2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

maşallh ya ne güzeeel bende istiyom

ay bircan cım oda bişimi ben 66 ım 67 oluyommmm
ya herhalde aranizda en cok kilo alan ben oldum dr cildridigi kadar varmis ben 63 hamile kaldim simdide 68kiloyum kizlarrrrr
[
QUOTE=yume;5800227]Kızlaaarr bu da benim bu haftaki göbeğim

Hadi bakalım sizlerin de göbeklerini görelim....

Bu arada benim de karnımda çok tüylenme var, inşallah bir sorun olmazsa pazar günü cinsiyetini öğreneceğiz bakalım ne olacak??

[/QUOTE]

canim masallah cok tatliya PAZAR mi dedin tr pazargunudemi acik doktorlar:1shok:

petibörcüm bak o dediğin bende tutuyo mesela bende ilk çocuğum eşim ikinci ve oğlumuz oldu:)) ama ikincide hesaplanmıyo galiba dimi :ecrin_bebek:

ay hocalardan bir geldi bilgisayara oturdu sizden uzak kaldım benim cinsiyet tahminlerini pek kapsamıyor ne yapacam bir tahminim bile yok

eşin tarafında ılk bebegın cınsıyetı neyse odur bebğın cınsıyetı dıe de duymustum.amaaaan turlu turlu ıste.ben aklıma geldıkce yazıom.sacma demeyın lufffen

hadı herkes verdıgımı denesın bakalım tutuo mu

Bizim çift rakam 1+1 =2 he he ama bakalım hayırlısı öğrenince söylerim , ben şekil itibariyel kız bebek gibiyim , eee hiç sıkıntıda yaşamadım o da kız belirtisi , eee gözle görülür bir çirkinleşme de yaşadım o da kız , çin takvimi de kız diyor ama göbek tüylenmesi var bişey diyemiyeceğim bakalım öğrenelim ondan sonra :))

Kızlar merhaba,
çok şey kaçırmışım yine,
göbişlerinizi seveyim, ne güzel çıkmışlar, yume benim ki de bir o kadar var
herkes isimlerini yazmış benim adım eda, listeyi bulamıyorum benide yazarmısınız
güzel bir fotomu bulayım da ben de ekleyim resmimi çoğu arkadaşımız eklemiş

ya herhalde aranizda en cok kilo alan ben oldum dr cildridigi kadar varmis ben 63 hamile kaldim simdide 68kiloyum kizlarrrrr

canim masallah cok tatliya PAZAR mi dedin tr pazargunudemi acik doktorlar:1shok:

ben de 65 ile hamile kaldım 3 ay içinde 2 kilo vermiştim kusmalardan dolayı. Ama şimdi tekrar aldım herhalde biraz :)

Pazar gününe özel hastaneden randevu aldım. Pazar günleri için özel bir doktorları varmış o geliyormuş. SSK'lılardan da ücret almıyorlarmış. Bakalım gidince göreceğiz...

maşallh ya ne güzeeel bende istiyom

canım benim kilo biraz fazla herhalde ondan çabuk büyüdü :)

eşin tarafında ılk bebegın cınsıyetı neyse odur bebğın cınsıyetı dıe de duymustum.amaaaan turlu turlu ıste.ben aklıma geldıkce yazıom.sacma demeyın lufffen

eşim ilk ben de ilkim 1+1=2 o zaman kızım mı olacak :)

Canım belirtilerle ilgisi yok bence bu işin. Elanın verdiği bilgilere görede tek rakam çıkıyor benimki. Ben bulantılarımı çoooook ağır yaşadım.
Hatta son bir kaç gündür geri döndüler. Yine içim bulanıyor. Bir çirkinleşme ise yaşamadım sonuçta yüzümde zaten arasıra tek tük sivilce çıkardı , yine aynı şekilde arasıra çıkıyor. Çintakvimi de erkek diyordu ama sonuç KIZ, yani seninkinin tam tersi :)))

Son düzenleme:
ya kızlar benim göbişim çok küçük geçen hafta çekmiştim bi foto ama koyup koymamakta kararsızım yok gibi bişi

Kızlar ablam göndermişti bu şiiri bana çok hoşuma gitti sizlerle paylaşmak istedim, benim gibi hüzünlenmeyin ama

Meraklanma küçüğüm! Hayat o kadar da acımasız olamaz ya.

Bir minicik kalbin solmasına izin verir mi hayat? Kömür gözlerindeki ışığın körelmesine göz yumar mı göz göre göre? Hayat dursa, annen durur mu sandın? Annen gerekirse herkesle, her şeyle savaşır. Devlere, ejderhalara da kafa tutar, hayata da. Kaf Dağı’na çıkar, o bulunmaz meyveyi bulur, getirir sana. Zümrüt-ü Anka kuşundan tüy de yolar, sonu ne olursa olsun. Yeter ki sen iyi ol diye gecelerce uyumaz dualar eder. Yıldızlarla konuşur, senin için dilekler diler. Annen siper eder bu değersiz bedenini sana. Kendisi yenilmeden, senin yenilmene müsaade etmez. Meraklanma! Kendinden vazgeçer de senin saçının telinden vazgeçmez annen.
Sen hiç korkma küçüğüm! Bizim masalımızda kötüler bir bir yenilecek. Birbirimize anlattığımız, hatta çoğu zaman uydurduğumuz diğer tüm masallar gibi...

Hiç korkma, hiç! Sen hayatın bana en tatlı armağanı, sen benim gözümün nuru, biriciğim, sen benim inci tanem, üzüm karam.

Hiç korkma, benim en güzel masalım! Diğer tüm masallarda olduğu gibi, iyi olan, güzel olan, hep kötüye galip gelecek.
Ve inan anneciğinin sözüne; sana anlattığım bütün masallar daima mutlu sonla bitecek. Tıpkı bizim masalımız gibi...

petibör:ela
şakura:merve
nevestabırcan:bırcan
gamma:denız
dılekakal:dılek
guluncani:gülcan
fbozkurt:filiz
5848BL:demet
mozıjıku:özge
msms:meryem
desire1983:emel
zeytingözlü:yasemin
fussilet:tülay
ayfersmu:ayfer
yume:seher
cntz_06:eda
efil:elif

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…