2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Arkidişler göbek olayına takmayın , kişiden kişiye hatta hamilelikten hamileliğe bile fark gösteriyor , bebişler iyi ya ona bakalım , tadını çıkartalım hayatın ... oleyyyyyy ....

günaydın eyyyyyy topik ahaliisiiiiiii hihoyyyt

5848 kızım biz bile sallandık burda heee :roflol: :roflol:
olan var olmayan var, 3 aydır kardeş kardeş yatmak zorunda kalan var canım olmuyo böyle delikafadulden

maşallah maşallah gece süper geçmiş anlaşılan kaydirigubbakcemile3

kızım olan var olmayan var utanmaz kadın.cocugu sersem etmeyın ha ıcerde.yavrum noldugunu sasırmıstr kafamçokkarıştı allah muhabbetınızı artırsın datlum ne gusel

5848BL canım güsel geçtiğine sevindim hihi

hepinize tesekkurler kizlar yaaaaaaa gercekden harika bir topigimiz varrrrrrelacigim birde utanma isareti koymusdum ama neyse cakdirmayaalim barikaydirigubbakcemile3 :1hug:

Arkidişler göbek olayına takmayın , kişiden kişiye hatta hamilelikten hamileliğe bile fark gösteriyor , bebişler iyi ya ona bakalım , tadını çıkartalım hayatın ... oleyyyyyy ....

zeytingözlü haklı, görümcem 1,60 boyunda falan 42 kiloyla hamile kaldı, öyle ki beli kırılacak gibi incedir hastalıklı gibi yani :roflol: :roflol: :roflol:
7,5 aylıktı, arkadaşının düğünü vardı, 4 aylıkken bizim düğüne aldığı 36 beden etek ceket takım elbisesini giydi delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ve şu an hala 42 kilo delikafadulden delikafadulden delikafadulden

kızlar üstüne üstlük bebiş de 3,450 doğdu delikafadulden

ben yarın 3lu teste gıdıcem allahım ınsallah herseyı gusel cıkar bebegımın.dua edın bebegıme teyzeleri.

selam kızlar herkese merhaba... iki gündür seminerim vardı uğarayamadım çok özledim sizleriii....

Günaydın şekerleeeerr. Nasılsınız bakalım bugün?
Dilekcim şimdiden Allah kavuştursun.

Sana da günaydın canım. Teşekkür ederim...a.s.

hihi çok komik bizim kuzende 5 yaşında kız olunca teyze olcam da erkeke olursa ne olcam diye sormuştu....

İyiymiş sırnaşık şey Canım benim yaa şaşırmıştır çocuk ne yapsın:))

Canım Allah bozmasın , mutluluğunuz daim olsun inşallah ...

gunaydın kızlar.herkesın keyfı yerınde masallahhh bişey sorcam nekadar dogrudur bılemem. dun bır arkadas bana kız cocugu olanlar kılo alır erkek cocugu olanlar zayıflar dedı. bebeklerın cınsıyetı bellı olanlar kılo alıp almadıklarını yazabılır dımıyerimseniben gerceklık payı yoktur ama merak iştekaydirigubbakcemile3

ben de işe dönüyorum kızlar, petibörcüm dualarımız birbirimiz için tatlım sen de bize dua et :)
inşallah güzel sonuçlarla gelirsin a.s.
görüşmek üzere kızlarrr a.s.

inşallah Ela cığım herşey güzel çıkar sizde bana dua edin bende cumartes ikili teste gideceğim :Saruboceq:

benim ablamın oğlu oldu. çok fazla kilo aldı. benimde oglum olacak daha 1 kılo ya aldık ya almadık:)

yoktur canım ya bunların hepsi hurafe işte ne yapsın insanlar eskiden ultrason yoktu böyle şeyler ile avunuyorlardı o değilde ben şeyi çok merak ediyorum bebeğin göbek bağını kesmeyi nasıl düşündü mağara insanları deneme yanılma ile heralde bu arada olan bağı kesilmeyen bebeklere olmuştur anti hijyenik ortamlarda nasıl doğum yapıyorlardı bunu düşünüyorum ara sıra-tatlicadiarzu-

cumlenızden allah razı olsun canlarım.ıyıkı varsınız ya.
msms bakalım cınsıyetı de bellı olur herhalde.e olsun artık mumkunse dımı yaaa sız ne gusel ogrendınız bız patlıcan mıyızkaydirigubbakcemile3
hzenbil arkadas benım yarın bellı olursa cınsıyetı otekı gun sana yazarım

kızlar bu hamilelik ne güzel hergün yeni birşey öğreniyoruz valla iyiki varsınız

kızlar ben 17 haftanın ıcındeyım sımdı.haftamı okurken dun bu haftaya kadar goguslerın bır tanesının 180gr cıvarı aldıgını yazıodu.ama benım memısler aynı nolcak sımdıkaydirigubbakcemile3

kızlar dün doktora gittim. doktorumdan memnun değildim değiştirdim. yeni doktorum burda ünv. yapılan ikili sonuçlarının doğru çıkmadığını söyledi. ankaraya gitmesi gerekiyomuş. ama ben üç saatte aldım sonuçlarımı. sizin ikili taramalarınızda ankaraya mı gitti.. dünden beri moralim çok bozuldu.:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…