2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

mozi işleriniz yoğun mu ben 3 kuruş işe gittim saat dörde kadar bugün bir de çarşı o da bir buçuk saat sürdü pilim bitti tüm gün çalışan hamilellere bravo

mozi işleriniz yoğun mu ben 3 kuruş işe gittim saat dörde kadar bugün bir de çarşı o da bir buçuk saat sürdü pilim bitti tüm gün çalışan hamilellere bravo

Benim işler yoğun ya yeni sezona hazırlık devam ediyor. Az kaldı zaten 1 nisanda start veriyoruz 2009 yaz sezonuna. Akşam bu saatlerde pestilim çıkmış oluyor. Saat 8dede gözlerim kapanıyo artık ya.

ben hiç hamile kot pantolonu görmedim güzel mi onlar. ince kot mu?

Yani benim bitanesi ince diğeri normal. Beli lastikli. Göbek kısmındada esneyebilen penye tarzı bir kumaş var. Çok rahat.

iyi aksamlar herkeseeeeehihoyyyt uzun zamandır ugradıgım yok valla kim ne yaptı ne etti bilmiyorum :)) cinsiyet ogrenen var mı aranızda?

inşallah geçicek gibi bugün eşimin parfümünü attım çöpe napayım zaten az kalmış dayanacak gücüm yok...az kaldı inşallah geçecek..akşamları girmeye fırsatım oluyor..ama kimse yok sende yoksunn.. çok sıkılıyorumm..bebeğimin cinsiyeti daha belli değil ama bana hep erkekmiş gibi geliyor.. senin cinsiyet belli olmuşmuydu..

iyi aksamlar herkeseeeeehihoyyyt uzun zamandır ugradıgım yok valla kim ne yaptı ne etti bilmiyorum :)) cinsiyet ogrenen var mı aranızda?
bengiii evet seni hatırlıyorum bizler çömezken sende vardın sitede ama bayadır yoksun yaa.. canım aramızdan nerdeyse 10 dan daha fazla kişi ayrılmak zorunda kaldı... cinsiyetini öğrenen bir kaç kişi vardı.. ama çoğunluk henüz bilmiyor.. zaten herkesin ikli testleri yeni bitti.. gibi... sen nasılsın bebişin nasıl...

arkadaşlar ben bugün ikili testimin sonucunu aldım çok şükür iyyimiş.. sevindimm... ben popişimi çok seviyorumm...

merhaba arkadaşlar bende eylül annesi olcam .pek nee giremmemeye çalışıyorum okuduklarımdan çok etkileniyorum onun için.hoş şimdiye kadar hp ikil tet nasıl diye öldüm öldüm dirildmbugün yapıldı daha ense öçim 1 mm çıktı o gayet iyi ama kan testi pazartesi olurmu pazartesi valla bilmiyom.ben biraz pimpirikliyimdir oyüzden hm karamsarım .doktor cinsiyetide söyledi erkekmiş görünüyomuş pipisi zuzumun.öyle iştee.doktr 10 dakika ölçemedi i poposunu dönüyor bi o araf i butaraf yakaladı da ölçebildi idaha öçcekti ama beibş doğru durmadığı için ölçemedi.işte arkadaşalr alllah kimseyi zorluklarl karşılaştımasın.b u bebeiş beni başlard a çok korkutdu 6+4 ken 5+1 görünüyordu çok üzüldüm çok ağlamıştım ne kalp atışı ne bebek.umutsuzca doktor bidaki haftaya bakalım dedi 7+4 ken gitdk u seferde 6+4 olmuşdu hem beek hem kalbi atıyordu .şimdide tam gününde inamıyorum 13 gün geriydi şimdi gününde .o yüzden hep proem varmı diye soruyorum doktora oda olabiir diyor.öyle işe hikayemiz bidaha geri kalmaz inşalllah.herkese iyi akşamlar.

