2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım ilk giden sen oluyorsun sanırım güsel haberler dönüceksin emin ol... bebeğinin cinsiyetinide öğreniceksin ay ne güsel ya dualarımız seninle

canım ben baska bı ıle gıdıorum doktora.doktoru aradım sordum sonuclar kac gunde cıkıo dıe ankaraya gttıgı ıcın bır hafta 10 gunu buluo gelmesı dedı.nasıl vermısler oyle 3 saatte anlamadım.bır sorsana sız ankaraya nıe gondermıosunuz dıe.

Ela arkadaşım inşallah test sonuçların iyi çıkar, güzel haberlerle gel.

canım ilk giden sen oluyorsun sanırım güsel haberler dönüceksin emin ol... bebeğinin cinsiyetinide öğreniceksin ay ne güsel ya dualarımız seninle
saolun canım arkadaslarım benım:1hug: ınsallah ben gusel haberlerle acarım sonrakı herkesın de gusel olur sonucları.butun dualarım hepımız ıcın.:Saruboceq:

canım dün gecenin super geçmesine sevndim bizimde dün nişan tarihimiz (3 yıl önce nişanlanmıştık )

ben yarın 3lu teste gıdıcem allahım ınsallah herseyı gusel cıkar bebegımın.dua edın bebegıme teyzeleri.

canim dualarimiz seninle hersey isdedigin gibi olur insallah birde sagliklica bebislerimizi kucaklarimiza aldigimizda bu telaslarimiz bize bir eyylence gibi gelecek kizlar yxaaaa

sagol canim hepimizion mutlulugunu allah bozmasin kotu niyetli insanlarin ellinden korusun senide:teselli: esine simdiden allah kavusdursun

günaydın eyyyyyy topik ahaliisiiiiiii hihoyyyt

5848 kızım biz bile sallandık burda heee :roflol: :roflol:
olan var olmayan var, 3 aydır kardeş kardeş yatmak zorunda kalan var canım olmuyo böyle delikafadulden

demeeeeeeeeeeee kizzzzzzzzzzzzzzzzz oraya kadar geldimi ohaa amada terbiyesizmisim canim olmazki ole seyyyyykaydirigubbakcemile3delikafadulden bende oleydim canim bende anlamadim adam herhalde ilk gunumuzdeyiz sandi:asigim:

hemen niye moralini bozuyosunki, benim test sonucum 3günde çıktı, diyosunki benimkide 3saatte çıktı ondan doğru çıkmamış olabilir moral bozmaya gerek yok,

Elacım ve Denizcim inşallah hayırlı haberlerle döneceksiniz doktordan. Testlerinizde güzel iyi çıkar inşallah. Dualarım sizlerle....

Yok canım bence ilgisi yok. Benimki kız , cmt 17. haftaya giriyorum. Hala kilo almadım.
Hatta zayıfladın diyenler bile var. Ama ben zayıfladığımı da düşünmüyorum...

İyi yapmışsın canım doktorunu değiştirmekle, insan doktoruna güvenmeli, söyledikleriyle içi rahatlamalı.. İlerde hiç değiştiremezdin. Bilmiyorum doktorun söylediği çok saçma niye yaptırmış o zaman, niye sana tavsiye etmiş, baştan söyleseymiş. Benim testim de Ankara Düzen Lab. gönderildi.

herkes ögrenmıs bız kaldık. gercı ben kız dıye tahmın edıyorum ama kesınlesmesını ıstıyorum ona gore cıcıler alıcam bebısıme. petiborcum aklından kötü bısey gecmesın emınım bebegın turp gıbıdır. kötü şeyler düşünüp bebişin canını sıkma bende haftaya gıdıcemm

ben hala almadım hatta kılo verıyorum bır sorunmu var kı kac gundur felaket sancım falan oluyo :1no2: ama sorun olsa kanama falan olur dımı o yok sukurr (

