2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

[sıze="2"]aslında hem güzel hem de biraz kötü dediğin gibi yaz sıcağında napças ayrıca geceleri nasıl uyucaz bilmemkafamçokkarıştı[/sıze]
acıcaz camı pencereyı uyuycaz valla:) yatmadan bır soguk dus alınacak heralde. ınsallah cok kılo almayız hıc bırımızde cok zorlanmayız

petibör:ela
şakura:merve
nevestabırcan:bırcan
gamma:denız
dılekakal:dılek
guluncani:gülcan
fbozkurt:filiz
5848BL:demet
.ayfersmu : ayfer
.
.
.
.

yavrum hey maşallah edebiyatçı mübarek.gerçekten tasvirin süper yani öss'de yazarın betimlemek istediği öğe nedir diye sorsalar senin paragraf konur kııs.gerçekten bravo.a.s.

ya ramazan gerçekten oruç tutmadan zor olacak sonra hemen tutmak istiyorum araya zaman girince kalıyor herkes oruçluyken biz tıkınacağız

yavrum hey maşallah edebiyatçı mübarek.gerçekten tasvirin süper yani öss'de yazarın betimlemek istediği öğe nedir diye sorsalar senin paragraf konur kııs.gerçekten bravo.a.s.

çok sağol canım yaaaa
kitap okumaya ve edebiyata aşık olduğum içindir belki de
yazmaya da bayılırım

petibör:ela
şakura:merve
nevestabırcan:bırcan
gamma:denız
dılekakal:dılek
guluncani:gülcan
fbozkurt:filiz
5848BL:demet
mozıjıku:özge
msms:meryem
desire1983:emel
zeytingözlü:yasemin
fussilet:tülay
ayfersmu:ayfer
yume:seher

Son düzenleme:
ya ramazan gerçekten oruç tutmadan zor olacak sonra hemen tutmak istiyorum araya zaman girince kalıyor herkes oruçluyken biz tıkınacağız

ya sonradan tutması zor, bi de o maneviyatı yaşamak var..
milyonlarca din kardeşimizle beraber aynı ibadeti yapıyor olmak var o günlerde...
olsun napalım, zahmetsiz rahmet olmazmış a.s

dilekcim canım cok sevındım hayırlısı ile gelsın prensesin

petibör ne güzel hissetmışın bebişini darısı başımıza

VEBDE SAKALDIM TESTLERİ... memeleğin isi uğraştırmadan gelmiş bizimki gibi biz bebek düşünmüyorduk ama süpriz oldu bir kez korunmadık bebek oldu

kızlar bebek hikayelerınızı okudum gerçekten etkılendım bende aynı şeyler yasayacagımı sanıyordum.4 senelık evlıyim son 2 senesi hapla korunmuştuk ve ben hiç bebek istemıyodum olursa aldırırım diyodum.bi gün misafirlige gittik yenı dogmuş bebek vardı eve geldık bizde yapalım diye karar aldık.o gece bir kere denedık ertesi gün ben hazır diyelım yapmayalım dedim bi dahada yapmadık.(yani korunmasız)allah beni üzmeden vermez diyodum cunku hiç istemıyodum kaç defa ertesi gün hapı kullandım....
ama allahıma şükürler olsun tek gece de bebşim oldu nekadar sanslıyım bunu bi kez daha anladım.(sonra baktım yaptıgımız gün yumurtlamanın son günüymüş)çoook sanslıyım benn çookkkk

mozijiku esas biz senle mahvolduk yazın antalyada 50 derecede.... vay halimize...

ohh.bız burda 2 karıs kardayız hala.bıze nıspet yaparmısınız bılmem ne plajına 10 dk dıe gıder çimer gelırsınız sızde serınlemek ıcın belkı bızım karlar hala erımemıs olur bızde onlarla serınlerız:dilcikar:

öyle artık ne yapalım doğum izininde olunca iyi olur gerçi eşime yemek hazırlarım sanırım 4-5 sürer belki ama yinede hazırlarım bişiyler gerçi öğleden sonra mutfak güneş alıyor çok sabahtan yapmam lazım sahuru ise zaten evlendiğimizden beri eşim hazırlar öyle anlaşma yaptık sahur ondan iftar benden diye sahur konusunda başını çaresine bakar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…