2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızım olursa adını ecem koyucaktım o yüzden nickimi ecem yaptım ama herhalde Alperen gelicek gibi..bugün kartalda başka bi hastaneye gidicem daha hesaplı geldi birde doktoru çok övdüler eğer öyleyse doktorumu değiştircem artık belki şimdi cinsiyetini bile öğrenebilirimm:):):) ay çok heyecanlıyım yaa ama en önemlisi bebeğim büyümüşmü onu görcemm

az önce çektim kızlar lavaboda ama akrnım açken bide resimde bakıyorum göbişim farklı aynada farklı kızlar

superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr masallah ya yerim sizi nazarda degmesin

buda benim göbüşüm :CüvCüv:
[/URL][/IMG]
harika canim masallah
erkek bebekler ıcıde eslerın ısımlerı yazılsın:roflol::roflol:

yxa ben zaten yaptim kizlarrrrrr 1383e bakin sizde yazinnnnnnnnnnnnnnnndelikafadulden

göbüşlere nazar değmesin
benim eşimin adı tolga seviyorum ismini eşimin...oğlum olursa tuğrul düşünmeye başladım kız için de sahra düşünüyorum bu aralar

Kızlar yaaa size sormak istediğim birşey var. Demir hapını ne zaman içiyorsunuz?
Aç mı yoksa tok mu içmek gerekli? Hergün aynı saatte mi içmemiz lazım?
Ben hep tok karına içiyorum sonuçta sabah içemem çünkü kahvaltıda peynir yiyorum ve emilimini zorlaştırıyor. Kahvaltıdan önce içip iki saat beklemem mümkün değil çünkü tansiyonum düşer. Öğle yemeği ile akşam yemeğinin arasında içiyorum tabi bu arada da pek karnım acıkmış olmuyorve hergün aynı saatlerde içemiorum...

hadi bakalım ekleyim göbüşleri sizde benimki taze taze şimdük çekildi...ben ilk hamileliğimde 15 kilo almıştım 50 kilo ile kaldım 65 ile doğuma gittim normal doğumun etkisi büyük galiba..ama 52 ye inebildim doğumdan sonra şimdi 53 ile hamile kaldım 54-55 arası değişiyor evde tartılınca..bakalım ne olucam bundan sonra görücez...benim kocamın adı E mre oğlumun adı Kayra erkek analarına duyrulur...

Elifcim çok büyük olduğu için tam anlayamadım ama benimki de seninki kadar.
Ama benim yanlarımda genişledi. Senin pek yanlarında birşey yok.

dilek ben şu ara hiç bir hap kullanmıyorum ama kullananlarda yemek aralarında kullanıyor.

KIZLAR ESLERIMIZIN ADI

5848bl:Erdinc
Gamma:Tolga
Dilekakal:Engin
Petibor:Emre
Hzenbil:Tarik

Son düzenleme:
bircan,begüm,elıf maşallah göbüşlerinizede içindekılerede anam siz hepiniz cıtırsınız
elif tatlım senın saçta uzun benım saçta senden uzun napcz bılmyıorum hamılelıkte ben kesıtırmem yaza rapunzel oluruz harelde

ela canım benım bende bu şeylerle çok ılgılenırım kız olursa söle erkek olursa böle diye 2+1 erkek hehe
hadi bakam ınş.

Elifcim çok büyük olduğu için tam anlayamadım ama benimki de seninki kadar.
Ama benim yanlarımda genişledi. Senin pek yanlarında birşey yok.

beceremedim işte okadarcık benimki yanlarım yok evet demir ilacını ben akşamları tok karnına içiyorum canım

ya sizin demır hapları kabız yapmış benı tersıne yaptı sabah karın agrısıyla uyanıyorum haptan yada sütten diye tahmın edıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…