2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

seçimlerden sonra krizi biraz atlatacakmışız. bitse şu seçimler yaa vallahi bıktım. sazını eline alan yollara düşmüş gibi birsürü ses bir sürü gürültü. her taraf bayrak dolu görüntü kirliliği..

ya elma sirkesini ben de duydum ama forumlarda bazı kadınlar yandım mahvoldum diyordu cesaret edemedim

canım hıc uzulme.herserde bı hayr vardır.sen de bebgını buyutursun.hem pembenın dedıgı gıbı hamılelıkte evde olmak cok gusel.tadını cıkar bence.

haklısın canım gerçekten öyle ses ve görüntü kirliliği
oy verirken çok sıra varsa hamileyim diyip öne geçme şansımız var ne süper hihoyyyt

evet cnm ama artık hayat şartları çok zor tek kişiyle zor bebişime daha rahat hayat yaşatırdım çalışsam bide bizim kreş var gerçi annem bakıcaktı ama herşeyde vardır hayır bende uzun zaman söylemedim ama artık 4 bitti ve anlaşılıyor bakalım kısmet herşey

Bu kriz ne yazık ki her sektörü etkiledi ben eskiden böyle lak lak asla vakit geçiremezdim iş yerimiz de neredeyse iş yok gibi bir de özel sektör , benden başka çalışan kimse yok o yüzden şimdilik işten çıkartmayla ilgili bir şey konuşulmadı , zaten belki doğumdan sonra ben ayrılıp başka iş bakıcam ya da freelance çalışıcam evden , bebek için ilk bir sene çok önemli ama işte maddi durumda önemli ... o yüzden ne hastanede lükse kaçıyorum , ne de gereksiz harcama yapmak istemiyorum , bebek odası falanda düşünmüyorum , hele bir toparlansın piyasalar nasıl olsa bebek 9 aydan sonra ayrılıyor anne ile babanın yanından o zmaan bakarız bir hal çaresine , sağlık olsun da her şey zamanla olur ...

haklısın canım gerçekten öyle ses ve görüntü kirliliği
oy verirken çok sıra varsa hamileyim diyip öne geçme şansımız var ne süper hihoyyyt

yaa ben daha once 3 sefer genel seçimlerde oy kullandım dıye hiç bakmadım lıste falan. malum bu seçimde ölülerin bile oy hakkı varmıs ama benim yok:)

kızlar işler yoğun, daha yeni okuyabildim yazdıklarınızı :)

Yume: Seher

ya ben onu o kadar planladım korunmayı bırakırken ama inadına sanki böle oldu kaza orucum olmasın istedim ama nasip artık bunda da bi hayır vardır bizde okuruz bol bol inş.

evet haklısın herşeyde bi hayır vardır.
sözde ben de çok güzel planlayacaktım ama o an ne plan kaldı aklımda ne başka bişey :roflol: :roflol:

petibör:ela
şakura:merve
nevestabırcan:bırcan
gamma:denız
dılekakal:dılek
guluncani:gülcan
fbozkurt:filiz
5848BL:demet
mozıjıku:özge
msms:meryem
desire1983:emel
zeytingözlü:yasemin
fussilet:tülay
ayfersmu:ayfer
yume:seher

ay bendede az var gerçekten ya balayında kakao yağını boza edip Antalya güneşine çıkarsan lekede olur herşeyde.ve eylülde gitmemize rağmen.aa bu arada ben eylülde evlendim 2007-eylül 2009 bebek inşallah .enee kısmete baks:)

ah canım ya Allah yardımcın olsun.her şerde bir hayır vardır de her zaman.

bakalım nezaman göndericekler daha kesin değil ama %90 böyle anladım

valla bizde plan falan olmadı. hiç bakmadım ne zaman doğar die. dr tüplerin kapalı dedi. zaman kaybetmeden tedaviye baslıyım dedım:) ilk adet ile basladık. sukur ılk seferdede tuttu.

kesinlikle haklısın canım katılıyorum sana.

yaa ben daha once 3 sefer genel seçimlerde oy kullandım dıye hiç bakmadım lıste falan. malum bu seçimde ölülerin bile oy hakkı varmıs ama benim yok:)

aa niye canım tc kimlik no ile ysk nın sitesinden baksana nerde oy vereceğin çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…