2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

peki bu dediğin kremi nerden bulabilirm bugün alıcam da?

canım ya sağolun içimi rahatlattınız iyi ki varsınız

fusilet benimde bazen adet sancılarım oluyor az az. oyle bişeymı? ben genelde ayaklarımı üşüttüysem olur

bişe daha sorcam şimdi adını yazıp netten baktımda 2 türlü var biri vazelin gibi kutusu olan biride tüplü normal krem kutularında bazı eczanelerdede varmış..senin dediğin hangisi?
kremi olduktan sonra farketmez heralde ama benimki vazelin kutusu gibi olandı.

kremi olduktan sonra farketmez heralde ama benimki vazelin kutusu gibi olandı.

tamam canım sağol bilgiler için bakalım bugün alıp bi deniycem...Kızlar Anadolu yakasında oturanlar acaba hangi hastaneye gidiyorsunuz?Birde doğum fiyatlarından haberiniz var mı?Ben gittiğim hastaneyi şimdiden değiştirmeyi düşünüyorum doktorum çok iyi ama doğuma 4.200 tl veremem..birde ssk ile anlaşması yok hastanenin.Ben normal doğum istediğim için doktorumu sevmem lazım şimdiden değiştiriyim ki diyorum zorluk çekmiyim:)

evet üşütmüş olababilirim burda hava bi sıcak bi soğuk ölee giyinip çıkıyom evden...

Ben niveanın buğday özlü bebe yağını kullanıyorum çok memnunum ama ilerleyen dönemlerde bebe yağı yeterli olmuyor arkadaşlar bir de benim ailede var ırsi o yüzden güvenilir bir markanın çatlak kremini desteklemek lazım bir de kakao yağını çok övüyorlar onu da alıcam , sonra güreşe tutuşucam :)) bir de aklınızda bulunsun sadece göbeğe değil bazı bayanlarda kalçalarda çatlama olabiliyor ihmal etmeyin sakın sonuçta yüzde yüz olmayacağını bilmiyoruz ama en azıyla kurtulmak var :))

gunayyddııııın canlarım,
ıyıyısınız masallah.ben de ıyıyım allaha bın sukur.hadı bugün de cooook gusel bı gun olsun ınsallahh.gırgır muhabbet gırla gıtsınkaydirigubbakcemile2 bır gunumuz oncekı gunumuzu aratmasın.

Gunaydin kizlar nasilsiniz bakalim bebisler nasil hasta olan arkadaslara gecmis olsun bugun burda hava super bende havadandan superrrrrrrrrrrr ayyyy bu topikden herseyden superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ya bide bana yurtdışında biri Clarins body tonic oil i önermişti 3 çocuklu olmasına rağmen çatlağı yoktu..ama 85 tl çok pahalı dimi??önemli olan sadece sürmek değil kremleri masajda yapmanız lazım unutman o bölgelere...

evet petibörcüm ben hep buna bakardım eskiden beri... bu hafta eklemedik göbüşlerimizi her hafta eklememiz lazım bence..herkes bugün göbüşünün resmini çeksin bakiimmmmkaydirigubbakcemile2

Gunaydin kizlar nasilsiniz bakalim bebisler nasil hasta olan arkadaslara gecmis olsun bugun burda hava super bende havadandan superrrrrrrrrrrr ayyyy bu topikden herseyden superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ılahı kadıııııııın.ıyı olursun tabe.aksam kutlama vardı ohh.mıllet kardes kardes yatsın sız..aksam ısvıcrede deprem yasanmıs sebebı sızmısınız leeeeen:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…