2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet yumuşak kot çok iyi fikir pazardada görmüştüm bende bakayim haftasonu:) bu arada bir an önce yaz gelsin istiyom böle güzel elbiseler giyelim:CüvCüv:hihoyyyt

hoşgeldin cnm hayırlı olsunnnn...çoksevimdim eylül ayynesi olmak bi ayrıcalık benceee

kızlar hamile platesi yapan var mıııııııııııııııııııııııııııııııııııı
yok be yavrum ben perde asmya,öyle böyle eğilmeye korkuyorum ya .hatta fazla gerinmemek bile lazımmış.ama uzmanların bi bildiği vardır.ne zaman başlanıyormuş ki?
oh oh maşallah sevindim senin adına.
hoşgeldin canım ama ben hala eşofman altına talim.hala çıkıp alıcam.benetton diyorlardı kızlar bakıcam bakalım.

ayy ne güzel olurdu yaaa.inanki bende çok isterdiiim.ama izmir istanbul ayrı.onu bırak istanbul bile anadolu yakası avrupa yakası diye ikiye ayrılıyor ne diyim anacımsss.

petibör:ela
şakura:merve
nevestabırcan:bırcan
gamma:denız
dılekakal:dılek
guluncani:gülcan
fbozkurt:filiz
5848BL:demet
.
.
.
.
.

Son düzenleme:
evet yumuşak kot çok iyi fikir pazardada görmüştüm bende bakayim haftasonu:) bu arada bir an önce yaz gelsin istiyom böle güzel elbiseler giyelim:CüvCüv:hihoyyyt

malesef anca pantolon üstü giyebilirim elbise...
çünkü kapalıyım ve elbise giysem de çorap giymem gerekecek kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
o sıcaklarda çoraptansa pantolonu tercih ederim :lepi:

benim adım pembe soyadım mavi :)

petibör sana laf attım yine görmedin ha. fotoğrafına bakıp artist misin dedim . eller belde felan :)

evet bencede butun yaz sıcagını cekıcez:) ustune bırde bayramda dogum yapıcaz:) bu sene tum ramazan kazaya kalacak:)

en sevdiğim mevsim sonbahardır, çünkü doğa yeşiliyle sarısıyla kızılıyla tam bir şölendir...
ayrıca sıcakların bitişini haber verdiği için severim o geçiş aylarını :)
onun için şükrediyorum hep Rabbime en sevdiğim mevsim ve ayda doğum yapmayı nasip ettiği için :Saruboceq:
ama gel gör ki dediğin gibi, oruçlar kazaya kalacak... bi tek Ramazanı doya doya oruçla yaşayamayacağım için üzülüyorum :)

evet canım akne değil ama kaşıntı bendede başladı özellikle karının alt kısmında kıllı bölgeye yakın yerlerde kaşıntı var.....:uhm:

ohhhhhhhhhhhhhhh sadece bende degilmis cok rAHatladimkaydirigubbakcemile3

.
.bende DEMET:asigim::1hug:kaydirigubbakcemile5
.
.
.

ay neden öleee diyon..bende eylül doğumluyum ve bence başak burcu olmak çok güzelll

ya zorlancas bıraz ama:) burclardan pek anlamam. burc olarak hiç düşünmedim. benim şimdi kafamdaki hesap şu. dr muhtemelen 19/09/09 dedi bana. yanı arefe günü:) ya garip geliyo ne biliyim ne diyim bilemedim:)

fbozkurt:filiz
5848BL:demet
mozıjıku:özge
msms:meryem

Son düzenleme:
evet bencede butun yaz sıcagını cekıcez:) ustune bırde bayramda dogum yapıcaz:) bu sene tum ramazan kazaya kalacak:)

aslında hem güzel hem de biraz kötü dediğin gibi yaz sıcağında napças ayrıca geceleri nasıl uyucaz bilmemkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…