maşallah maşallah gece süper geçmiş anlaşılan kaydirigubbakcemile3
kızım olan var olmayan var utanmaz kadın.cocugu sersem etmeyın ha ıcerde.yavrum noldugunu sasırmıstr kafamçokkarıştı allah muhabbetınızı artırsın datlum ne gusel
5848BL canım güsel geçtiğine sevindim hihi
Arkidişler göbek olayına takmayın , kişiden kişiye hatta hamilelikten hamileliğe bile fark gösteriyor , bebişler iyi ya ona bakalım , tadını çıkartalım hayatın ... oleyyyyyy ....
Günaydın şekerleeeerr. Nasılsınız bakalım bugün?
Dilekcim şimdiden Allah kavuştursun.
hihi çok komik bizim kuzende 5 yaşında kız olunca teyze olcam da erkeke olursa ne olcam diye sormuştu....
superrrrdiiiiiiiiiiiiiiii canim esim biryer tutmus benden habersiz butun dostlarimiz vardiiii orda guzel bir egylendik turku kafeydiiii ama en guzelsey evde yapmis oldugu slayt gosterisi ve suprizleeeeeeee 8yillli resimlemis tanisdigimiz donemden taki bebegimimizin dogumuna kadar harikaydi yaaaa benim gobegimide heraya gore sisirmeyi unutmamiskaydirigubbakcemile3 veeeeee geceeeeeeeeeeeeeeee hersey superdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:lepi::Saruboceq::asigim:Şeniz
canim aksam kendimi fazla sarj ettim ne yapiyim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben yarın 3lu teste gıdıcem allahım ınsallah herseyı gusel cıkar bebegımın.dua edın bebegıme teyzeleri.
ben yarın 3lu teste gıdıcem allahım ınsallah herseyı gusel cıkar bebegımın.dua edın bebegıme teyzeleri.
gunaydın kızlar.herkesın keyfı yerınde masallahhhbişey sorcam nekadar dogrudur bılemem. dun bır arkadas bana kız cocugu olanlar kılo alır erkek cocugu olanlar zayıflar dedı. bebeklerın cınsıyetı bellı olanlar kılo alıp almadıklarını yazabılır dımıyerimseniben gerceklık payı yoktur ama merak iştekaydirigubbakcemile3
gunaydın kızlar.herkesın keyfı yerınde masallahhhbişey sorcam nekadar dogrudur bılemem. dun bır arkadas bana kız cocugu olanlar kılo alır erkek cocugu olanlar zayıflar dedı. bebeklerın cınsıyetı bellı olanlar kılo alıp almadıklarını yazabılır dımıyerimseniben gerceklık payı yoktur ama merak iştekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?