cumlenızden allah razı olsun canlarım.ıyıkı varsınız ya.
msms bakalım cınsıyetı de bellı olur herhalde.e olsun artık mumkunse dımı yaaa sız ne gusel ogrendınız bız patlıcan mıyızkaydirigubbakcemile3
hzenbil arkadas benım yarın bellı olursa cınsıyetı otekı gun sana yazarım
canım ben baska bı ıle gıdıorum doktora.doktoru aradım sordum sonuclar kac gunde cıkıo dıe ankaraya gttıgı ıcın bır hafta 10 gunu buluo gelmesı dedı.nasıl vermısler oyle 3 saatte anlamadım.bır sorsana sız ankaraya nıe gondermıosunuz dıe.kızlar dün doktora gittim. doktorumdan memnun değildim değiştirdim. yeni doktorum burda ünv. yapılan ikili sonuçlarının doğru çıkmadığını söyledi. ankaraya gitmesi gerekiyomuş. ama ben üç saatte aldım sonuçlarımı. sizin ikili taramalarınızda ankaraya mı gitti.. dünden beri moralim çok bozuldu.:1no2:
Ela arkadaşım inşallah test sonuçların iyi çıkar, güzel haberlerle gel.
saolun canım arkadaslarım benım:1hug: ınsallah ben gusel haberlerle acarım sonrakı herkesın de gusel olur sonucları.butun dualarım hepımız ıcın.:Saruboceq:canım ilk giden sen oluyorsun sanırım güsel haberler dönüceksin emin ol... bebeğinin cinsiyetinide öğreniceksin ay ne güsel ya dualarımız seninle
ben yarın 3lu teste gıdıcem allahım ınsallah herseyı gusel cıkar bebegımın.dua edın bebegıme teyzeleri.
Sana da günaydın canım. Teşekkür ederim...a.s.
İyiymiş sırnaşık şey Canım benim yaa şaşırmıştır çocuk ne yapsın:))
Canım Allah bozmasın , mutluluğunuz daim olsun inşallah ...
günaydın eyyyyyy topik ahaliisiiiiiii hihoyyyt
5848 kızım biz bile sallandık burda heee :roflol: :roflol:
olan var olmayan var, 3 aydır kardeş kardeş yatmak zorunda kalan var canım olmuyo böyle delikafadulden
kızlar dün doktora gittim. doktorumdan memnun değildim değiştirdim. yeni doktorum burda ünv. yapılan ikili sonuçlarının doğru çıkmadığını söyledi. ankaraya gitmesi gerekiyomuş. ama ben üç saatte aldım sonuçlarımı. sizin ikili taramalarınızda ankaraya mı gitti.. dünden beri moralim çok bozuldu.:1no2:
gunaydın kızlar.herkesın keyfı yerınde masallahhhbişey sorcam nekadar dogrudur bılemem. dun bır arkadas bana kız cocugu olanlar kılo alır erkek cocugu olanlar zayıflar dedı. bebeklerın cınsıyetı bellı olanlar kılo alıp almadıklarını yazabılır dımıyerimseniben gerceklık payı yoktur ama merak iştekaydirigubbakcemile3
kızlar dün doktora gittim. doktorumdan memnun değildim değiştirdim. yeni doktorum burda ünv. yapılan ikili sonuçlarının doğru çıkmadığını söyledi. ankaraya gitmesi gerekiyomuş. ama ben üç saatte aldım sonuçlarımı. sizin ikili taramalarınızda ankaraya mı gitti.. dünden beri moralim çok bozuldu.:1no2:
canim dualarimiz seninle hersey isdedigin gibi olur insallah birde sagliklica bebislerimizi kucaklarimiza aldigimizda bu telaslarimiz bize bir eyylence gibi gelecek kizlar yxaaaa saol canımcım.aman sonuclar gusel cıksın da yeter ki hepımızın bız sonra bu telaslarımızı hatırlayıp gulumseyelım dımı datlumkaydirigubbakcemile5
cumlenızden allah razı olsun canlarım.ıyıkı varsınız ya.
msms bakalım cınsıyetı de bellı olur herhalde.e olsun artık mumkunse dımı yaaa sız ne gusel ogrendınız bız patlıcan mıyızkaydirigubbakcemile3
hzenbil arkadas benım yarın bellı olursa cınsıyetı otekı gun sana yazarım
kızlar ben kilo aldım:1rolleyes: 55 kiloydum 56 olmuşum
canım dün gecenin super geçmesine sevndim bizimde dün nişan tarihimiz (3 yıl önce nişanlanmıştık )[/QUO
canim bizde 3yilimizin bitisini kutladik hihoyyyt
canim dualarimiz seninle hersey isdedigin gibi olur insallah birde sagliklica bebislerimizi kucaklarimiza aldigimizda bu telaslarimiz bize bir eyylence gibi gelecek kizlar yxaaaa saol canımcım.aman sonuclar gusel cıksın da yeter ki hepımızın bız sonra bu telaslarımızı hatırlayıp gulumseyelım dımı datlumkaydirigubbakcemile5
oyle canim hayirlisiyla insallah iyi cikar meleginin cinsiyetini ogrenirsin gider ona hemen bir ediye alirsin bu cinsiyetini ogrendigim anda aldim dersin gunlugunede ayyyyy ne guzel olur dualarim butun bebisler icin:Saruboceq::Saruboceq:
kuşum inan olsun bi götürdümki valla her gelen bir çeşit yapıp getiriyor.gözüm döndü 10 çeşit şeye.mide fesadı geçircektim heyvenleştim eccik yaa:)valla dedim arkidişlerimde yiyebilseee.gulcaaaaaaan ne len o foto ole adamın canını cektıtrıon.şöööle kavunlusundan olsaydı da ıçseydık karsılıklı.ohhh.
