2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

benım esım hr gece yemekten sonra bana kırıp getırıo yoksa ben unuturum yemeyı zaten.balık hıc yemedıgım ıcın ben 6-7 tane yıyorum.
özgeeee ınsallah bebişindır de yıne hıssedersın.ama ılk baslarda cok seyrek oluo ben sıze bahsettıgım gun hıssetmıstım o gunden berı daha hıssetmedım

ceviz ceviz dediniz bak canimi cektirdiniz..dur yiyim simdi bari..
haa bu arada kizlar burda bugün hava cok güzeldi esimde evdeydi bugün bebis odasi bakmaya gittik.bi tane begendik.esim disari cikti yine foto cekmistik ama onun teliyle.gelsinde eve ekliyim sizde bi bakin..

petibör omega 3 ılaçları var. balık yagı falan. dr unla konus yıyemıyorsan boylede destekle vucudunu

bende ceviz yiyorum hergün ama kırılmışını alıyodum demek zararlıymış.. kırılmamış alırım bundan sonra. birde kızlar günde bir tane elma veya muz da çok faydalıymış bebişlere haberiniz olsun..

portakal suyuda çok faydalıymıs..
ayy valla ne bulursanız faydalı yıyın:) bir meyva beyın gelısımını çok guzel etkılıyormus. onun cıkmasını beklıyorum. çıksın hep beraber yıyelım. az kaldı sanırım 1 ay sonra cıkar

Evet cnm bende bir arkadaşıma sordum şimdi. İlk başlarda seyrek hissediliyormuş. Olsun ya o bile süperdi valla. :lepi:

Hadi adını söyle çok merak ettim :))

Özgecim aynısı geçen akşam bende de oldu hem de üstüste 5-6 kez. Tam senin dediğin yerdeydi benimki de .. Tabi bende anlayamadım ne olduğunu ama muhtemelen kızımdı:))Senin de oğlundur canım...Elacım ayrıca naidr hissedeceğimizi söylemen iyi oldu çünkü ben dün hissedemedim o nedenle korktum biraz. Normal öyleyse...

Bende bir yerde 2 ceviz yemek yeterli diye okumuştum o nedenle 5 parça yiyordum
çünkü ceviz çok kilo aldırıyor dikkat edin bu nedenle...Bende cevizi kırılmış olan hazırından alıp yiyordum, bundan sonra bende kırılmamış alıırım artık. Söylediğiniz ii oldu kızlar.

petibör omega 3 ılaçları var. balık yagı falan. dr unla konus yıyemıyorsan boylede destekle vucudunu
al işte bak akıl akıldan ustun demısler.yaşşa sen ben sorm onu bu gıdısımde saol kardeşceezim:1hug:

allah allah ne kı oookaydirigubbakcemile3 yuh ya anlamadınız mı

Bu arada kızlar biraz araştırma yapıyordum , kakao yağı alacaksanız sıvı olanın değilde katı olanını öneriyor internet alemi he he :)) Geceden sürüp sabah duş alarak kullanılmalı diyolar ....

cilek desem degil haziranda cikio,erik mayista cikio,nisanda hangisi cikioki??
bak merak ettim simdi..catlatma beee..

yemegımı hazırlayıp ocaga koyım hemmmen sıze donuorum kızlarcokacimcoook
ya calısanlar yemegınızı ne zaman yapıosunuz.bız evde bıle zor yapıoz helal olsun

Bu oğlan mevzusuna ben iyice alıştım ya kaydirigubbakcemile3 Cumartesi günü doktor kız derse valla şok geçircem sanırsam sırnaşık şey

cilek desem degil haziranda cikio,erik mayista cikio,nisanda hangisi cikioki??
bak merak ettim simdi..catlatma beee..

aklımızda olmayanda aklımıza sokuldu:) çilek canım çilek sen daha saymadan solıyım:) hazırandan once cıkıyor. nisan sonu cıkar

yemegımı hazırlayıp ocaga koyım hemmmen sıze donuorum kızlarcokacimcoook
ya calısanlar yemegınızı ne zaman yapıosunuz.bız evde bıle zor yapıoz helal olsun

Valla bacım koştura koştura eve gidip yapıyorum ben. Bazen kendimi iyi hissedersem 1 gün önceden yapıyorum.

Bu oğlan mevzusuna ben iyice alıştım ya kaydirigubbakcemile3 Cumartesi günü doktor kız derse valla şok geçircem sanırsam sırnaşık şey

Bende kaydirigubbakcemile3
Ama bak seninle yaptığımız tahminin ilk tuttu, benim kızım oluyor.
Ben 2.sinin de tutacağına çok eminim... Senin oğlun olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…