı gercek ısımlerımızı yazalım kaydirigubbakcemile2
petibör:ela

_SakURa_ : Merve hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…