güzeller merhabalar...valla bende bagımlılık yaptınız sız ya :) ama bı sıkıntım var bu aralara.okulda ısler cok karısık.sorusturmalar ıfadeler var.bıde su toplantı tutanaklarından kurtaramıyorum kendımı. haftayada hem mufettıs gelıcek hemde okul bıtınce 3 ten 8 e kadar semırerım var napcamı sasırdım.offfffffffffff.bu yuzden sık yazamıyorum sıze.ama okulda tenefuslerde falan mutlaka okuyorum sızı.cok yorucu gecıyo. ama olsun .sukur bu gunlerımıze.
kızlar hafta sonu ense kalınlıgımız olculdu 1.4 mm ıyı dedı doktorumuz.cok sukur. ıkılı test ıcın kan verdım.heyecanla beklıyorum.dualarınızıda beklıyorum. hergun ıgne oluyorum ben bu arada kan pıhtılasması ıcın.varmı acaba topıgımızde benı gıbı ıgne olan hergun?
yemek konusunda sanslıyım.annem hergun yapıyo.esımde eve gelırken alıp getırıyo.o bıze 2 gun yetıyo.hergun bı yere gıdıp yemek zaten yoruldugum ıcın benı daha cok yoruyo.boyle bı cıkıs bulduk.annem pısırıyo,esım tasıyo, ben yıyorum :))))
eslem dogum gunun kutlu olsun arkadasım.... tum guzel haberlerınızı paylasıyorum,sevınıyorum.kendı dualarıma sızlerıde eklıyorum.ınsallah bıraz rahatlayınca daha cok yazıcam sıze...hepınızı opuyorum.kendınıze ve kuzulara ıyı bakın olurmu :))
dogum günün kutlu olsun canimm..nice mutlu senelere insallah bebisinle..
bu arada ben kactim kizlar..iyi aksamlarr..
canım iyi ki doğdunn iyi varsın
Eslem cim doğum günün kutlu olsun , yeni yaşında bebişinle mutlu mesut günler seni bekliyor inşallah...
Doğumgünün kutlu olsun şekercim. Allah bir ömür boyu mutluluk, sağlık, huzur versin inşallah kocişinle ve bebişinle
Eslemcim ,sevdiklerinle birlikte nice sağlıklı, mutlu, güzel günlere tatlım. İyi ki doğdun..
mutlu yıllar eslemcım.dıledıgın hersey gonlunce olsun ınsallah.a.s.
eslemcim yeni okudum canım doğumgünün kutlu olsun rabbim hayırlı uzun ömürler versin eşinle ve bebişinle birlikte
eslem dogum gunun kutlu olsun arkadasım.... tum guzel haberlerınızı paylasıyorum,sevınıyorum.kendı dualarıma sızlerıde eklıyorum.ınsallah bıraz rahatlayınca daha cok yazıcam sıze...hepınızı opuyorum.kendınıze ve kuzulara ıyı bakın olurmu :))
eslemcim doğum günün olsun canım bebeğinle sevdiklerinle nice yıllara a.s.
bendede uykusuzluk var 1 2 satte bir uyanıyorum ne zamana düzelecek bilmiyorum ya...
bir buçuk yılı geçti antalyada hiç doğru düzgün yer öğrenmedim. selekler çarşısına gittim işte. onu da bu sabah işe giderken önümdeki otobüsün arkasındaki ilanda gördüm de gittim. 40 liraya hamilelik pantolonu aldım -1. kattaki hamile dükkanından aldım. indirim yapmadı. ama 40 da fena değil.
paçasını yaptırmaya gittim terziye. 2 lira da o :) dedim pantolon getirsem gebelik pantolonuna dönüştürür müsünüz. o da dedi evet. kaça dedim. 7 dedi ama 40 cm kadar jarse/penye esnek kumaşı sen getir. bir kotumu yaptıracağım öyle ben. kot çok seviyorum netekim.
eee sen hiç bir şey almadın mı nerden aldın? sen de anlat daa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?