gamma bende tam tail modundayım.mayıs sonuna kadar dayanmam lazım
valla bende 30 mayısa antalyaya gidicem inşallah. 11 hazıranda bızım evlılık yıldonumumuz. o zaman ıstanbulda olmayı ıstıyorum ben.istiyorum valla bebek olmasa mayısda kapadokia ya gidecektik aslında hala gidebiliriz gibime geliyor yada abanta gidip dinlenecen bir güzel eşimin iş yerinde bir kriz muhabbeti var izin almam diyor ama kısmet bizimde evlilik yıldönümüzü 20 mayıs o zaman istiyordum gitmek bakalım sengözlerimebaksanab
bende resmimi koydum ama pek seçilemiyorum sanırım neyse daha iyisin bulana kadar idare edin Amasra gezimizde çekinmiştim canım bir yerlere gitmek istiyor
yemegımı yedım geldım.ben de allah ızın verırse 19 nısanda ızmırdeyım.yasasııııııın.havasını suyunu ınsanını herseyını ozledım canım memleketım
kızlar gitmeden önce bir link vermek istedim: Free Pregnancy Calendar with Week by Week 3D Illustrations
gebelik haftasına göre 3 boyutlu görüntüyü 360 derece görebiliyorsunuz. java eklentisi gerek ama sizde yoksa ordaki talimatlara uyarsanız iki dakikada yükler...
pregnancy calender dan haftanızı seçin, large image, 3d rotatetable, aşağıdaki + - ve ok tuşlarıyla açı değiştirin
yarasın bebişine annesi
gel canım gel cennte izmirim benım havası bile baska insan uzakta olunca daha iii anlıyor kıymetını
sen dogumu ailenın yanındamı yapmak istiyosun nerde yapcasın canım
bunun bacakları da acılanından yokmukaydirigubbakcemile3
bende izmirde yapmak istiyorum ama kararsızım kendi evinin ortamı başka karar veremıyorum bi türlü ne etcam:1closedeyes:
bizde geçen sene size yakındık elacım agrı-patnostaydık
:) karşıdan da görünüyor ama hususi cinsel org. yapmamışlar ki hercinsten bebe için bakılsın diye. zaten inşallah 24 hafta sonra kendi bebenin bacaklarını açarsın şahane (!) kokular arasında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?