şimdi ilerki aylarda göbek büyüynce herkes elleyecek karnımızı umarım uyuz olduğum insanlar ellemez kaydirigubbakcemile3
petibör aynen katılıyorum keşke görüşebilsek
selam kızlaryerimsenibenbende kısmetse eylül sonu doğum yapıcam.şuan13+4 hamileyim:CüvCüv:göbeğim şimdiden çıkmaya başladı pantolonlarımın beli sıkıyo düğmeleri açtım bilefisfisfis haftasonu kıyafet almaya gitçem kendime beli lasyikli pantolonlar falan.tavsiyeleriniz varsa bekliyooommmyerimseniben
selam kızlar hekeze merhaba güna hızlı başlamışsınız ben ancak siteye girmeye fırsat bulabildim.... umarım herkez iyidir... ben iyiyim ama bebeğimi çok merak ediyorum umarım oda iyidir.... kan ilacını arada içmeyi unutuyorum doktorum aç karnına iç dediği için bi bakıyorum yemeği çoktan yemişim yani iş işten geçiyor... bir kaç güne alışırım heralde nede olsa doğuma kadar kullanıcaz... daha doktora gitmeme 20 gün var çoook ver... heycanlıyım bu gidişimizde cinsiyetinie öğrenicez.... umarım hepimizin bebekleri çok çok iyidir.....
sakuuuraaaa,
"malesef şekerim, pembe mavi 11 haftalık daha"
bu da nesi!!!?? sen benim minnoşları küçük görme iki tane taşıyorum ben :)) 22 hafta eder hehe
ben bu ay yapmaya başlıcam cnm. Cd sini almış eşim.
yume karlı mı??? hala mı? ben 2 sene öncesine kadar ankarada yaşadım. 15 sene. son evim çayyolundaydı sen nerdesin?
evet denız evet evet.bulusalım gobeklerı tokusturalım.ama ben ızmır grubuna katılabılırım.neyse sız de ıstanbullular toplanırsınız.fotoları koyarız sonra tahmın yaparız kım kım dıe.ıyyyy cok heyecanlııı:sm_cool:
bende istiyorum cd satan her eyrde varmıdır ya
bircan annen kaçıncı hafta doğurmuş sizi. Küvözde kalmış mısınız, sütü hemen gelmiş mi. çabuk büyümüş müsünüz. (bir ikiz anne adayının günlük endişelerini izlediniz)
:)
canım aslında doğru söylüyorsun da bazen de bir bakıyorsun istemeden her şeyi okumuş duymuş oluyorsun. ben 3 gün önce tp bebek sayfasından bir arkadaşın hikayesini okudum. düşük. o kadar kötü oldum ki. aklımdan çıkmıyor maalesef. allah ona yardımcı olsun ama bu kadar ayrıntılı bir şekilde forumlarda kötü olaylar yazmamamız lazım değil mi?
selam kızlar
dün hiç giremedim umarım bişeyler kaçırmamışımdır dün ıkılı için dr gittim ama uzun hıkaye yaptıramadım.yarın gidegim.ama bebişimi gördüm bu gittigim dr abartısız yarın saat bebişimi göstermıştır bana bu kulagı bu kolu bu bacagı omuriliği diye aman sırtını dönmüş bize sonra yüzünü döndü.bu seferde normalınden 5 gün daha büyük cıktı yavrum.boyuda71mm olmuş.cınsiyet konusunda okadar sıkıştırdım ya bişey sölemedi yaaa...deli olcam
neyse ben bi geçmişe bakayım umarım güzel seyler olmuştur
canım sanırım 29. Yada 30. Haftada doğmuşuz ben 1 kilo 250 gram akrdeşim 1 kilo doğmuş kuvesde çok kalmışız 2 ay hastanede geçmiş sonrada hep hastanedeymişiz çok sık hastalanırmışız
AY CANIM OLEMI yapsam ya cok kotu oluyorum uyuz gibi hissediom kendimi:1no2:benim ergenlik donemimde bile sivilce cikmadi hamilelikde cikdi yaaaa ole deneyim ya birde yuzumdende cikdi sirtimdanda bari bu ay olmasaydi yaaaaaaaa senağlamacanım bana dr um kullandıgın vucut sabunu değiştir dedi. denedim işe yaradı. birde çıkınca bebeyağı ıle yaglan. faydasını gorursun inşallah sende
hosgeldin canim aramiza cok sanslisin topigimiz super hatta super otesi isini bile yapamiyorsun bagimlilik yapio insandaaaa-tatlicadiarzu-selam kızlaryerimsenibenbende kısmetse eylül sonu doğum yapıcam.şuan13+4 hamileyim:CüvCüv:göbeğim şimdiden çıkmaya başladı pantolonlarımın beli sıkıyo düğmeleri açtım bilefisfisfis haftasonu kıyafet almaya gitçem kendime beli lasyikli pantolonlar falan.tavsiyeleriniz varsa bekliyooommmyerimseniben
benim aknem yok az göğüslerimde kaşıntı oluyor gerçi en minik benim bebeğim ben gerilerdeyim daha ikili teste bile bu cumartesi gidecem 30 eylül olunca böyle oluyor gerçi sezeryan olursam 20 eylül gübü alırlar gerçi o da bayrama denk geliyor hayırlısı artık göbek resmi bende koymak istiyorum bilgisayara atabilirsem koyacağım
Bu arada ben uyuz gibi kaşınıp duruyorum , özellikle kalça ve karın bölgem den :)) banyo sonrası bebe yağı sürüyorum ama gün içerisinde bir çözüm yok maalesef bu arada kaşınan yerleri kaşımamak gerkiyormuş özellikle göbekte , çatlak olabilir diyorlardı . Bir de akne problemim var maalesef ama önceden de vardı ...
canım sanırım 29. Yada 30. Haftada doğmuşuz ben 1 kilo 250 gram akrdeşim 1 kilo doğmuş kuvesde çok kalmışız 2 ay hastanede geçmiş sonrada hep hastanedeymişiz çok sık hastalanırmışız
hadı gercek ısımlerımızı yazalım kaydirigubbakcemile2
petibör:ela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?