2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet petibörcüm ben hep buna bakardım eskiden beri... bu hafta eklemedik göbüşlerimizi her hafta eklememiz lazım bence..herkes bugün göbüşünün resmini çeksin bakiimmmmkaydirigubbakcemile2

valla en cok ben koyuyom zaten 3 tane oldu benım.koymayanları karalısteye alcaz artık dımıklava:

Ela cığım çektim resim ama kabloyu unutuyorum evdeki bilgisayarda vista tanımıyor böyle salak saçma sebeblerim var bilgisayara atayım söz koyacam dur not yazayım kabloyu unutma diye kaydirigubbakcemile3

kız ben 1 tanesini gördüm senin kaçırmışım bacım bilsem bende eklerdim vallaa

günaydın kızlaaarrr :) işler yoğun, yazdıklarınızın hepsini okuyamadım. umarım herkes iyidir???

canim endiselenme bircok yerde baligin yanina sut yogurt veriyorlar bu saadece turkiyeye ozguuuuuuuu sikma canini ve endiselenme ole birsey olsaydi cokdan belli ederdi ondan dolayi icin i ferah tut surda 1 nisana ne kaldi tatli annisi:CüvCüv::CüvCüv:

kız ben 1 tanesini gördüm senin kaçırmışım bacım bilsem bende eklerdim vallaa

olurmu sekerım en son dun ekledım 5.aya gırmenın serefıne dıe:)
denıııız kabloyu unutma haa:)
ay bıde lutfen 27. ve 28. haftalara baksanıza allahım bız de oyle olmayız demıııı:1shok:
bız 35tekı gıbı olalaım hıc catlak patlak olmasın.perte cıkarız valla yoksadelikafadulden

biz olamayız ınsallah diye baktım bende onlara. gerci oyle olmak için benım heralde 40 kılo almam lazım sımdıden sonra:)

Günaydın şekerleeeerr. Nasılsınız bakalım bugün?

Bircancım endişelenme canım hiçbirsorun yoktur. Zaten olsaydı şimdiye kadar çoktan çıkardı.

Dilekcim şimdiden Allah kavuştursun.

ılahı kadıııııııın.ıyı olursun tabe.aksam kutlama vardı ohh.mıllet kardes kardes yatsın sız..aksam ısvıcrede deprem yasanmıs sebebı sızmısınız leeeeen:roflol:

kizzzzzzzzz 4.5ayin en buyuk depremini yasattim burdakilerrreeeeeeeesırnaşık şeysırnaşık şey daha ne olsun gelcek depremde yolda hafda sonu tatildeyimmmmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3ŞenizŞenizŞenizŞeniz

herkese günaydın tombikler:)))

nasılsınız bakalım bugün? sabah kahvaltı hazırlarken 3yaşındaki kızım hiç ummadığım birşey söyledi şok oldum; anne , sen babamı oldun dedi. ne demek canım dedim sakalın çıkmış dedi yaaaa nasıl moralimi bozdu, hemen aynada baktım yanağımda bir tanecik ufacıkkk kıl çıkmış çok üzüldüm hem kıla hemde kızımın anlamlı kelime kurmasına şaşırdım( :))))

hihi çok komik bizim kuzende 5 yaşında kız olunca teyze olcam da erkeke olursa ne olcam diye sormuştu....

kaydirigubbakcemile3 ay yerim ben senin o kızını ya. Çocuktan al haberi diye boşuna dememişler kıs

Haklısın canım hepsininki farklı farklı. Ama çoğunun göbekleri almış başını gitmiş.
Benimki 57 kişinin içinden yalnızca iki kişininkiyle benzer. Onlarında çok büyümemiş.
Zaten artık kafama takmıyorum doktorlar normal dediği için. Ve kızım en son ultrason girdiğimiz tarihten itibaren günü gününe uygun gidiyor demek ki herşey normal...

kizzzzzzzzz 4.5ayin en buyuk depremini yasattim burdakilerrreeeeeeeesırnaşık şeysırnaşık şey daha ne olsun gelcek depremde yolda hafda sonu tatildeyimmmmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3ŞenizŞenizŞenizŞeniz

kızım olan var olmayan var utanmaz kadın.cocugu sersem etmeyın ha ıcerde.yavrum noldugunu sasırmıstr kafamçokkarıştı allah muhabbetınızı artırsın datlum ne gusel

maşallah maşallah gece süper geçmiş anlaşılan kaydirigubbakcemile3

584 nasıl gectı yıldonumunuz?
superrrrdiiiiiiiiiiiiiiii canim esim biryer tutmus benden habersiz butun dostlarimiz vardiiii orda guzel bir egylendik turku kafeydiiii ama en guzelsey evde yapmis oldugu slayt gosterisi ve suprizleeeeeeee 8yillli resimlemis tanisdigimiz donemden taki bebegimimizin dogumuna kadar harikaydi yaaaa benim gobegimide heraya gore sisirmeyi unutmamiskaydirigubbakcemile3 veeeeee geceeeeeeeeeeeeeeee hersey superdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:lepi::Saruboceq::asigim:Şeniz

günaydın tatlım bu ne enerji maşallah

canim aksam kendimi fazla sarj ettim ne yapiyim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…