ayfeer delıyım ben delı.goster cıcım kocana. senın ıcın yazdım de.gün mü?gune mı gıdıon pıs kadın.bız evde pıneklıyelım en gunde ıkramları gotuuuuurcokacimcoook
valla bizim adamda çok severdi sigarayıda nargileyide bıraktıama sağlık için iyi yaptı tabi.ortaköyde nargile içer tavla ataadık.teşekür ederim ayfercım kocam alıştırdı bana nargıle içmeyi ayy her hafta içerdık özledim valla o gunleri
maşallah sevindim sonucunun iyi çıkmasına canım.istanbullu hamişler bir ara konuştu ama anadolu yakası avrupa yakası olayı oldu.hava düzelsinde ortak bi yerde buluşsak gerçekten.ama istanbul dışı olanlar aklım sizde kalıyor yaa.bir ara kayınvalideme izmire geçersem ki hep çağırıyor.izmirde denk geliriz belki izmirli güzeller.Güzel hamişler bugü nasılsınız bakalım??? ben dün doktordaydım ikili test sonucumu aldım iyi çıktıçok şükür üçlü test dedi yok istemiyorum dedim...kafamı boşa bulandıramam oransal rakamlarla valla bu yeterli zaten oğlumdada yaptırmamıştım dedim...tamam dedi neyseki...17 nisanda görücem kuzumu..ozaman gerçekten kızmı daha net öğreniriz inşallah...istanbullu hamişler buluşma varmı buluşma??
abbbaaoouuvv burada olmasamda gelince herbiriciğini okuyom yazılanların kıs ona göre haa:)hep sizin için gittim hep bişicikler öğreniyim diye.kendim içinse neyim bak:))kımısı gune gıttı,kımısı pazara,kımısı bankaya dagılıstılar.gezentı seyler :dilcikar:bızbıze kaldık hanımlar.mudavımler olarak.:teselli:
canımcım sen kendi kendine düşünme bak bence doktora git bitanem çünkü öncedende varmış tecrüben aman Allah korusun Allah'a emanet ama tedbiride elden bırakma emi.arkadaslar bısey danısmak ıstıyorum.ıcımde 2 gundur kotu bı hıs var..14+5 gun bızım.kelebek kanadı gıbı hıssedıyodum sankı benım dusuncem.bır kac gundur hıc bısey hısetmıyorum.bısey olmus olsa,kalbı fılan durmus olsa bı belırtı olurmu acaba yoksa hersey normal mı gıdıyo.sızler bısey hısedıyormusunuz..aklım hep onda.yardım edın daha once 2 tane kaybetmıstım korkuyorum bu kuzumada bısey olucak dıye..hıcbısey hıssetmeyen varmı sankı hamıle degılım
kııs bende soracaktım naaptın kele bacım anlat diye ama soranlardan anladım ki iyi geçmiş hadi yine iyisin iyisiiin maşallahh:)Gunaydin kizlar nasilsiniz bakalim bebisler nasil hasta olan arkadaslara gecmis olsun bugun burda hava super bende havadandan superrrrrrrrrrrr ayyyy bu topikden herseyden superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ay çok kötü bi durum yaa.muhtemelen banada öyle derdi yavrum olsa yani.durumlar aynı çünküherkese günaydın tombikler:)))
nasılsınız bakalım bugün? sabah kahvaltı hazırlarken 3yaşındaki kızım hiç ummadığım birşey söyledi şok oldum; anne , sen babamı oldun dedi. ne demek canım dedim sakalın çıkmış dedi yaaaa nasıl moralimi bozdu, hemen aynada baktım yanağımda bir tanecik ufacıkkk kıl çıkmış çok üzüldüm hem kıla hemde kızımın anlamlı kelime kurmasına şaşırdım( :))))
ay inşallah iyi haberlerle gelirsin ve içim hiç kötü bişi demiyor maşallah.ben yarın 3lu teste gıdıcem allahım ınsallah herseyı gusel cıkar bebegımın.dua edın bebegıme teyzeleri.
gunaydın kızlar.herkesın keyfı yerınde masallahhhbişey sorcam nekadar dogrudur bılemem. dun bır arkadas bana kız cocugu olanlar kılo alır erkek cocugu olanlar zayıflar dedı. bebeklerın cınsıyetı bellı olanlar kılo alıp almadıklarını yazabılır dımıyerimseniben gerceklık payı yoktur ama merak iştekaydirigubbakcemile3
ben hala almadım hatta kılo verıyorum bır sorunmu var kı kac gundur felaket sancım falan oluyo :1no2: ama sorun olsa kanama falan olur dımı o yok sukurr(
benimde içime kurt düştü şimdi sorayım bakayım hastaneye testi nasıl yapıyorlar bu ikili üçlü test iyi hoşda tam bir muamma
ya size bir şey anlatayım üzüldüm çok bir arkadaşımın teyzesinin kızının bebeği oldu maalesef down sendromlu doğdu o hiç test yaptırmamış dün gittiği doktorda bir ton azarlamış bu kadar tıp ilerledi dağda mı yaşıyorsun niye yaptırmadın diye anne o kadar üzülmüş ki hastanede bırakmak kaçmak istemiş bırakmamış tabii gerçekten çok üzücü bir durum Allah kimseye yaşamasın hayırlı haberler alalım inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?