2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

beceremedim işte okadarcık benimki yanlarım yok evet demir ilacını ben akşamları tok karnına içiyorum canım

Olsun canım yine de koyduğun için sağol, fikir oldu haftasonu bende koyunca sende karşılaştırırsın. O zaman tok karına içmekte bir sakınca yok.

bende bi tek demir hapı içiyorum onuda tok karnıma mümkünse portakal suyu ile içiyorum emilimi kolay olsun diye demişti doktorum..

dilek 16. haftadayım doktor bana sadece elevit vitamin hapı verdi, acaba bana niye demir hapı vermedi anlamadım, sen hiç vitamin hapı kullandın mı

dilekçim, demir hapını aç almak gerekiyor, unutuyorum bende bu yüzden ama doktorum özellikle aç olarak alacaksın dedi, bebeğin demir depolarının dolması için gerekli. bende unutmamak için başucuma koyuyorum sabah kalkar kalmaz içiyorum.

Ooooo Eylül anneleri gerçekten çıtır. Göbüşümü bende koymak kistiyorum ama sürekli bilgisayar başında değilim bir yolunu bulursam koyacağı. Ben daha tombişim 63 kilo ile hamile kaldım şimdi 65 im. Boyumda 157 falan.
Bu arada doktorum bana demir ilacı falan vermedi hala megadyn kullanıyorum. Acaba 16. haftadan sonramı verecek? Siz ne zaman kullanmaya başladınız???

anladım canım sağol. sen neden hiçbir hap kullanmıyosun ki?

pazartesı gunu folıcı bıraktık. kan degerlerımde falanda oldukca ıyı. dr um ıkılı test sonucu cıkana kadar vucudunu dınlendırelım dedı. nasıl olsa beslenme sorununda yok dedı. bende ıyı dedım 1 hafta tatıl:)

Elacım benimde eşimin ismi Emre hihoyyyt

ne gusel.cok sevıorum esımın ısmını.kayınvalıdeme ruyasında koymasını soylemısler.ondan koymus.ıyıkı de koymus.huyları da kendılerı de cok gusel oluo.esıme dıorum oglumuz olursa o da emre olsun dıe.olmas dıo:sm_confused:

eslerimizin adi

5848bl:Erdinc
Gamma:Tolga
Dilekakal:Engin
Petibor:Emre
Hzenbil:Tarik
Begum84:Emre
Guluncani:Ibrahim
Sad:Ahmet
Zeynepsz:Sertac

Son düzenleme:
demır hapı kullanmayan arkadaslar doktorunuz kan degerlerınızı ıyı gordugu ıcın vermemıştir.onumuzdekı ay baslatır sıze de.kımının kanı az kımının cok ondan verıo doktorlar.bana elevıt de vermıstı demır hapıyla ıstahın acılınca bırakabılırsın dedı.ben de bıraktım artık.yıyyorum cunku.zaten zor yutuodum.:dilcikar:

vallamı Elacım benimde kayınvaldem rüyasında görmüş biri oğlun olacak ismini emre koy demiş onlarda emre koymuş..

afiyyet olsııınnn yarasın cnm sanada bebişinede
tşk ederis sizede yarasın

Begüm ve Bircan göbekleriniz çok tatlı maşallah. Bircancım benimki de seninkinden birazcık küçük. Ama ikizinki de çok güzel çıkmış..

ban gördün mü seninde göbiş varmı ama dediğim gibi canım aynda daha küçük resimde büyük çıkıyo... sende koy baakrız olurmu çok mreka ettim prensesini

Elifcim çok büyük olduğu için tam anlayamadım ama benimki de seninki kadar.
Ama benim yanlarımda genişledi. Senin pek yanlarında birşey yok.

benimde yanalrım genişledi ya

Canım ben daha önce hiç foto koymadığım için bilmiyorum nasıl düzeltilebileceğini maalesef...

Dilekakal : Engin

eşimin adı GÖKHANŞeniz

Yemek yedik geldik bakalım :) Bircancım sana da afiyet olsun...
Demir hapı bende de kabızlık yaptı, yaklaşık bir haftadır kullanmıyorum ama yine başlayacağım...

yume cim maaşallah kaç haftalıksın cnm sen benide geçmişsin kısssss

14+2'yiz :)

az önce çektim kızlar lavaboda ama akrnım açken bide resimde bakıyorum göbişim farklı aynada farklı kızlar

Maşallah canım yaaa allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin...

Evet fotoğrafı çekecek kimse yoktu, zaten iş yerindeyim, diğer tarafa geçip gizlice çektim :) Evde fırsat bulursam uzaktan da çekip eklerim inşallah :)

buda benim göbüşüm :CüvCüv:
[/URL][/IMG]

Maşallah walla göbekler gitgide büyüyor :)

benim kan değerlerim düşük çıkmıştı o yüzden demir+b12+folik asit yazıyo üstünde onu içiyorum sabahları 7:20 de içiyorum ama en önce ağzıma bir kraker alıyorum sonra yutabiliyorum onu 20 dk işe yürüyorum sonra 8 de kahvaltı yapıyorum penirde yiyiyorum sütte içiyorum doktora sordum zararı yok dedi içinde de herhangi bişiy yazmıyo yemekten sonrada megady vitamini içiyorum gün boyu zihindeyim Allah'a şükür yarasın bebeğime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…