begüm sana katılıyorum cehaletten güzeli yok inan bana. analarımız gebeliklerinde ultrason mu gördü? bir tek doğum zamanı giderlermiş hastaneye. şimdi biz suyunu çıkarıyoruz o gün de deadim sadece 3-5 hastalığın olasılığını tespit edebiliyorlar günümüzde o da bizi kasmaktan başka işe yaramıyor. aldırsan buna yürek mi dayanır aldırmasan doğana kadar çile bülbülüm çile.
valla ne biliyim öle gecti içimden bircan içinde bu geçiyo:) hakkınızda hayırlısı olsun. hepimizinki saglıklı hayırlı evlatlar olsunda gerısı muhim değil.
canım ya sen çok yazıfmışsın ya
evet çok zayıfıım oyüzden kilo almayı çok ama istiyorum.eşimde istiyo ama çaktırmıyo bana
kızlar ben kilo aldım:1rolleyes: 55 kiloydum 56 olmuşum
evet çok zayıfıım oyüzden kilo almayı çok ama istiyorum.eşimde istiyo ama çaktırmıyo bana
bu arada hanımlar dünkü günde 10 kadın ve hepsi çoluk çombalak sahibi düşün herkesi bişi anlatıyor.o lazerli sezeryan demiştimya.ilki normal doğumdu ama ikincisi sezeryan olmuş bebek ters geldiği için.her ikisinide yaşayan biri olarak normal daha iyiydi dedi ama çabucak ayağa kalkmış.içte dikiş var dışta lazer kaynatması çünkü.bir diğer yeni doğum yapan annede ikinci sezeryanı ve arka arkaya ama şikayetim yok rahat oldu diyor.ikiside incecik maşallah sanarsın ben doğurdum hepsini:)
annelerde vardı tabi eskiden ne ultrason ne bişi Allah'a emanettik diyor.emziriyorlar,ortalıkta
Süpermiş , gerçi hepsi bir çırpıda doğum hikayelerini anlatmışlardır , bir yerde okumuştum her kadın kendi doğum hikayesini dünyanın en ilginç hikayesi olarak adlandırırmış .Ben hamileyim dediğim her kadın , itinayla anlatmış bulunmakta bana....
petibör Erkek bebeği olan hamile kadınlarda, karnındaki tüylenmeler erkeklik hormonu, testesteron hormonu salgılanmasıyla açıklanabiliyor. ikimizinde oğluşumu olucak ne?
alırsın cnm ilerde bebişle olunca düzenli besleniceksin onunla beraber büyürsün sende:sm_cool:
valla bakalım yarın bellı olur canım.eger benım bebek erkekse senınkı de erkektr dermısımkaydirigubbakcemile3
kızlaaaaar ben sey duymustum daha cınsıyet ogrenmeye cok olanlar bır kaba arpa bır kaba bugday koyuyomussun pamuk arasına hanı ılkokulda yaptıgımız testler gıbı.her gun ıslak kalcak sekılde ustune cok aferdersınız idrarınızı yapıosunuz.arpa daha cabuk fılızlenırse kızınız,bugday fılızlenırse oglunuz oluomus.mısırlılardan kalma bı yontem:)uzay cagında fazla ılkel bılıorum ama doktorlar solemıosa caktrmadan yapın derım
valla benim midem oğlumda çok bulanmıştı yerimden kalkamıyodum bişey kaldırmıyodu midem ama bu sefer daha rahattım hafif geçti bulantılarım ve doktor kız dedi..bakalım ya ama bence sizin oğlunuz olacak öyle doğuyor içime..
valla benim midem oğlumda çok bulanmıştı yerimden kalkamıyodum bişey kaldırmıyodu midem ama bu sefer daha rahattım hafif geçti bulantılarım ve doktor kız dedi..bakalım ya ama bence sizin oğlunuz olacak öyle doğuyor içime..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?