meraba arkadaşlaaar nasılsınız?hemen dalayım konuya bende 45 kiloydum 46 olmuşum yuuppiy çok kilo almak istiyoruum
kız ben vereyim sana parada istemem bakkkyerimseniben
yahu bu garılar delüüümüş .çıtır olmanın tadını bilmiyolaa :)meraba arkadaşlaaar nasılsınız?hemen dalayım konuya bende 45 kiloydum 46 olmuşum yuuppiy çok kilo almak istiyoruum
ben napayım yahu diyorum 5 kilo aldım dana oldum yaa.günaydın
elacım dualrımız senınle hayırlı haberler ile dönersin inşallah bende bugun 4 te ıkılı testım var ınş. sonuçlar iii cıkar ve dr cınsiyetı söyler ya her gece rüyamda erkek bebek görüyorum deli olcamdelikafadulden
ben bu sabah tartındım offf 2,5 kılo aldım 9 ayı en az 15 ile tamamlanırım.
benimde içime kurt düştü şimdi sorayım bakayım hastaneye testi nasıl yapıyorlar bu ikili üçlü test iyi hoşda tam bir muamma
ya size bir şey anlatayım üzüldüm çok bir arkadaşımın teyzesinin kızının bebeği oldu maalesef down sendromlu doğdu o hiç test yaptırmamış dün gittiği doktorda bir ton azarlamış bu kadar tıp ilerledi dağda mı yaşıyorsun niye yaptırmadın diye anne o kadar üzülmüş ki hastanede bırakmak kaçmak istemiş bırakmamış tabii gerçekten çok üzücü bir durum Allah kimseye yaşamasın hayırlı haberler alalım inşallah...
bu arada hanımlar dünkü günde 10 kadın ve hepsi çoluk çombalak sahibi düşün herkesi bişi anlatıyor.o lazerli sezeryan demiştimya.ilki normal doğumdu ama ikincisi sezeryan olmuş bebek ters geldiği için.her ikisinide yaşayan biri olarak normal daha iyiydi dedi ama çabucak ayağa kalkmış.içte dikiş var dışta lazer kaynatması çünkü.bir diğer yeni doğum yapan annede ikinci sezeryanı ve arka arkaya ama şikayetim yok rahat oldu diyor.ikiside incecik maşallah sanarsın ben doğurdum hepsini:)
annelerde vardı tabi eskiden ne ultrason ne bişi Allah'a emanettik diyor.emziriyorlar,ortalıkta bebeleeeer,oto koltuklarında bebeleer varya tam bir kurstu dün:)
canım ınsallah senın sonucların da cook ıyı cıkar rabbım mınıklerımızı korusun.herkes ögrenmıs bız kaldık. gercı ben kız dıye tahmın edıyorum ama kesınlesmesını ıstıyorum ona gore cıcıler alıcam bebısıme. petiborcum aklından kötü bısey gecmesın emınım bebegın turp gıbıdır. kötü şeyler düşünüp bebişin canını sıkma bende haftaya gıdıcemm
agzını öpim hadı ınsallah.ne aldıgımı da koyarım hemen sıze.kaydirigubbakcemile2oyle canim hayirlisiyla insallah iyi cikar meleginin cinsiyetini ogrenirsin gider ona hemen bir ediye alirsin bu cinsiyetini ogrendigim anda aldim dersin gunlugunede ayyyyy ne guzel olur dualarim butun bebisler icin:Saruboceq::Saruboceq:
canım nıe aklına oyle kotu seyler getırıon ki.defet o kotu dusuncelerı aklından.agrı sızı hepımızın oluo.hatta ben bazen sagdan sola bıle donemıom.sen tecrubelısın evham yapmaman lazım bız sana akıl verıoz allah ıyiliğini versın ınsallah.endese etme bısıycık olmaz rabbımın ıznıyle.ben hala almadım hatta kılo verıyorum bır sorunmu var kı kac gundur felaket sancım falan oluyo :1no2: ama sorun olsa kanama falan olur dımı o yok sukurr(
saol gulcanım ınsallah senın de bebısın senı hıc uzmez ve hayırlı haberler alırsın kuzucugundangünaydın
elacım dualrımız senınle hayırlı haberler ile dönersin inşallah bende bugun 4 te ıkılı testım var ınş. sonuçlar iii cıkar ve dr cınsiyetı söyler ya her gece rüyamda erkek bebek görüyorum deli olcamdelikafadulden
ben bu sabah tartındım offf 2,5 kılo aldım 9 ayı en az 15 ile tamamlanırım.
ana! nıe oyle geldı kıııııııız ay tosunum olur ne gusel .hıc farketmez valla.saglıkla gelsınler tek.ama du bakım tuttarsa senı baz alırız artıkkaydirigubbakcemile3ela nedense senin hep oğlun olacak gibi geliyor:)
ela nedense senin hep oğlun olacak gibi geliyor:)
benimde içime kurt düştü şimdi sorayım bakayım hastaneye testi nasıl yapıyorlar bu ikili üçlü test iyi hoşda tam bir muamma
ya size bir şey anlatayım üzüldüm çok bir arkadaşımın teyzesinin kızının bebeği oldu maalesef down sendromlu doğdu o hiç test yaptırmamış dün gittiği doktorda bir ton azarlamış bu kadar tıp ilerledi dağda mı yaşıyorsun niye yaptırmadın diye anne o kadar üzülmüş ki hastanede bırakmak kaçmak istemiş bırakmamış tabii gerçekten çok üzücü bir durum Allah kimseye yaşamasın hayırlı haberler alalım inşallah...
anaa sen de mı ole dıon bacıım.hadı bakalım ayyy heyecan yaptım.allah hepımızın gonlune gore versın ınsallah yavrularımızıbencede elanın erkek bebişi olucaaakk
cumlemızınkı ınsallah meryemim.tek dılegımız o.valla ne biliyim öle gecti içimden bircan içinde bu geçiyo:) hakkınızda hayırlısı olsun. hepimizinki saglıklı hayırlı evlatlar olsunda gerısı muhim değil.
paylaşım için teşekürler elacım.biliyomusun ben kızım olursa adını ela koymayı düşünüyorum küçücükken bile öle isrerdim hayırlısı artık
meraba arkadaşlaaar nasılsınız?hemen dalayım konuya bende 45 kiloydum 46 olmuşum yuuppiy çok kilo almak istiyoruum
bu arada hanımlar dünkü günde 10 kadın ve hepsi çoluk çombalak sahibi düşün herkesi bişi anlatıyor.o lazerli sezeryan demiştimya.ilki normal doğumdu ama ikincisi sezeryan olmuş bebek ters geldiği için.her ikisinide yaşayan biri olarak normal daha iyiydi dedi ama çabucak ayağa kalkmış.içte dikiş var dışta lazer kaynatması çünkü.bir diğer yeni doğum yapan annede ikinci sezeryanı ve arka arkaya ama şikayetim yok rahat oldu diyor.ikiside incecik maşallah sanarsın ben doğurdum hepsini:)
annelerde vardı tabi eskiden ne ultrason ne bişi Allah'a emanettik diyor.emziriyorlar,ortalıkta bebeleeeer,oto koltuklarında bebeleer varya tam bir kurstu dün:)
aa cok sevındım.benım yasımda olup da adı ela olan pek fazla ınsan yok babam gozlerım ela dıe koymus.hatta annem bu ne bıcım ısım demıs:) ama ben sevıorum ısmımı.ınsallah kızın olur da koyarsan o da severhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?