amin. Kızlar sabahları işe gelirken hep dua edeyorum Allah tüm hamileleirin annelerin bebeklerini korusun annelerine bağışlasın diyorum Allah'ım kabul etsin :Saruboceq:
hareketlerini hissetsek belki içimiz daha rahat eder
Ah ah ben kahve aşığı bir insanken şimdi bir yudum bile almıyorum ağzıma , ama tuhaftır ki kahve , sigara ve çay içtiğim dönemde başım daha çok ağrıyordu şimdi hiç ağrımıyor , doğumdan sonra da dönmeyi düşünmüyorum hiç birine . Kola dan kaçamak yapıyorum ama bir yudum ya çok nadir çay bardağı ile içiyorum
Kızlar günaydınnnn:dance: Bugün içim kıpır kıpır ama sebebini bende bilmiyorumkaydirigubbakcemile3
sabah kalkınca karnım dümdüz çok iyi..akşak nasıl o kadar çok şişebiliyor hala aklım almıyor...Karında oluşan çatlakları önlemek için şimdiden krem sürmem gerekirmi..siz bu konuda ne yapıyorsunuz????
bende arada kola kaçamağı yapıyorum çok kokarsada bir yudum kahve içiyorum arkdaşlardan sabahlarıda açık çay
günaydın kısslar herkes iidir umarım benim geceden beri karnım ağrıyo umarım bişi yoktur
ben bişiy sürmeye henüz başlamadım zaten göbeğim vardı sürmek istiyorum bişiyler ama karar veremedim bebe yağını düşünüyorum
canım karnın ağrıyosa canını sıkma hiç.Önemli olan kasıkların ağrımasın ..Geçmiş olsuna.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?