2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür ederima.s.

az önce çektim kızlar lavaboda ama akrnım açken bide resimde bakıyorum göbişim farklı aynada farklı kızlar

burdakilerin isim lıstesı yapılıyor kız analarına fırsat isim bakabılıyorlar. bız erkek anaları ne olucaz petibör bunada çözüm bulun:)

Sehercim maşallah göbüşüne de , bebişine de. Ama sanırım biraz yakından çekmişsin ondan öyle durmuş. Haftasonu karar verdim bende çekip koyucam ev tam yerleşmedi ama olsun ben yine de bir şekilde halledicem. Hem yakından çekilmiş, hem de uzaktan çekilmiş iki adet resim koyucam...

ya kızlar benim göbişim çok küçük geçen hafta çekmiştim bi foto ama koyup koymamakta kararsızım yok gibi bişi

Hadi Efilcim yaa koyda göreyim. Ben seninkini çok merak ediyorum... İkimizinde daha tam büyümedi yaa göbekleri. Kendiminki ile karşılaştırıcam. Ama bir yakından bir de uzaktan resim koy.

kizi olacaklara isim secenekleri gibi oldu yaaaaaadelikafadulden arkadaslar nicklerinizi nerden buldunuz hadi onlari yazalimkaydirigubbakcemile5

erkek cocuklari icinde eslerimizin adini yazalim.benimkkisinin adi :erdinc
5848bl:sivas,mugla,baselland demek

Son düzenleme:
benim sayı olayına göre kızım olcak 1+3=4
Bircan çok şekersin yarın bende koyacam mutlaka

Begüm ve Bircan göbekleriniz çok tatlı maşallah. Bircancım benimki de seninkinden birazcık küçük. Ama ikizinki de çok güzel çıkmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…