2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

aa niye canım tc kimlik no ile ysk nın sitesinden baksana nerde oy vereceğin çıkıyor
orda baktım canım benim tc kimliğim yok. sayılmamısız. haftaiçi sayılmıs biz yokuz dıye adamdan sayılmadık işte. lan kim olur bizim evde haftaiçi

orda baktım canım benim tc kimliğim yok. sayılmamısız. haftaiçi sayılmıs biz yokuz dıye adamdan sayılmadık işte. lan kim olur bizim evde haftaiçi

tüh ya ama onun cezası var sayılmamanın yani bir araştır istersen oy vermenin ufak cezası ama sayılmamaın epey bir vardi bir milyar falan gibi

yemek yiyorum bir yandan bir yandan da yazıyorum evden getirdim bugün iyi oluyor dışarda iyi mi yapıyorlar bilemiyorsun cokacimcoook

canım oy kullanmamaının cezası 45 lıra yanılmıosam.ama sımdıye kadar kımseden tahsıl edıldıgını gormedım.bısı olmaz yanı

benım tuylerım hamılelıklte daha cabuk uzamaya basladı kızlar sız de boyle olan var mııııı

yok yaa benım esıme oy pusulası balıkesıre gelıyordu. kım gidip kullanacak orada. şimdiye kadar ceza falan gelemdı.

iyi günler kızlar sabah sabah bankalarda süründüm işim şimdi bitti.kriz benide alıp götürcek heralde.neyse geçmişi okuyamadım herkes iyi dimi

yok yaa benım esıme oy pusulası balıkesıre gelıyordu. kım gidip kullanacak orada. şimdiye kadar ceza falan gelemdı.

korkmayin sizin yerinize oy kullananlar vardir oluler bile kullanabiliyorsasırnaşık şeysırnaşık şey:roflol:
kizlar aksama ne yemek yapiyimmmmmm evlilik yildonumum ozel birsey yapmak isdiorummmmmmmmmmmm

Evet canım benim de öyle. Hem karnım ve kollarım falan da sanki daha bir tüylendi gibi geliyor bana...

benım tuylerım hamılelıklte daha cabuk uzamaya basladı kızlar sız de boyle olan var mııııı

kizlar hem tuyleniyoruz hemde eskisine gore dahada fazla terliyoruz sizdede ole oluyormuuuuuuuuu?

ya sorma gitsin ya aynen üff.zaten tüysüz değildim şimdi daha koyu renk.
iyi günler kızlar sabah sabah bankalarda süründüm işim şimdi bitti.kriz benide alıp götürcek heralde.neyse geçmişi okuyamadım herkes iyi dimi
iyiyiz çok şükür canım.Allah kolaylık versin yorma kendini.
kızlar ben yemeğe gidiyorum herkese afiyet olsun

afiyet olsun canım yarasın bebişine.

bu arada 5848cim pardon demetcim sende resmini koymuşun bravooos.daha güsel oluyor bööle resim görünce fikir sahibi olmaak.

korkmayin sizin yerinize oy kullananlar vardir oluler bile kullanabiliyorsasırnaşık şeysırnaşık şey:roflol:
kizlar aksama ne yemek yapiyimmmmmm evlilik yildonumum ozel birsey yapmak isdiorummmmmmmmmmmm

nice senelere canım eşin en çok ne seviyorsa onu yap bence

5848 demetcim ya kocasına üçüncü tabakla bebişi haber veren kimdi kızlar ondan fikir al bak o bu işin duayeni.özel bişi yapmak istiyorsan adres o yaniii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…