2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

aman ya petibör geçen gün öyle hava attım lara plajına 10 dakikayım diye ama malesef bende güneş lekeleri oluştuğu için son yıllarda denize giremiyorum pek. (hakikaten buna çok üzülüyorum.) akşamüstleri felan işte....

zaten gebe kalınca da leke oluşabiliyor ya bazen. nasıl korkuyorum anlatamam.

mozijiku esas biz senle mahvolduk yazın antalyada 50 derecede.... vay halimize...

Yaaa niye öyle söylüyorsun, süper işte denize girebileceksiniz , bizlere göre daha rahat kıyafetler giyebileceksiniz ... Akşamları deniz kenarında yürüyüş yapabileceksiniz , biz belki kriz+ bebek tatile bile çıkamayacağız ( Bence çok şanslısınız kızlar .

gecen kuaforde bı kadın gordum laf attı hamıle oldugumu anlayınca o da 3 aylıkmıs.ama lekeler olusmus bıle yuzunde.masallah benım hıc ole seyler yok.sen de 50 faktorluk gunes oruması alırsın sadece yuzune ve gogsunde acık kalan yerlere surersın her dısarı cıkısında.o zaman bısı olmaz.bı de ben kızda lekeler cok oluo dıe duymustum ne kadar dogru bılmıom.aa bı de sey benım halamda o gunes lekelerınden vardı doktora gttı doktor elma sırkesıyle sıl her gun demış.doktor bunu soleyen.sıldı ama ıhmal etmedı.sımdı yok lekesı falan.gercek soyluorum.eger suan da varsa leke ücutunda :) sıl gecer dene bak

Son düzenleme:
canım mecbur yeriz aniden acıkma atakları o zamanda devam ederse napcaz mecbur yicez benim gözüm dönüyor acıkıncacokacimcoookcokacimcoook

aynen tatlım ya midem bulanıyor delikafadulden karnım midem ağrıyor kötü oluyorum hemen yemem lazım cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook

kızlar moralim bozuldu bizim şirkette küçülme var benim müdürümde bugün senin işleri paylaştırıcam dedi doğum iznine daha çok var onun için beni gözden çıkartmışlar anladığım kadarıyla moralım bozuldu ama bir yandan da bebişimi büyütürüm

ya sonradan tutması zor, bi de o maneviyatı yaşamak var..
milyonlarca din kardeşimizle beraber aynı ibadeti yapıyor olmak var o günlerde...
olsun napalım, zahmetsiz rahmet olmazmış a.s

ya ben onu o kadar planladım korunmayı bırakırken ama inadına sanki böle oldu kaza orucum olmasın istedim ama nasip artık bunda da bi hayır vardır bizde okuruz bol bol inş.

ah ah bilmem mi. la roche posayın 50 faktörünü yaz kış kullanıyorum dışarı çıkmasam bile. bir müdahale de gerekiyor esasında. iki senedir bu bebek muhabbeti yüzünden teşebbüs etmedim yok acaba hamile miyim yok tedavi oluyorum diye düşünerek. ama bebelerim doğsun allahın izniyle kimyasal peeling yaptıracağım sonra kremlere devam ömür boyu.

neyse canım akşamüstleri deniz pek güzel oluyor napalım :) zeytingözlünün de dediği gibi yine de şanslıyız... ama istanbul da ayrı cennet.

canım hakkında hayırlısı olsun. bu sebeple iş yerlerine hemen soylememek lazım hamılelıgı. benım raporlu oldugum zaman öğrenildi. ama bizim şirkette küçülme yok. birde yaz yaklaşıyor turızm sezonu acılıyor ya heralde kımseye dokunmazlar.

olsun hiç üzülme arkadaşım herşeyde bir hayır var sonuçta...:sm_confused:
hem tazminatını alırsın hem rahat bi hamilelik geçirirsin hemde bebişini büyütürsün biraz...
imkanlar el verse bende çalışmam aslında ya maalesef çalışmam lazım...

aynen canım tatil bu sene zor gibi... akşam haberleri izledim (artık izlemicem) hep kötü haber intihar edenler borçları yüzünde , işten çıkarılanlar moralim bozuldu ağladım valla Allah kolaylık versin bir an önce krizi atlatalım

hakkında hayırlısı. ben de dört beş aydır evdeyim. kadro bekliyorum. ama gebelik zamanı evde olmak o kadar keyifli ki. canın sağolsun hiç üzme kendini.

pembee msjımı tekrar duzelttım ama orasını okumamıssın.elma sırkesı dıorum cok ıyı gelıo gunes lekelerıne.onu pamuga dokup her gun sılıosun.halamda vardı baya koyu renk olmustu alnında falan duzenlı kullnadı sımdı gectı.haberın olsun denemek ıstersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…