badem yagı kıllanma yapıyormus. ben arada bebak acı badem kremi kullanıyorum. onun kadar cildimi nemli tutan bişey yok. bebeyagı kakao yagı normal cilt kremleride kullandım en çok yumusaklık veren en uzun süre kalan bebak oldu
günaydın kızlar...yağmurlu istanbuldan merhaba hepinize buraya da bahar pek gelmeyecek gibi(
bircancım balık süt zehirlenme yapmaz ben yurtdışında okurken balığın yanına süt içerdik biz hep okulda süt verirlerdi.. ya kızlar benimde dün akşam cildim çok gerildi yağ sürmeme rağmen özellikle karın bölgem.. ilkinde çatlamadım bunda çatlıcam galiba senağlama
günaydın kısslar herkes iidir umarım benim geceden beri karnım ağrıyo umarım bişi yoktur
peki bu dediğin kremi nerden bulabilirm bugün alıcam da?[/QUOT
canım ben parfümeriden aldım. 5 tl ye aldım. yaa görsen kutusunu hatırlarsın. çok eski uzun yıllardır olan bır krem. sütüde var oda yuze çok ıyıymıs ama almadım. kremını kullandım.
peki bu dediğin kremi nerden bulabilirm bugün alıcam da?
kremi olduktan sonra farketmez heralde ama benimki vazelin kutusu gibi olandı.bişe daha sorcam şimdi adını yazıp netten baktımda 2 türlü var biri vazelin gibi kutusu olan biride tüplü normal krem kutularında bazı eczanelerdede varmış..senin dediğin hangisi?
kremi olduktan sonra farketmez heralde ama benimki vazelin kutusu gibi olandı.
Gunaydin kizlar nasilsiniz bakalim bebisler nasil hasta olan arkadaslara gecmis olsun bugun burda hava super bende havadandan superrrrrrrrrrrr ayyyy bu topikden herseyden superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?