yemegımı hazırlayıp ocaga koyım hemmmen sıze donuorum kızlarcokacimcoook
ya calısanlar yemegınızı ne zaman yapıosunuz.bız evde bıle zor yapıoz helal olsun
aklımızda olmayanda aklımıza sokuldu:) çilek canım çilek sen daha saymadan solıyım:) hazırandan once cıkıyor. nisan sonu cıkar
bence tüm topig çok şaşırcak kızsa
aklımızda olmayanda aklımıza sokuldu:) çilek canım çilek sen daha saymadan solıyım:) hazırandan once cıkıyor. nisan sonu cıkar
Ahh valla en çok aşerdiğim şey. Şuan bazen 1-2 tane alıp yiyorum kızlar. Biliyorum içinde hormon vardır ama. Artık Allah korusun :bbo:
Kesinlikle canımkaydirigubbakcemile2
Bende kaydirigubbakcemile3
Ama bak seninle yaptığımız tahminin ilk tuttu, benim kızım oluyor.
Ben 2.sinin de tutacağına çok eminim... Senin oğlun olacak...
ya calısanlar yemegınızı ne zaman yapıosunuz.bız evde bıle zor yapıoz helal olsun
zuzular ben gider hepinize iyi akşamlar minik zuzulara iyi bakın
Ben pazar günleri çok çeşit yapmaya çalışıyorum genelde 2/3 gün idare ediyor . Hamile kalmadan önce bir gün önceden yapıyordum , şimdi ayıptır söylemesi ne bulursak onu yiyoruz farketmiyor kahvaltı bile yapıyoruz .Dışarda da yiyoruz, yaz gelince zaten süper peynir ekmek , melemen falan :))
aman o vitamini sorma benim b...kumun rengi kaçtı o ilaç yüzünden Allah tan 1 hafta oldu biteli drum vitamin yeter bu kadar dedi..de rahatladım biraz....seninde bırakman lazım bu haftalarda ama dr demiştir belki
ooo tatlım hoş geldin maşallah baya büyükmüş bebeğin Allah sağ salim kucağına almak nasipetsin[/QUO
Çok saol cnm Allah hepimize nasip etsin:CüvCüv:
Valla kızlar ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri yalnızca evde bir kez yemek yaptım.
Geri kalan akşamların çoğunda anneme gittik, hafta bir gece eşimin annesine gidiyoruz yemek için. Bazen de yemekleri beğenmezsek Anne restaurantların:)) dışarda yiyoruz.
canim kahve pek yarayis degil ama neyse kaffeine dikkat kizlar bugun bir doktor yazisini okudum konserve yiyeceklere,kahveye asitli iceceklere cok dikkatetmemiz gerekiormus bol miktarda omega 3 almaliymisiz balik ispanak ceviz gibi seyler yemeliymisiz haberiniz olsun kizlar dun bir dogum izledim televizyonda oturdum kadinla beraber bende agladim harika bir duygu ya dogumu dusundukce korku degil heyecan sariyor beni bebegime kavusacagim diye:CüvCüv:
polyana hosgeldin aramizaaaaa ewet ya dikkat edin denizi tasirmayin kizlar benim ole bir sansim yok ancak ben havuzu tasiririm sonrada ordan atilirim suyu bitirdim diyeeeeeeeee:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?