2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım ya eve t bu topig başka topig.. hamileyken yoğunluk hiç çekilmiyor Allah yardımcın olsun

benim annem o kadar yakın dğeil yemek için ne güsel şanslısın

dogum günün kutlu olsun canimm..nice mutlu senelere insallah bebisinle..

bu arada ben kactim kizlar..iyi aksamlarr..

canım iyi ki doğdunn iyi varsın

Eslem cim doğum günün kutlu olsun , yeni yaşında bebişinle mutlu mesut günler seni bekliyor inşallah...

Doğumgünün kutlu olsun şekercim. Allah bir ömür boyu mutluluk, sağlık, huzur versin inşallah kocişinle ve bebişinle

Eslemcim ,sevdiklerinle birlikte nice sağlıklı, mutlu, güzel günlere tatlım. İyi ki doğdun..

mutlu yıllar eslemcım.dıledıgın hersey gonlunce olsun ınsallah.a.s.

eslemcim yeni okudum canım doğumgünün kutlu olsun rabbim hayırlı uzun ömürler versin eşinle ve bebişinle birlikte

eslemcim doğum günün olsun canım bebeğinle sevdiklerinle nice yıllara a.s.

çok teşekkür ederim canlarım
sevilmeki güzel temenni ve dualar almak insanın mutluluğuna mutluluk katıyor valla
dün kocam bana mektup yazmış, bana dair düşüncelerini filan
çok sevindim, Allahıma şükrettim
bana çok cici elbise ve ipek eşarp almış
27, doğum günümü sizlerle ve bebeğimle kutlamak mutlu edici
tekrar teşekkürler
sizi seviyorum a.s.

slm kızlar nasılsınız ... bebekler nasıl....eslem dogum günün kutlu olsun cnm...

pek kimse kalmamış nadiren akşamları giriyorum yemeğin pişmesini bekliyorum sonra yemek banyo aşkı memnu sonrada uyku geceler çok hızlı geçiyor şu halsizlik halimde geçse çok iyi olcak

bendede uykusuzluk var 1 2 satte bir uyanıyorum ne zamana düzelecek bilmiyorum ya...

bendede uykusuzluk var 1 2 satte bir uyanıyorum ne zamana düzelecek bilmiyorum ya...

canım vücudun seni bebeğe hazırlıyor doğum yaptıktan sık sık uyanacaksın ya ondandır arkadaşım doğum yaptıktan sonra annesine "ne zaman rahat uyuyacağım ben" diye sorunce "sen artık anne oldun yok artık öyle derin uykular" demiş çok doğru valla artık uyku yok bize :ecrin_bebek:

ben yemeğe gidiyorum kociş masayı hazırlıyor gideyim ayıp olmasın öptüm sizi kaydirigubbakcemile3

bir buçuk yılı geçti antalyada hiç doğru düzgün yer öğrenmedim. selekler çarşısına gittim işte. onu da bu sabah işe giderken önümdeki otobüsün arkasındaki ilanda gördüm de gittim. 40 liraya hamilelik pantolonu aldım -1. kattaki hamile dükkanından aldım. indirim yapmadı. ama 40 da fena değil.

paçasını yaptırmaya gittim terziye. 2 lira da o :) dedim pantolon getirsem gebelik pantolonuna dönüştürür müsünüz. o da dedi evet. kaça dedim. 7 dedi ama 40 cm kadar jarse/penye esnek kumaşı sen getir. bir kotumu yaptıracağım öyle ben. kot çok seviyorum netekim.

Güle güle giy cnm. İyimiş ya 7 lira. İyifikir aslında eski pantolonları yaptırabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…