mozijiku esas biz senle mahvolduk yazın antalyada 50 derecede.... vay halimize...
o günleri de görces inşallah...sen kaç haftalıksın fussilet ???
evet ya bende ilk okuldan beri hep tutmuşumdur zor olcak tıkınmaz
aman ya petibör geçen gün öyle hava attım lara plajına 10 dakikayım diye ama malesef bende güneş lekeleri oluştuğu için son yıllarda denize giremiyorum pek.(hakikaten buna çok üzülüyorum.) akşamüstleri felan işte....
zaten gebe kalınca da leke oluşabiliyor ya bazen. nasıl korkuyorum anlatamam.
canım mecbur yeriz aniden acıkma atakları o zamanda devam ederse napcaz mecbur yicez benim gözüm dönüyor acıkıncacokacimcoookcokacimcoook
kızlarrr aranızda benim gibi 13 haftalık hamile olan var mııı???:CüvCüv:
bende 13 haftalıgım
ya sonradan tutması zor, bi de o maneviyatı yaşamak var..
milyonlarca din kardeşimizle beraber aynı ibadeti yapıyor olmak var o günlerde...
olsun napalım, zahmetsiz rahmet olmazmış a.s
gecen kuaforde bı kadın gordum laf attı hamıle oldugumu anlayınca o da 3 aylıkmıs.ama lekeler olusmus bıle yuzunde.masallah benım hıc ole seyler yok.sen de 50 faktorluk gunes oruması alırsın sadece yuzune ve gogsunde acık kalan yerlere surersın her dısarı cıkısında.o zaman bısı olmaz.bı de ben kızda lekeler cok oluo dıe duymustum ne kadar dogru bılmıom.
kızlar moralim bozuldu bizim şirkette küçülme var benim müdürümde bugün senin işleri paylaştırıcam dedi doğum iznine daha çok var onun için beni gözden çıkartmışlar anladığım kadarıyla moralım bozuldu ama bir yandan da bebişimi büyütürüm
kızlar moralim bozuldu bizim şirkette küçülme var benim müdürümde bugün senin işleri paylaştırıcam dedi doğum iznine daha çok var onun için beni gözden çıkartmışlar anladığım kadarıyla moralım bozuldu ama bir yandan da bebişimi büyütürüm
Yaaa niye öyle söylüyorsun, süper işte denize girebileceksiniz , bizlere göre daha rahat kıyafetler giyebileceksiniz ... Akşamları deniz kenarında yürüyüş yapabileceksiniz , biz belki kriz+ bebek tatile bile çıkamayacağız( Bence çok şanslısınız kızlar .
13+4 :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?