kuşum inan olsun bi götürdümki valla her gelen bir çeşit yapıp getiriyor.gözüm döndü 10 çeşit şeye.mide fesadı geçircektim heyvenleştim eccik yaa:)valla dedim arkidişlerimde yiyebilseee.
teşekür ederim ayfercım kocam alıştırdı bana nargıle içmeyi ayy her hafta içerdık özledim valla o gunleri
valla bizim adamda çok severdi sigarayıda nargileyide bıraktıama sağlık için iyi yaptı tabi.ortaköyde nargile içer tavla ataadık.
maşallah sevindim sonucunun iyi çıkmasına canım.istanbullu hamişler bir ara konuştu ama anadolu yakası avrupa yakası olayı oldu.hava düzelsinde ortak bi yerde buluşsak gerçekten.ama istanbul dışı olanlar aklım sizde kalıyor yaa.bir ara kayınvalideme izmire geçersem ki hep çağırıyor.izmirde denk geliriz belki izmirli güzeller.
[
kımısı gune gıttı,kımısı pazara,kımısı bankaya dagılıstılar.gezentı seyler :dilcikar:bızbıze kaldık hanımlar.mudavımler olarak.:teselli:
abbbaaoouuvv burada olmasamda gelince herbiriciğini okuyom yazılanların kıs ona göre haa:)hep sizin için gittim hep bişicikler öğreniyim diye.kendim içinse neyim bak:))
canımcım sen kendi kendine düşünme bak bence doktora git bitanem çünkü öncedende varmış tecrüben aman Allah korusun Allah'a emanet ama tedbiride elden bırakma emi.
Gunaydin kizlar nasilsiniz bakalim bebisler nasil hasta olan arkadaslara gecmis olsun bugun burda hava super bende havadandan superrrrrrrrrrrr ayyyy bu topikden herseyden superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kııs bende soracaktım naaptın kele bacım anlat diye ama soranlardan anladım ki iyi geçmiş hadi yine iyisin iyisiiin maşallahh:)
ay çok kötü bi durum yaa.muhtemelen banada öyle derdi yavrum olsa yani.durumlar aynı çünkü
ben yarın 3lu teste gıdıcem allahım ınsallah herseyı gusel cıkar bebegımın.dua edın bebegıme teyzeleri.
ay inşallah iyi haberlerle gelirsin ve içim hiç kötü bişi demiyor maşallah.

ya erkek çıktı benim bebişim ama aldım ben kilo ya şimdiden 5 kilo ama benim bünyede almaya öyle müsaitki hayatım boyu olamadım çıtır kız.hem balık etli hatun anam :icecream:

ben hala almadım hatta kılo verıyorum bır sorunmu var kı kac gundur felaket sancım falan oluyo :1no2: ama sorun olsa kanama falan olur dımı o yok sukurr (

benimde tatlım ağrım sancım oluyo.. ama ben düzgün yemek yemezdim kahvaltı yapmazdım şimdi düzenli yiyyorum ondan sanırım

benimde içime kurt düştü şimdi sorayım bakayım hastaneye testi nasıl yapıyorlar bu ikili üçlü test iyi hoşda tam bir muamma
ya size bir şey anlatayım üzüldüm çok bir arkadaşımın teyzesinin kızının bebeği oldu maalesef down sendromlu doğdu o hiç test yaptırmamış dün gittiği doktorda bir ton azarlamış bu kadar tıp ilerledi dağda mı yaşıyorsun niye yaptırmadın diye anne o kadar üzülmüş ki hastanede bırakmak kaçmak istemiş bırakmamış tabii gerçekten çok üzücü bir durum Allah kimseye yaşamasın hayırlı haberler alalım inşallah...

günaydın
elacım dualrımız senınle hayırlı haberler ile dönersin inşallah bende bugun 4 te ıkılı testım var ınş. sonuçlar iii cıkar ve dr cınsiyetı söyler ya her gece rüyamda erkek bebek görüyorum deli olcamdelikafadulden
ben bu sabah tartındım offf 2,5 kılo aldım 9 ayı en az 15 ile tamamlanırım.

ya çok zor bir durum allah kimseye yaşatmasın

meraba arkadaşlaaar nasılsınız?hemen dalayım konuya bende 45 kiloydum 46 olmuşum yuuppiy çok kilo almak istiyoruum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…