pembee msjımı tekrar duzelttım ama orasını okumamıssın.elma sırkesı dıorum cok ıyı gelıo gunes lekelerıne.onu pamuga dokup her gun sılıosun.halamda vardı baya koyu renk olmustu alnında falan duzenlı kullnadı sımdı gectı.haberın olsun denemek ıstersen
kızlar moralim bozuldu bizim şirkette küçülme var benim müdürümde bugün senin işleri paylaştırıcam dedi doğum iznine daha çok var onun için beni gözden çıkartmışlar anladığım kadarıyla moralım bozuldu ama bir yandan da bebişimi büyütürüm
bnm bebiş 1 hafta önde gidiyoo ama azmış aramızz
seçimlerden sonra krizi biraz atlatacakmışız. bitse şu seçimler yaa vallahi bıktım. sazını eline alan yollara düşmüş gibi birsürü ses bir sürü gürültü. her taraf bayrak dolu görüntü kirliliği..
olsun hiç üzülme arkadaşım herşeyde bir hayır var sonuçta...:sm_confused:
hem tazminatını alırsın hem rahat bi hamilelik geçirirsin hemde bebişini büyütürsün biraz...
imkanlar el verse bende çalışmam aslında ya maalesef çalışmam lazım...
ya elma sirkesini ben de duydum ama forumlarda bazı kadınlar yandım mahvoldum diyordu cesaret edemedim
haklısın canım gerçekten öyle ses ve görüntü kirliliği
oy verirken çok sıra varsa hamileyim diyip öne geçme şansımız var ne süper hihoyyyt
aaa ne güzelkaydirigubbakcemile3 ben 13+4 haftadayım sen ???
ya ben onu o kadar planladım korunmayı bırakırken ama inadına sanki böle oldu kaza orucum olmasın istedim ama nasip artık bunda da bi hayır vardır bizde okuruz bol bol inş.
ay bendede az var gerçekten ya balayında kakao yağını boza edip Antalya güneşine çıkarsan lekede olur herşeyde.ve eylülde gitmemize rağmen.aa bu arada ben eylülde evlendim 2007-eylül 2009 bebek inşallah .enee kısmete baks:)gecen kuaforde bı kadın gordum laf attı hamıle oldugumu anlayınca o da 3 aylıkmıs.ama lekeler olusmus bıle yuzunde.masallah benım hıc ole seyler yok.sen de 50 faktorluk gunes oruması alırsın sadece yuzune ve gogsunde acık kalan yerlere surersın her dısarı cıkısında.o zaman bısı olmaz.bı de ben kızda lekeler cok oluo dıe duymustum ne kadar dogru bılmıom.aa bı de sey benım halamda o gunes lekelerınden vardı doktora gttı doktor elma sırkesıyle sıl her gun demış.doktor bunu soleyen.sıldı ama ıhmal etmedı.sımdı yok lekesı falan.gercek soyluorum.eger suan da varsa leke ücutunda :) sıl gecer dene bak
kızlar moralim bozuldu bizim şirkette küçülme var benim müdürümde bugün senin işleri paylaştırıcam dedi doğum iznine daha çok var onun için beni gözden çıkartmışlar anladığım kadarıyla moralım bozuldu ama bir yandan da bebişimi büyütürüm
Bu kriz ne yazık ki her sektörü etkiledi ben eskiden böyle lak lak asla vakit geçiremezdim iş yerimiz de neredeyse iş yok gibi bir de özel sektör , benden başka çalışan kimse yok o yüzden şimdilik işten çıkartmayla ilgili bir şey konuşulmadı , zaten belki doğumdan sonra ben ayrılıp başka iş bakıcam ya da freelance çalışıcam evden , bebek için ilk bir sene çok önemli ama işte maddi durumda önemli ... o yüzden ne hastanede lükse kaçıyorum , ne de gereksiz harcama yapmak istemiyorum , bebek odası falanda düşünmüyorum , hele bir toparlansın piyasalar nasıl olsa bebek 9 aydan sonra ayrılıyor anne ile babanın yanından o zmaan bakarız bir hal çaresine , sağlık olsun da her şey zamanla olur ...
yaa ben daha once 3 sefer genel seçimlerde oy kullandım dıye hiç bakmadım lıste falan. malum bu seçimde ölülerin bile oy hakkı varmıs ama benim yok:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?