2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ah ah ben kahve aşığı bir insanken şimdi bir yudum bile almıyorum ağzıma , ama tuhaftır ki kahve , sigara ve çay içtiğim dönemde başım daha çok ağrıyordu şimdi hiç ağrımıyor , doğumdan sonra da dönmeyi düşünmüyorum hiç birine . Kola dan kaçamak yapıyorum ama bir yudum ya çok nadir çay bardağı ile içiyorum

Kızlar günaydınnnn:dance: Bugün içim kıpır kıpır ama sebebini bende bilmiyorumkaydirigubbakcemile3
sabah kalkınca karnım dümdüz çok iyi..akşak nasıl o kadar çok şişebiliyor hala aklım almıyor...Karında oluşan çatlakları önlemek için şimdiden krem sürmem gerekirmi..siz bu konuda ne yapıyorsunuz????

herkese günaydın arkadaşlar neveste bencede zehirlnemiş olsan öncelikle sen bu sabaha kadar ya çıkarırdın yada hazımsızlk bulantı bişiler hissederdin sen iyi olduğuna göre bebişinide iidir. bencede artık düşünme....

bende arada kola kaçamağı yapıyorum çok kokarsada bir yudum kahve içiyorum arkdaşlardan sabahlarıda açık çay

Ben dümdüz bir karına sahip değilim ne yazık ki hatta dün akşam otobüste yer bile verdiler bana he h e :)) Ben sabah akşam bebe yağı kullanıyorum , çok kaşıntı olursa da lierac vermişti arkadaş bir tüp azar azar ondan kullanıyorum ...

ben bişiy sürmeye henüz başlamadım zaten göbeğim vardı sürmek istiyorum bişiyler ama karar veremedim bebe yağını düşünüyorum

doktorum bana çok kahve cola canın isterse iç dedi günde 330 ml cola içmeden duramayan ben haftada bir bardak içiyorum cumartesileri sadece kahve ise daha nadir 3 haftada bir falan irademi tebrik ediyorum ailem beni colasız düşünemezler o derece yani severim

günaydın kızlar...yağmurlu istanbuldan merhaba hepinize buraya da bahar pek gelmeyecek gibi(
bircancım balık süt zehirlenme yapmaz ben yurtdışında okurken balığın yanına süt içerdik biz hep okulda süt verirlerdi.. ya kızlar benimde dün akşam cildim çok gerildi yağ sürmeme rağmen özellikle karın bölgem.. ilkinde çatlamadım bunda çatlıcam galiba senağlama

günaydın kısslar herkes iidir umarım benim geceden beri karnım ağrıyo umarım bişi yoktur

badem yağını baya tavsiye edenler var peki siz duydunuz mu yada deneyen gördünüz mü?aktarlarda satılıyormuş..

valla ben ilk zamandan beri hep yag krem falan kullandım. cildin gerilmesini beklemeye gerek yok bence biz esnetelım sımdıden die düşünüyorum. bizde ırsi olarak çatlak yok ama bazen anneye kardese benzemeyedebiliyormussun

çatlak tamamen genetik ama elbette biraz tedbir almakda fayda var badem yağı evet aktarlarda var hatta büyük marketlerde bile var küçük şişelerde, bende o tür bişy kullanmak istiyorum markalı pahalı kremlerde var ama pek gerek görmüyorum umarım çok çatlamadan geçer

badem yagı kıllanma yapıyormus. ben arada bebak acı badem kremi kullanıyorum. onun kadar cildimi nemli tutan bişey yok. bebeyagı kakao yagı normal cilt kremleride kullandım en çok yumusaklık veren en uzun süre kalan bebak oldu

ben bişiy sürmeye henüz başlamadım zaten göbeğim vardı sürmek istiyorum bişiyler ama karar veremedim bebe yağını düşünüyorum

günaydın cnm ben banyo sonrası kakao ve acı badem yağı sürmeye başladım bakalım yaza ağır gelmezse devam ederim memnunum çünküü tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…