Kızlaaarr bu da benim bu haftaki göbeğim
Hadi bakalım sizlerin de göbeklerini görelim....
Bu arada benim de karnımda çok tüylenme var, inşallah bir sorun olmazsa pazar günü cinsiyetini öğreneceğiz bakalım ne olacak??
ya herhalde aranizda en cok kilo alan ben oldum dr cildridigi kadar varmis ben 63 hamile kaldim simdide 68kiloyum kizlarrrrray bircan cım oda bişimi ben 66 ım 67 oluyommmm
hadı herkes verdıgımı denesın bakalım tutuo mu
hadı herkes verdıgımı denesın bakalım tutuo mu
ıyı de senın bebek ıkı tane:)yanı ıkıncı.onu napcaz.onun hakkında bı fıkrım yok.daha cok calısmam lazım:roflol:
ya herhalde aranizda en cok kilo alan ben oldum dr cildridigi kadar varmis ben 63 hamile kaldim simdide 68kiloyum kizlarrrrr
canim masallah cok tatliya PAZAR mi dedin tr pazargunudemi acik doktorlar:1shok:
maşallh ya ne güzeeel bende istiyom
eşin tarafında ılk bebegın cınsıyetı neyse odur bebğın cınsıyetı dıe de duymustum.amaaaan turlu turlu ıste.ben aklıma geldıkce yazıom.sacma demeyın lufffen
Bizim çift rakam 1+1 =2 he he ama bakalım hayırlısı öğrenince söylerim , ben şekil itibariyel kız bebek gibiyim , eee hiç sıkıntıda yaşamadım o da kız belirtisi , eee gözle görülür bir çirkinleşme de yaşadım o da kız , çin takvimi de kız diyor ama göbek tüylenmesi var bişey diyemiyeceğim bakalım öğrenelim ondan sonra :))
eşin tarafında ılk bebegın cınsıyetı neyse odur bebğın cınsıyetı dıe de duymustum.amaaaan turlu turlu ıste.ben aklıma geldıkce yazıom.sacma demeyın lufffen
yok petibör benim abimin oğlu oldu bizim ailede ilk kısss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?