2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

selam canlarım
nasılsınız? ben çok mutluyum
bugün benim DOĞUM GÜNÜMM
27, yılımı kutlicam , dışardan yeni geldim, mutfağa girip pastamı yapıcam
akşama annemler, eltim gelcek
hazırlık yapmam lazım

ohh sen iyiymişin canım ya annelerin yakın olması her yönden avantaj vallahi bende iki günlük yapıyorum mecburan hafta sonları pişirmiyorum sadece o zamanlar ya annelerde ya da dısarda yeriz

Valla canım uzakta olanları da Allah biran önce kavuştursun annelerine... Ben çok avantajını gördüm , aynı şekilde bende kızım için ilerde herşeyi yapıcam...

dogum günün kutlu olsun canimm..nice mutlu senelere insallah bebisinle..

bu arada ben kactim kizlar..iyi aksamlarr..

ooooo maşallah nekadar kalabalığız nazar değmesin nasılsınız güzel anneler bakalım ben çok sık giremiyorum ama hepinizi özlüyorum bu arada gerçek isimler yazılmış benim adım pınar

şimdi merak edip bir nisan annelerini okuyayım dedim , şööle başlarına baktım aynı bizim yaşadığımız şeyleri anlatıyolar ... sonlara doğru bomba yanlız işte kim erken doğurdu kim doğurmadı yoklama alıyolar o kadar komik ,yok seni göbeğimle ezerim falan süper ya ...

Doğumgünün kutlu olsun şekercim. Allah bir ömür boyu mutluluk, sağlık, huzur versin inşallah kocişinle ve bebişinle

mutlu yıllar eslemcım.dıledıgın hersey gonlunce olsun ınsallah.a.s.

eslemcim yeni okudum canım doğumgünün kutlu olsun rabbim hayırlı uzun ömürler versin eşinle ve bebişinle birlikte

bu foruma ılk yazdıgım mesajı okudum az once.aanaaam nasıl da heyecanlıymısım.ınsallah bebeğımı kucaklaıdıgım gun de yazarım

ıyı aksamlar canlarım.
ben yarın 11de dokrorda doktorda olucam bol bol dua edın bebegım ıcın olur mu?
orda kalıcam cumartesı sonucları yazarım.
allaha emanet olun bebişlerınızle.

ıyı aksamlar canlarım.
ben yarın 11de dokrorda doktorda olucam bol bol dua edın bebegım ıcın olur mu?
orda kalıcam cumartesı sonucları yazarım.
allaha emanet olun bebişlerınızle.

sende tatlım dikkat et kendine bebeğine merakta bırakma bizi olur mu iyi akşamlar

güzeller merhabalar...valla bende bagımlılık yaptınız sız ya :) ama bı sıkıntım var bu aralara.okulda ısler cok karısık.sorusturmalar ıfadeler var.bıde su toplantı tutanaklarından kurtaramıyorum kendımı. haftayada hem mufettıs gelıcek hemde okul bıtınce 3 ten 8 e kadar semırerım var napcamı sasırdım.offfffffffffff.bu yuzden sık yazamıyorum sıze.ama okulda tenefuslerde falan mutlaka okuyorum sızı.cok yorucu gecıyo. ama olsun .sukur bu gunlerımıze.

kızlar hafta sonu ense kalınlıgımız olculdu 1.4 mm ıyı dedı doktorumuz.cok sukur. ıkılı test ıcın kan verdım.heyecanla beklıyorum.dualarınızıda beklıyorum. hergun ıgne oluyorum ben bu arada kan pıhtılasması ıcın.varmı acaba topıgımızde benı gıbı ıgne olan hergun?

yemek konusunda sanslıyım.annem hergun yapıyo.esımde eve gelırken alıp getırıyo.o bıze 2 gun yetıyo.hergun bı yere gıdıp yemek zaten yoruldugum ıcın benı daha cok yoruyo.boyle bı cıkıs bulduk.annem pısırıyo,esım tasıyo, ben yıyorum :))))

eslem dogum gunun kutlu olsun arkadasım.... tum guzel haberlerınızı paylasıyorum,sevınıyorum.kendı dualarıma sızlerıde eklıyorum.ınsallah bıraz rahatlayınca daha cok yazıcam sıze...hepınızı opuyorum.kendınıze ve kuzulara ıyı bakın olurmu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…