2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bende resmimi koydum ama pek seçilemiyorum sanırım neyse daha iyisin bulana kadar idare edin Amasra gezimizde çekinmiştim canım bir yerlere gitmek istiyor

gamma bende tam tail modundayım.mayıs sonuna kadar dayanmam lazım

istiyorum valla bebek olmasa mayısda kapadokia ya gidecektik aslında hala gidebiliriz gibime geliyor yada abanta gidip dinlenecen bir güzel eşimin iş yerinde bir kriz muhabbeti var izin almam diyor ama kısmet bizimde evlilik yıldönümüzü 20 mayıs o zaman istiyordum gitmek bakalım sengözlerimebaksanab

valla bende 30 mayısa antalyaya gidicem inşallah. 11 hazıranda bızım evlılık yıldonumumuz. o zaman ıstanbulda olmayı ıstıyorum ben.

yemegımı yedım geldım.ben de allah ızın verırse 19 nısanda ızmırdeyım.yasasııııııın.havasını suyunu ınsanını herseyını ozledım canım memleketım

kızlar gitmeden önce bir link vermek istedim: Free Pregnancy Calendar with Week by Week 3D Illustrations

gebelik haftasına göre 3 boyutlu görüntüyü 360 derece görebiliyorsunuz. java eklentisi gerek ama sizde yoksa ordaki talimatlara uyarsanız iki dakikada yükler...

pregnancy calender dan haftanızı seçin, large image, 3d rotatetable, aşağıdaki + - ve ok tuşlarıyla açı değiştirin

yemegımı yedım geldım.ben de allah ızın verırse 19 nısanda ızmırdeyım.yasasııııııın.havasını suyunu ınsanını herseyını ozledım canım memleketım

yarasın bebişine annesi
gel canım gel cennte izmirim benım havası bile baska insan uzakta olunca daha iii anlıyor kıymetını
sen dogumu ailenın yanındamı yapmak istiyosun nerde yapcasın canım

bunun bacakları da acılanından yokmukaydirigubbakcemile3

bende izmirde yapmak istiyorum ama kararsızım kendi evinin ortamı başka karar veremıyorum bi türlü ne etcam:1closedeyes:
bizde geçen sene size yakındık elacım agrı-patnostaydık

ızmir

Türkiye'den sıkıldığım zaman ızmir'e giderim ben.

Simite gevrek deriz biz...

Çekirdeğe çiğdem.

Kordon elektrik aleti değildir.

Kumru da kuş değildir bizim için...

Yengen'i yeriz.

Sen sigorta dersin...

Biz asfalya deriz.

Uzatmayız...

Gidiyom geliyom deriz.

Domates dediğin, domat işte.

Evimiz isterse 800 metrekare olsun, balkonda otururuz. Hıdrellez filan gibi mazeretler uydurur, sabaha kadar sokaklarda içeriz. Bi oturuşta 60'ar 80'er midye yeriz, istifno severiz, cibez'e bayılırız; gece 3-4 gibi boyoz'a dalmazsak, kan şekerimiz düşer! Boş lafa karnımız toktur bu arada, tırışkadan teyyare gibi atasözlerimiz vardır...

*

Paraşüt kulesinden atlamayana kız vermezler; kızlarımızı da tavlayamazsın ha... Canı çekerse, o seni tavlar! Liseye giden kızının erkek arkadaşının olması kasmaz babaları; kendilerinin de kız arkadaşı vardı lisede... Bak iddia ediyorum, okey şampiyonası düzenlense, ızmirli kadınlar alır kupayı... Erkekleriyle kahveye giderler çünkü... Şaşırdın di mi? Al buna da şaşır, nargile içerler... Askılı giyerler, şortla gezerler, öküz gibi bakarsan, bi çakar, bi de duvardan yersin... Gönül Yazar'ız, Sezen Aksu'yuz; bir gül takıp da saçlarına, çıktı mı deprem sanırdın kantosuna, Karantinalı Despina'yız... Sensin Varoş! Biz tenekeli mahallede bile el ele gezeriz.

*

Erkeklerimiz de fena değildir hani... Detaya girmeyeyim, Ayhan Işık, Metin Oktay, Mustafa Denizli mesela, bi fikir verir sana... Ertuğrul Özkök'ün kırdığı cevizleri okuyoruz; eşi kafasına ütü atmış... Ayıptır söylemesi, Mahsun Kırmızıgül'le Alişan'ı ayırt edemeyiz biz.

*

Gülümseriz.

