orda baktım canım benim tc kimliğim yok. sayılmamısız. haftaiçi sayılmıs biz yokuz dıye adamdan sayılmadık işte. lan kim olur bizim evde haftaiçiaa niye canım tc kimlik no ile ysk nın sitesinden baksana nerde oy vereceğin çıkıyor
orda baktım canım benim tc kimliğim yok. sayılmamısız. haftaiçi sayılmıs biz yokuz dıye adamdan sayılmadık işte. lan kim olur bizim evde haftaiçi
tüh ya ama onun cezası var sayılmamanın yani bir araştır istersen oy vermenin ufak cezası ama sayılmamaın epey bir vardi bir milyar falan gibi
benım tuylerım hamılelıklte daha cabuk uzamaya basladı kızlar sız de boyle olan var mııııı
benım tuylerım hamılelıklte daha cabuk uzamaya basladı kızlar sız de boyle olan var mııııı
yok yaa benım esıme oy pusulası balıkesıre gelıyordu. kım gidip kullanacak orada. şimdiye kadar ceza falan gelemdı.
Evet canım benim de öyle. Hem karnım ve kollarım falan da sanki daha bir tüylendi gibi geliyor bana...
ya sorma gitsin ya aynen üff.zaten tüysüz değildim şimdi daha koyu renk.benım tuylerım hamılelıklte daha cabuk uzamaya basladı kızlar sız de boyle olan var mııııı
iyiyiz çok şükür canım.Allah kolaylık versin yorma kendini.iyi günler kızlar sabah sabah bankalarda süründüm işim şimdi bitti.kriz benide alıp götürcek heralde.neyse geçmişi okuyamadım herkes iyi dimi
kızlar ben yemeğe gidiyorum herkese afiyet olsun
korkmayin sizin yerinize oy kullananlar vardir oluler bile kullanabiliyorsasırnaşık şeysırnaşık şey:roflol:
kizlar aksama ne yemek yapiyimmmmmm evlilik yildonumum ozel birsey yapmak isdiorummmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?