2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hihi bakalım çevremdeki herkes kız diyor... 1 nisanda belli olcak bebeğimiz bize 1 nisan şakası yapmazsa ya ela sen ne güsel yarın öğrenceksin ya

gobek fotolarım zaten var.bendekı tum degısıklıklerı de yazıcam sıze cumartesı aksamı gelınce.ona gore yaklasık yorumlar yaparsınız canlarım.tabı herkeste bır olmaz ama tahmın ıste.

Darısı sizin başınıza canlarım Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah...

Kızlaaarr bu da benim bu haftaki göbeğim

Hadi bakalım sizlerin de göbeklerini görelim....

Bu arada benim de karnımda çok tüylenme var, inşallah bir sorun olmazsa pazar günü cinsiyetini öğreneceğiz bakalım ne olacak??

ben yenı bısıy daha duydum gecende
mesela benım tarafımda ben ılk cocugum yanı 1. sıradayım
esımın tarafında esım 2.sırada yanı 2.cocuk
ıkısını topla=3
tek sayı ıse erkek,cıftse kız dıe duymustum.
ama dusukler aldırmalar falan varsa onları da sıraya dahıl edıcekmıssınız

MSMS
senın oglusun olucak sen de test edelım bakalım gobegın tuylendı mı senın de?

yok canım göbek aynı durumda benim. hanı pembe ile liste yapmıstınız ya orada en belirgin sey benım için ayakalarımın her daim soğuk olması. bırde bacaktakı tuylerın hızlı uzamsı. benım gobek yerıne bacakta:)

benımde ılk bebegım kızdı cok rahattım ne bulantı ne sancı bazen hamıle oldugumu unutuyordum:)
petibörcüm sen benı güldürdün allahta senı güldürsün:)dedım ya ılk hamılelıgım cok guzeldı. bazen tecrube ıse yaramıyo. hergun yenı seyler ogrenıyorum sayesınde:)

yumeeee
koca gobeklı seher.cok tatlı gobışın masallh yavrun artık ben burdayım demeye baslamıs.ıkınıze de massssallah

bızımde ben 2. esım 1. yanı 3 tek sayı bu tuttu bak:lepi:

tüm gözler suanda senın uzerınde canım. yarın bebısın cınsıyetını ogren bakalım nekadar dogru cıkacak. a.s

Benim de göbüşümde ki kıllar daha koyulaştı , ama ben 15 nisanı beklemicem görümcemin yanına gidip şansımı denicem önümüzde ki hafta :))

maşallah canım ne güsle büyümüş hihoyyyt

ben ilk çocuğum yani ikiziz ama ben kardşeimden 20 dk büyüyüm ben 1. eşimde 1.
1+1:2 kız mı yanikaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…