2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ya aramızdan arkadaşlar öğrendikçe daha çok merak ediyorum ki en son ben öğrenirim heralde

Şekerler,

bende birazdan çıkacağım, biz yokken çok kaynatmayın, yetişemiyorum sonra sizlere,
hepinizi çok öpüyorum, kendinize ve bebişlerinize iyi bakın şimdiden hayırlı cumalar
:1hug:

Kızlar günlük ceviz tüketiminiz nasıl? Yani hergün 5 parça yiyorum adet değil ama,
fazla kilo aldırmasından korkuyorum sizce yeterli mi yoksa az mı?

dilek ben günde 1 avuc dıye okumustum. 5 tane bır avuca tekabul eder zaten.
kızlar kırılmıs cevız almayın kabuklu alın kendınız kırın. kırılmıslara onlarca el ve kımyasal değiyor.

kızlar az önce çok tuhaf bişi oldu ya. Kelebek kanadı gibi diyosunuz ya. Göbeğin baya altında rahimde öyle birşey hissettim. Ayyy çok garip oldu içim yaaa bebişmiydiki :1shok:

çok sevindim bence bebekti bakalım bir daha ne zman olucak ben bile heyecanalandım ya

dilek canım bende hergün yiyorum cevaz badem kayısı yiyorum az az yiyorum canım saymıyorum ama ortalama 4 - 5 ceviz bence iyi

dilek canım bende hergün yiyorum cevaz badem kayısı yiyorum az az yiyorum canım saymıyorum ama ortalama 4 - 5 ceviz bence iyi

Kızlar günlük ceviz tüketiminiz nasıl? Yani hergün 5 parça yiyorum adet değil ama,
fazla kilo aldırmasından korkuyorum sizce yeterli mi yoksa az mı?

Cnm doktor bana hergün 4-5 adet yemem gerektiğini söylemişti. Tabi ben bazen unutuyorum yemeği. Kesinlikle yemek lazım. Kilo aldırırmı onu bilmiyorum ama bebişlere çok faydalı biliyorsun.

dilek ben günde 1 avuc dıye okumustum. 5 tane bır avuca tekabul eder zaten.
kızlar kırılmıs cevız almayın kabuklu alın kendınız kırın. kırılmıslara onlarca el ve kımyasal değiyor.

ben cevizi ne yazık ki kırık alıyorum , diğerine üşeniyorum ama yemeden yıkamaya özen gösteriyorum ...

bende iki adet diye biliyorum ceviz...bademde yemek lazım fındık çocukken çok yedim şimdi sevmiyorum

ben cevizi ne yazık ki kırık alıyorum , diğerine üşeniyorum ama yemeden yıkamaya özen gösteriyorum ...
canım üşenmeyin. eşin kırsın. alın 1 kılo esın kırsın koy bır yere gıt gel ye. ben aldım bır kez arkadasım uyardı yemedım bıle:) onları eşim yedi bana yenı laıp kırdı

evet evet sakın kırılmış ceviz almayın kızlar. yarım saatinizi ayırın kırıp yiyin. Çok zararlıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…