en cok 24.haftayı begendım:))))
evet petibörcüm ben hep buna bakardım eskiden beri... bu hafta eklemedik göbüşlerimizi her hafta eklememiz lazım bence..herkes bugün göbüşünün resmini çeksin bakiimmmmkaydirigubbakcemile2
valla en cok ben koyuyom zaten 3 tane oldu benım.koymayanları karalısteye alcaz artık dımıklava:
kıyamam canım ya olsun bebeğin sneinle yanlız dğeilsin annesikaydirigubbakcemile3
nasılsın canım prenses napıyo kaydirigubbakcemile2
ben biraz endişeliyim ayıttır söylemesi dün saat 8 gibi akşam balık yedim
ama unuttum gece 23:30 da süt içtim çok endişeliyim sabaha karşı aklıma geldi uyuyamadım bebeğim için çok korkuyorum bu gün iyi değilim senağlama
kız ben 1 tanesini gördüm senin kaçırmışım bacım bilsem bende eklerdim vallaa
Gunaydin kizlar nasilsiniz bakalim bebisler nasil hasta olan arkadaslara gecmis olsun bugun burda hava super bende havadandan superrrrrrrrrrrr ayyyy bu topikden herseyden superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
biz olamayız ınsallah diye baktım bende onlara. gerci oyle olmak için benım heralde 40 kılo almam lazım sımdıden sonra:)olurmu sekerım en son dun ekledım 5.aya gırmenın serefıne dıe:)
denıııız kabloyu unutma haa:)
ay bıde lutfen 27. ve 28. haftalara baksanıza allahım bız de oyle olmayız demıııı:1shok:
bız 35tekı gıbı olalaım hıc catlak patlak olmasın.perte cıkarız valla yoksadelikafadulden
ılahı kadıııııııın.ıyı olursun tabe.aksam kutlama vardı ohh.mıllet kardes kardes yatsın sız..aksam ısvıcrede deprem yasanmıs sebebı sızmısınız leeeeen:roflol:
herkese günaydın tombikler:)))
nasılsınız bakalım bugün? sabah kahvaltı hazırlarken 3yaşındaki kızım hiç ummadığım birşey söyledi şok oldum; anne , sen babamı oldun dedi. ne demek canım dedim sakalın çıkmış dedi yaaaa nasıl moralimi bozdu, hemen aynada baktım yanağımda bir tanecik ufacıkkk kıl çıkmış çok üzüldüm hem kıla hemde kızımın anlamlı kelime kurmasına şaşırdım( :))))
herkese günaydın tombikler:)))
nasılsınız bakalım bugün? sabah kahvaltı hazırlarken 3yaşındaki kızım hiç ummadığım birşey söyledi şok oldum; anne , sen babamı oldun dedi. ne demek canım dedim sakalın çıkmış dedi yaaaa nasıl moralimi bozdu, hemen aynada baktım yanağımda bir tanecik ufacıkkk kıl çıkmış çok üzüldüm hem kıla hemde kızımın anlamlı kelime kurmasına şaşırdım( :))))
ay ne kadar gusel bak herkesın gobegının buyuklugu farklı farklı ıste.dılek gorsun bunu da endıse duymasın.15 haftalık kadın 30 haftalık gıbı.17 haftalık da hamıle bıle deıl gıbı.cok degısık ya.dur ben kendıme benzeyenı bulayım bakım:)
kizzzzzzzzz 4.5ayin en buyuk depremini yasattim burdakilerrreeeeeeeesırnaşık şeysırnaşık şey daha ne olsun gelcek depremde yolda hafda sonu tatildeyimmmmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3ŞenizŞenizŞenizŞeniz
kizzzzzzzzz 4.5ayin en buyuk depremini yasattim burdakilerrreeeeeeeesırnaşık şeysırnaşık şey daha ne olsun gelcek depremde yolda hafda sonu tatildeyimmmmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile3ŞenizŞenizŞenizŞeniz
superrrrdiiiiiiiiiiiiiiii canim esim biryer tutmus benden habersiz butun dostlarimiz vardiiii orda guzel bir egylendik turku kafeydiiii ama en guzelsey evde yapmis oldugu slayt gosterisi ve suprizleeeeeeee 8yillli resimlemis tanisdigimiz donemden taki bebegimimizin dogumuna kadar harikaydi yaaaa benim gobegimide heraya gore sisirmeyi unutmamiskaydirigubbakcemile3 veeeeee geceeeeeeeeeeeeeeee hersey superdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:lepi::Saruboceq:584 nasıl gectı yıldonumunuz?
günaydın tatlım bu ne enerji maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?