*

Enginarın başkentidir; ızmirlidir incir. Kazandibi hemşeri... 78 çeşit köftemiz olduğu için, McDonald's'ın bunalıma girdiği tek şehirdir... Zeytinyağı severiz, dünyanın en boktan durumuna bile düşsek, zeytinyağı gibi üste çıkmayı daha çok severiz... Sana ne birader, keyfimizin káhyasıyız, yazlıklara gitmek için 8 şeritli otoyol yaptık; Güzelbahçe, Seferihisar, Urla, Karaburun, Çeşme, öbür tarafta Dikili, Foça, çipurayız... Pak Bahadur'u özleriz... Durup dururken faytona bineriz, bi yere gitmeyiz aslında, öööle turlarız... Hava güzel, daralırız, okulu ekeriz. Mezun olduktan sonra öğretmeniyle kadeh tokuşturmayan öğrenciyi zor bulursun ızmir'de.

*

Siz sembol diyorsunuz ama, saat kaç diye Saat Kulesi'ne bakanı bulamazsın, altında buluşanlar bile zahmet edip kafasını kaldırmaz, birbirine sorar saati! Rahatızdır... Çocukları Kemeraltı'da kaybederiz, alışverişe devam ederiz, esnaftan biri bulup getirir, çıkışta Kemeraltı Karakolu'ndan alırız... Ağlayıp zırlamak bi yana, çoğu dondurmayı bitirmediği için ayrılmak istemez karakoldan, iyi mi... Aceleye gelemeyiz! Bir sene önceden duyurmaya başla, de ki, 22 Ağustos saat 20'de tiyatro başlıyor... 20.30'da geliriz... Sanatçılar da ızmirliyse, tiyatro zaten 21'de filan başlar... Uçak 6 saat rötar yapsın, istifimizi bozmayız, bizim için ekstra bira içme vesilesidir bu... Kuyruk olmaz, çünkü kuyruk varsa, ızmirli sıkılır, gider. Pratiktir... 201 sokağı bulduysan, yanındaki 202'dir. Tek tek isim vermeye üşeniriz.

*

35'imiz var.

35 buçuğumuz da var.

34 plaka gördük mü, kapışırız... Arkadan sirenleriyle isterse Cumhurbaşkanı gelsin, bana mı sordu, tarladan gitsin, makam arabasına yol vermeyiz.

*

Özetle, arızayız!

*

Erkek çocuklarına en çok "Efe" adı konulan şehirdir orası... Zeybek duyduğumuzda, içimiz cız eder, kalkar oynarız. Hasan Tahsin orada, Kubilay orada, Latife Hanım orada, Zübeyde Hanım bize emanet, bize... Mustafa Kemal de, ağlar kadınlarımız... Sokak sokak, bulvar bulvar, Milli Mücadele Müzesi'dir... ıstanbul'daki gibi Birinci Ahmet Çeşmesi falan yoktur orada... Ankara'daki gibi Cinnah Caddesi, Arjantin Caddesi de bulamazsın pek...

bunun bacakları da acılanından yokmukaydirigubbakcemile3

:) karşıdan da görünüyor ama hususi cinsel org. yapmamışlar ki hercinsten bebe için bakılsın diye. zaten inşallah 24 hafta sonra kendi bebenin bacaklarını açarsın şahane (!) kokular arasında.

bende izmirde yapmak istiyorum ama kararsızım kendi evinin ortamı başka karar veremıyorum bi türlü ne etcam:1closedeyes:
bizde geçen sene size yakındık elacım agrı-patnostaydık

aa cok yakıııııın.keske sımdı de burda olsaydın tabı kendı acımdan dusundum aman olma daha ıyı.gorusurduk baabında solemıstım.neyse ızmıre gelınce gorusurz artık nasıpse.gozun aydın kurtulmusun buralardan bızım de 5 aymız kaldı allahın ıznıyle.bak gonderıgım yazıyı sen de oku.resmen bızı anlatıo.

:) karşıdan da görünüyor ama hususi cinsel org. yapmamışlar ki hercinsten bebe için bakılsın diye. zaten inşallah 24 hafta sonra kendi bebenin bacaklarını açarsın şahane (!) kokular arasında.

kıız onların kakalarının kokusuna kurban olurum ben.tek saglıkla gelsınler varsın altını acınca suratıma ısesınlerkaydirigubbakcemile3

eleacım bayıldım yazıya bir kısmını okumuştum bende....... paylaşım için çok teşekürler
izmirli olmak ayrıcalık bence (35/1 luyum)

elacım ama ınanmazsın özledim oraları ben hayatı orda ögrenmıştım gurbettte o yüzden yeri ayrı oranın

bende nargıle içerken kı fotomu koydum küçük parkta ahhh ahhh şimdi midye bile yiyemıyom bebişime dokunur diye korkudan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…