benım esım hr gece yemekten sonra bana kırıp getırıo yoksa ben unuturum yemeyı zaten.balık hıc yemedıgım ıcın ben 6-7 tane yıyorum.
özgeeee ınsallah bebişindır de yıne hıssedersın.ama ılk baslarda cok seyrek oluo ben sıze bahsettıgım gun hıssetmıstım o gunden berı daha hıssetmedım
portakal suyuda çok faydalıymıs..
ayy valla ne bulursanız faydalı yıyın:) bir meyva beyın gelısımını çok guzel etkılıyormus. onun cıkmasını beklıyorum. çıksın hep beraber yıyelım. az kaldı sanırım 1 ay sonra cıkar
Hadi adını söyle çok merak ettim :))
al işte bak akıl akıldan ustun demısler.yaşşa sen ben sorm onu bu gıdısımde saol kardeşceezim:1hug:petibör omega 3 ılaçları var. balık yagı falan. dr unla konus yıyemıyorsan boylede destekle vucudunu
portakal suyuda çok faydalıymıs..
ayy valla ne bulursanız faydalı yıyın:) bir meyva beyın gelısımını çok guzel etkılıyormus. onun cıkmasını beklıyorum. çıksın hep beraber yıyelım. az kaldı sanırım 1 ay sonra cıkar
Özgecim aynısı geçen akşam bende de oldu hem de üstüste 5-6 kez. Tam senin dediğin yerdeydi benimki de .. Tabi bende anlayamadım ne olduğunu ama muhtemelen kızımdı:))Senin de oğlundur canım...Elacım ayrıca naidr hissedeceğimizi söylemen iyi oldu çünkü ben dün hissedemedim o nedenle korktum biraz. Normal öyleyse...
Bende bir yerde 2 ceviz yemek yeterli diye okumuştum o nedenle 5 parça yiyordum
çünkü ceviz çok kilo aldırıyor dikkat edin bu nedenle...Bende cevizi kırılmış olan hazırından alıp yiyordum, bundan sonra bende kırılmamış alıırım artık. Söylediğiniz ii oldu kızlar.
bu oğlan mevzusuna ben iyice alıştım ya kaydirigubbakcemile3 cumartesi günü doktor kız derse valla şok geçircem sanırsam sırnaşık şey
cilek desem degil haziranda cikio,erik mayista cikio,nisanda hangisi cikioki??
bak merak ettim simdi..catlatma beee..
yemegımı hazırlayıp ocaga koyım hemmmen sıze donuorum kızlarcokacimcoook
ya calısanlar yemegınızı ne zaman yapıosunuz.bız evde bıle zor yapıoz helal olsun
Bu oğlan mevzusuna ben iyice alıştım ya kaydirigubbakcemile3 Cumartesi günü doktor kız derse valla şok geçircem sanırsam sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?