evet yumuşak kot çok iyi fikir pazardada görmüştüm bende bakayim haftasonu:) bu arada bir an önce yaz gelsin istiyom böle güzel elbiseler giyelim:CüvCüv:hihoyyythoşgeldin canım :)
valla pantolon konusunda ben de ne yapsam ne yapsam diyenlerdenim..
aslında niyetim pazardan bi kaç tane büyük beden (yani bana büyük) yumuşak kotlar oluyo ya ondan alayım belini de hamile bel yaptırayım, penye bel dikip yapıyorlar ya..
bakıcaz artık araştırmadayım daha :)
selam kızlaryerimsenibenbende kısmetse eylül sonu doğum yapıcam.şuan13+4 hamileyim:CüvCüv:göbeğim şimdiden çıkmaya başladı pantolonlarımın beli sıkıyo düğmeleri açtım bilefisfisfis haftasonu kıyafet almaya gitçem kendime beli lasyikli pantolonlar falan.tavsiyeleriniz varsa bekliyooommmyerimseniben
yok be yavrum ben perde asmya,öyle böyle eğilmeye korkuyorum ya .hatta fazla gerinmemek bile lazımmış.ama uzmanların bi bildiği vardır.ne zaman başlanıyormuş ki?kızlar hamile platesi yapan var mıııııııııııııııııııııııııııııııııııı
oh oh maşallah sevindim senin adına.selam kızlar
dün hiç giremedim umarım bişeyler kaçırmamışımdır dün ıkılı için dr gittim ama uzun hıkaye yaptıramadım.yarın gidegim.ama bebişimi gördüm bu gittigim dr abartısız yarın saat bebişimi göstermıştır bana bu kulagı bu kolu bu bacagı omuriliği diye aman sırtını dönmüş bize sonra yüzünü döndü.bu seferde normalınden 5 gün daha büyük cıktı yavrum.boyuda71mm olmuş.cınsiyet konusunda okadar sıkıştırdım ya bişey sölemedi yaaa...deli olcam
neyse ben bi geçmişe bakayım umarım güzel seyler olmuştur
hoşgeldin canım ama ben hala eşofman altına talim.hala çıkıp alıcam.benetton diyorlardı kızlar bakıcam bakalım.selam kızlaryerimsenibenbende kısmetse eylül sonu doğum yapıcam.şuan13+4 hamileyim:CüvCüv:göbeğim şimdiden çıkmaya başladı pantolonlarımın beli sıkıyo düğmeleri açtım bilefisfisfis haftasonu kıyafet almaya gitçem kendime beli lasyikli pantolonlar falan.tavsiyeleriniz varsa bekliyooommmyerimseniben
evet denız evet evet.bulusalım gobeklerı tokusturalım.ama ben ızmır grubuna katılabılırım.neyse sız de ıstanbullular toplanırsınız.fotoları koyarız sonra tahmın yaparız kım kım dıe.ıyyyy cok heyecanlııı:sm_cool:
evet yumuşak kot çok iyi fikir pazardada görmüştüm bende bakayim haftasonu:) bu arada bir an önce yaz gelsin istiyom böle güzel elbiseler giyelim:CüvCüv:hihoyyyt
evet bencede butun yaz sıcagını cekıcez:) ustune bırde bayramda dogum yapıcaz:) bu sene tum ramazan kazaya kalacak:)hoşgeldin cnm hayırlı olsunnnn...çoksevimdim eylül ayynesi olmak bi ayrıcalık benceee
evet yumuşak kot çok iyi fikir pazardada görmüştüm bende bakayim haftasonu:) bu arada bir an önce yaz gelsin istiyom böle güzel elbiseler giyelim:CüvCüv:hihoyyyt
evet bencede butun yaz sıcagını cekıcez:) ustune bırde bayramda dogum yapıcaz:) bu sene tum ramazan kazaya kalacak:)
benim adım pembe soyadım mavi :)
petibör sana laf attım yine görmedin ha. fotoğrafına bakıp artist misin dedim . eller belde felan :)
evet bencede butun yaz sıcagını cekıcez:) ustune bırde bayramda dogum yapıcaz:) bu sene tum ramazan kazaya kalacak:)
evet canım akne değil ama kaşıntı bendede başladı özellikle karının alt kısmında kıllı bölgeye yakın yerlerde kaşıntı var.....:uhm:
petibör:ela
şakura:merve
nevestabırcan:bırcan
gamma:denız
dılekakal:dılek
guluncani:gülcan
.
.bende DEMET:asigim::1hug:kaydirigubbakcemile5
.
.
.
ay neden öleee diyon..bende eylül doğumluyum ve bence başak burcu olmak çok güzelll
bircancım emin ol ki pembemavinin içi inanılmaz rahatladı :roflol: :roflol: :roflol: _SakURa_ : Merve hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?