ne yapsın kızceyiz ben sordum o söyledi. olsun ben bircanın bugününe bakıp teselli oluyorum fıstık gibi kız :)
ne yapsın kızceyiz ben sordum o söyledi. olsun ben bircanın bugününe bakıp teselli oluyorum fıstık gibi kız :)
acıcaz camı pencereyı uyuycaz valla:) yatmadan bır soguk dus alınacak heralde. ınsallah cok kılo almayız hıc bırımızde cok zorlanmayız[sıze="2"]aslında hem güzel hem de biraz kötü dediğin gibi yaz sıcağında napças ayrıca geceleri nasıl uyucaz bilmemkafamçokkarıştı[/sıze]
petibör:ela
şakura:merve
nevestabırcan:bırcan
gamma:denız
dılekakal:dılek
guluncani:gülcan
fbozkurt:filiz
5848BL:demet
.ayfersmu : ayfer
.
.
.
.
en sevdiğim mevsim sonbahardır, çünkü doğa yeşiliyle sarısıyla kızılıyla tam bir şölendir...
ayrıca sıcakların bitişini haber verdiği için severim o geçiş aylarını :)
onun için şükrediyorum hep Rabbime en sevdiğim mevsim ve ayda doğum yapmayı nasip ettiği için :Saruboceq:
ama gel gör ki dediğin gibi, oruçlar kazaya kalacak... bi tek Ramazanı doya doya oruçla yaşayamayacağım için üzülüyorum :)
yavrum hey maşallah edebiyatçı mübarek.gerçekten tasvirin süper yani öss'de yazarın betimlemek istediği öğe nedir diye sorsalar senin paragraf konur kııs.gerçekten bravo.a.s.
ay evet inş. cnm o günlere ersek
ya ramazan gerçekten oruç tutmadan zor olacak sonra hemen tutmak istiyorum araya zaman girince kalıyor herkes oruçluyken biz tıkınacağız
VEBDE SAKALDIM TESTLERİ... memeleğin isi uğraştırmadan gelmiş bizimki gibi biz bebek düşünmüyorduk ama süpriz oldu bir kez korunmadık bebek oldu
anam minicikmişsiniz kısss :1shok:
mozijiku esas biz senle mahvolduk yazın antalyada 50 derecede.... vay halimize...
ya ramazan gerçekten oruç tutmadan zor olacak sonra hemen tutmak istiyorum araya zaman girince kalıyor herkes oruçluyken biz tıkınacağız
mozijiku esas biz senle mahvolduk yazın antalyada 50 derecede.... vay halimize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?