2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kıyamam canım ya olsun bebeğin sneinle yanlız dğeilsin annesikaydirigubbakcemile3

nasılsın canım prenses napıyo kaydirigubbakcemile2

ben biraz endişeliyim ayıttır söylemesi dün saat 8 gibi akşam balık yedim

ama unuttum gece 23:30 da süt içtim çok endişeliyim sabaha karşı aklıma geldi uyuyamadım bebeğim için çok korkuyorum bu gün iyi değilim senağlama

günaydın güzel annişler
Bircan'cığım balık taze ise hiç bir sorun olmaz endişe etme zaten dokunsa şimdiye kadar belli ederdi

Öyle valla canım. Eşimde öyle söylüyor, bizi kıskanıyor:))) Ohh siz hep birliktesiniz, ben yapayalnızım diyor...kaydirigubbakcemile3

Herşey iyi canım ama benim bulantılar yine geri döndü eskisi kadar şiddetli olmasa da içim çoğu zaman bulanıyor ve ara sıra çıkarıyorum.

Canımm hiç korkma Deniz çok güzel söylemiş, bende aynı şeyleri söyleyecektim. Balık tazedir muhtemelen , zaten olmasa da gece uyutmazdı seni.. İyi olmama sebebin psikolojktir tatlım.. Rahat ol lütfen, bebişimizi de üzme bakayım annesi. Kızarız bak sonra sana klava:

kızmasın bebeğim ya.. yok ya bir rahatsızlığım olmadı normalde de geceleri midme bulanıyor midme boş kalınca hep oluyor ama.. midem bulanıyordu sabaha karşı uayndım tam uyuyıcam aklıma geldi uyuyamadım uykusuzumda o yüzden bebeğim iyi olsun

günaydın hanımlar inşallah keyfler iyidir , Ankara yağmurlu bir güne uyandı şimdi de kar yağıyor biz buralara bahar gelmeyecek sanırım (

bircan canım taze balıktan bişey olmaz korkma fıstıkım
kızlar biz herşeyi kafaya takar alınır olduk napıcaz böyle yaaa

Gunaydın kızlar.
Bırcan canım hıc merak etme. Zaten yeterlı sure gecmıs. Artı bır rahatsızlıgın olacak olsa mıden hemen bellı ederdı kendını. Hıc korkma.

canım içimi birazda olsa rahatlattınız teşşekür ederim canımsınız ya bitanesiniz hepiniz

Bebeğin iyidir canım, hiç endişelenme... Sende öylesin tatlım... İyiki burda birbirimizi bulmuşuz..

Gunaydın kızlar.
Bırcan canım hıc merak etme. Zaten yeterlı sure gecmıs. Artı bır rahatsızlıgın olacak olsa mıden hemen bellı ederdı kendını. Hıc korkma.

sağol canım ya ama korktum ne biliyim kendim için değil bebeğim için ama iyim şimdi endişe yapmıcam az önce kasığıma kramp girdi sıkmıcam kendimi

sağol canım ya ama korktum ne biliyim kendim için değil bebeğim için ama iyim şimdi endişe yapmıcam az önce kasığıma kramp girdi sıkmıcam kendimi

canım Allah korusun gıda zehirlenmeleri falan şimdiden sonra bebeğimiz için risk değil. ilk zamanlar olsa bebek için büyük riskti ama çok şükür artık bebekelrimiz herseyden etkilenmeyecek kadar büyüdüler.

kızlar ben cola ve kahve çok severdim (halada seviyorum ama içmiyorum) hamile olduğumu öğrendim bir süre sonra markete girdik colaların ordan geçerken "elveda cola" dedim vedalaştım eşim çok gülmüştü kaydirigubbakcemile3

haklısın tatlım. fazla endişelenmemek en iyisi ama elimizde olmuyor ki hemen kalımıza onlar geliyor anne olmak işte

olmuyor canım elbette. onblar bızım en degerlılerımız. Allahım sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin hepimize

amin. Kızlar sabahları işe gelirken hep dua edeyorum Allah tüm hamileleirin annelerin bebeklerini korusun annelerine bağışlasın diyorum Allah'ım kabul etsin :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…