2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yemegımı hazırlayıp ocaga koyım hemmmen sıze donuorum kızlarcokacimcoook
ya calısanlar yemegınızı ne zaman yapıosunuz.bız evde bıle zor yapıoz helal olsun

valla sizin gibi günlük yapmıyoruz:) iki gün aynı yemeğe talim. en basit yemekler falan halloluyor:)

aklımızda olmayanda aklımıza sokuldu:) çilek canım çilek sen daha saymadan solıyım:) hazırandan once cıkıyor. nisan sonu cıkar

Ahh valla en çok aşerdiğim şey. Şuan bazen 1-2 tane alıp yiyorum kızlar. Biliyorum içinde hormon vardır ama. Artık Allah korusun :bbo:

bence tüm topig çok şaşırcak kızsa

Kesinlikle canımkaydirigubbakcemile2

aklımızda olmayanda aklımıza sokuldu:) çilek canım çilek sen daha saymadan solıyım:) hazırandan once cıkıyor. nisan sonu cıkar

:) canim benim yaa sende catlatmasaydin beni burda bak simdinaniknanik nisan sonumu cikiodu yaa neyse sevindim erken cikmasina cünkü bayilirim o meyveye:)

Bende kaydirigubbakcemile3
Ama bak seninle yaptığımız tahminin ilk tuttu, benim kızım oluyor.
Ben 2.sinin de tutacağına çok eminim... Senin oğlun olacak...

Valla bakalım canım. İnşallah tutsun. Kız olsada farketmezde. Dediğim gibi şok etkisi yaratır bende. Zira doktora pipi görücem diye diye gidiyorum. Hayırlısı artık :icecream:

bircan
elif
yasemin
dilek
cntz06
tülay
canlarım yazmış oldugunuz güzel dilekleriniz için çook tesekkürler hani toplu şekilde alıntı yapıp bi mesajla cevap veriyosunuz ya ben onu beceremediğim için bana cevap yazan arkadaslarımın ismini not ettim bölece cevaplıyorum :)))
kızlar bu arada sizden yine faydalı bilgiler öğreniyorum burası çook iyi oldu hakkaten ya bilmediğimiz birsürü şeyleri burda öğreniyoruz .bende mesela cevizi kırılmış alıyodum ama artık kırılcak alıcam bundan sonra

ya calısanlar yemegınızı ne zaman yapıosunuz.bız evde bıle zor yapıoz helal olsun

Valla kızlar ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri yalnızca evde bir kez yemek yaptım.
Geri kalan akşamların çoğunda anneme gittik, hafta bir gece eşimin annesine gidiyoruz yemek için. Bazen de yemekleri beğenmezsek Anne restaurantların:)) dışarda yiyoruz.

kızlar bişey daha faydalı canınız ceksin esiniz yada sız eve gıderken alın. incir de çok degerlı. hergun sütünüzle bırlıkte en azından 1 tane yiyin. hem sütü içemeyenler içinde hoş oluyor

Ben pazar günleri çok çeşit yapmaya çalışıyorum genelde 2/3 gün idare ediyor . Hamile kalmadan önce bir gün önceden yapıyordum , şimdi ayıptır söylemesi ne bulursak onu yiyoruz farketmiyor kahvaltı bile yapıyoruz .Dışarda da yiyoruz, yaz gelince zaten süper peynir ekmek , melemen falan :))

evet ya yazın daha güzel olcak bencede. Hem meyveleride çeşitli anacım ya. Allahın gücüne gitmesinde.

aman o vitamini sorma benim b...kumun rengi kaçtı o ilaç yüzünden Allah tan 1 hafta oldu biteli drum vitamin yeter bu kadar dedi..de rahatladım biraz....seninde bırakman lazım bu haftalarda ama dr demiştir belki

tulaycim cok kibarsin sadece o koymamissin:roflol::roflol::roflol::roflol:

valla ben kusmaktan yemek yapamadıgım gunlerın acısını cıkarıorum.cunku esımı bırak once kendı canım ıstıo bısiler onu pısırıom.analarımız yakında olmadıgından onlarda da yıyemeyecegımıze gore burda da dısardan yemek demek ıntıhar demek olduguna goreee kendımız yapıos.ıspanak da yıyın bol bol bugun ben ıspanak yapıorum ama yogurtlamayın uzerıne yumurta kırın.vıtamını ölmesın:)

Ben yemek yapmayı severdim anacım benim herif şevkimi kırdı , adam her şeyi yemiyor faydalı olan heç bişeyi yemez . Ben de onun seveceği şeyleri yapa yapa bıkar oldum yemek yapmaktan o yüzden şimdi boşladım mutfağı :) Hamilelikte işime geldi .... Açlıktan geberse dolaptan yemek alıp ısıtmaz ya da ekmek arası yapmaz , illa ben yapıcam...

ohh sen iyiymişin canım ya annelerin yakın olması her yönden avantaj vallahi bende iki günlük yapıyorum mecburan hafta sonları pişirmiyorum sadece o zamanlar ya annelerde ya da dısarda yeriz

Selam 5848BL, hoşbuldum valla, ne güzel bi yer burası... kısmetse ben sizden azcık önce anne olcam... Allahım sağ salim eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize. sölediklerin doğru gerçekten haftada 2 kez balık yemeliymişiz ama yiyemediğimiz zamanlar günlük 2-3 ceviz bile çok işe yarıomuş

çalışan olarak zor ama 2 günlük yapıyorum mecburem 2 gece aynı yemek bazen anneme nadiren dışarı çıkıyoruz
hepinize iyi akşamlar kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…