eşin tarafında ılk bebegın cınsıyetı neyse odur bebğın cınsıyetı dıe de duymustum.amaaaan turlu turlu ıste.ben aklıma geldıkce yazıom.sacma demeyın lufffen
cok seker gözüküyo
benım askımında TARIK
beceremedim işte okadarcık benimki yanlarım yok evet demir ilacını ben akşamları tok karnına içiyorum canım
anladım canım sağol. sen neden hiçbir hap kullanmıyosun ki?
Kızlar yaaa size sormak istediğim birşey var. Demir hapını ne zaman içiyorsunuz?
Aç mı yoksa tok mu içmek gerekli? Hergün aynı saatte mi içmemiz lazım?
Ben hep tok karına içiyorum sonuçta sabah içemem çünkü kahvaltıda peynir yiyorum ve emilimini zorlaştırıyor. Kahvaltıdan önce içip iki saat beklemem mümkün değil çünkü tansiyonum düşer. Öğle yemeği ile akşam yemeğinin arasında içiyorum tabi bu arada da pek karnım acıkmış olmuyorve hergün aynı saatlerde içemiorum...
Kızlar yaaa size sormak istediğim birşey var. Demir hapını ne zaman içiyorsunuz?
Aç mı yoksa tok mu içmek gerekli? Hergün aynı saatte mi içmemiz lazım?
Ben hep tok karına içiyorum sonuçta sabah içemem çünkü kahvaltıda peynir yiyorum ve emilimini zorlaştırıyor. Kahvaltıdan önce içip iki saat beklemem mümkün değil çünkü tansiyonum düşer. Öğle yemeği ile akşam yemeğinin arasında içiyorum tabi bu arada da pek karnım acıkmış olmuyorve hergün aynı saatlerde içemiorum...
anladım canım sağol. sen neden hiçbir hap kullanmıyosun ki?
Elacım benimde eşimin ismi Emre hihoyyyt
ay senın gobegını yesınler cıtır hamıle.aldım bı makas gobekten Şeniz
ooo bircan cım ii gidiyon yanlarda süperrr maaşallah
tşk ederis sizede yarasınafiyyet olsııınnn yarasın cnm sanada bebişinede
Begüm ve Bircan göbekleriniz çok tatlı maşallah. Bircancım benimki de seninkinden birazcık küçük. Ama ikizinki de çok güzel çıkmış..
Elifcim çok büyük olduğu için tam anlayamadım ama benimki de seninki kadar.
Ama benim yanlarımda genişledi. Senin pek yanlarında birşey yok.
Canım ben daha önce hiç foto koymadığım için bilmiyorum nasıl düzeltilebileceğini maalesef...
Dilekakal : Engin
yume cim maaşallah kaç haftalıksın cnm sen benide geçmişsin kısssss
Sehercim maşallah göbüşüne de , bebişine de. Ama sanırım biraz yakından çekmişsin ondan öyle durmuş. Haftasonu karar verdim bende çekip koyucam ev tam yerleşmedi ama olsun ben yine de bir şekilde halledicem. Hem yakından çekilmiş, hem de uzaktan çekilmiş iki adet resim koyucam...
Hadi Efilcim yaa koyda göreyim. Ben seninkini çok merak ediyorum... ıkimizinde daha tam büyümedi yaa göbekleri. Kendiminki ile karşılaştırıcam. Ama bir yakından bir de uzaktan resim koy.
buda benim göbüşüm :CüvCüv:
[/URL][/IMG]
demır hapı kullanmayan arkadaslar doktorunuz kan degerlerınızı ıyı gordugu ıcın vermemıştir.onumuzdekı ay baslatır sıze de.kımının kanı az kımının cok ondan verıo doktorlar.bana elevıt de vermıstı demır hapıyla ıstahın acılınca bırakabılırsın dedı.ben de bıraktım artık.yıyyorum cunku.zaten zor yutuodum.:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?