alalllaaa 10 dan fazla kisi uzuldum bak simdi:1no2: umarım saglık sebeplerinden dolayı bir ayrılık degildir kimler ayrıldı biliyor musun?.............................evet canım bu bolum acıldıgı zamanlarda çok sık ugruyordum ama biraz ara verdim iyi hissetmiyordum kendimi...su anda 14 haftalığım :) geçen hafta ikili test sonuçlarını almıstım ben ve hersey yolunda cıktı :) simdi 16 haftamı bekliyorum üçlü test için

merhaba canım baslarda bende senin gibiydim .....her anne adayı ister istemez evhamlanabiliyor elimizde degil...bu benim ikinci bebeğim oldugu halde tedirginligim geçmiyor.....ikili test sonucumu ben kan verdikten 10 gun sonra ogrenmistim...bulundugumuz ilde bu test yapılmıo..sonuç ankara gitti geldi.....onun oncesinde doktorumuz ense kalınlıgını ölçtü 1.5 çıktı gayet normal dedi.....2.5 ve uzeri tehlikeliymis dedigine gore..........sıra geldi bi sonraki kontrolumuzde cınsıyetini ogrenmeye :))) senin de erkek evladın olacakmıs adına sevindim canım Allah gonlunuze gore versin

canım isimlerini tam hatırlamıyorum ama mehtapgülü ve özge844 ve diğerleri aklıma gelmiyor isimleri bebekleri ile yollarını ayırdılar kısmet değilmiş...inşallh en kısa zamnda tekrardan armıza katılırlar..
herşeyin yolunda olmasına sevindim...3 lü testi sigortamız karşılıyor çok şükür.. rahatça yaptırırız..

kızlar merak edenlere duyrulur.ben bugün kendi hastanemin fiyatları pahalı geldiği için başka bir hastaneye yani KARTAL UMUT HASTANESİNE gittim.hem doktoru hemde fiyatları bi araştırayım dedim..Doktoru çok beğendim.çok ilgiliydi.bu sayede bebeğimide gördüm.Bebeğim 14 cm ve 133 gr ağırlığında olmuş.Buda cinsiyeti için erkeğe benziyor dedi.2 doktorda göyle dediğin göre erkek olcak gibi:) 1 ay sonra 3 lü teste çağırdı.3lü testin fiyatı 65 tl miş.Doğum fiyatı (SSK ya)normal 325 TL Sezeryan 475 TL miş.dedim bebek gelirse bayrama denk gelicek o zamanda ssk ya giriyor mu?evet dediler.gecede olsa bayramda olsa biz doktorunuz kimse arıyoruz doğumu o yaptırıyor ilave bir ücret alınmıyor.Bu fiyatlara herşey dahilmiş.bebek doğduktan sonra bebek doktorunun kontrolü+odalar tek kişilik+her odada çekyat bulunuyor yanınızda istediğiniz kişi kalabilir..

ben ikili testimi ozel hastane de yaptırdım gerçi dısarıya yollandıgı ıcındı sanırım 50 milyon aldılar.....uçlu test hastanede yapılıyormus ondan da ucret alacaklar mı bilmiyorum ama alırlar sanırım......

merhaba canım bebeginin cinsiyeti belli olmus gibi hayırlı olsun simdiden :)) bende iki hafta sonra ogrenecegim insallah.....dogumu ozel hastanede yapmayı planlıyorum ..devlet memuru oldugum için ucret olmayacak bildigim kadarıyla arastırmadım daha erken diye ama oyle olur sanırım.....odalar çok guzel tek kisilik...refakatcı icin bir yatak koymuslar...tuvalet ve banyosu odanın içinde....elbise dolabı var ...lc televizyon koymayı da unutmamıslar hersey guzel yani....dogmum eylul 10 gibi benim ama sezeryanlı oldugum için doktorum iki hafta onceden alacagız bebegi dedi oda agustos sonuna denk geliyo ..

canım bende zorunlu olmadıkça sezeryan istemiyorum.normal doğum istediğim.bunun içinde doktorumu sevmem gerekiyor.daha önceden gittiğim hastane normal 3,800 sezeryan 4.200 demişti.ama bu fiyat bana cazip geldi.Doktorun görüntüsü bile insanı okadar rahatlatıyo ki normal doğum için hiç tereddüt bile ettirmiyo insanı:):CüvCüv::CüvCüv:

hayırlısı olsun canım insallah normal dogum olur senin.. ilk bebegim sezaryan oldugu için bu da sezaryan olmak zorunda....

kızlar bende taşınıcaktım bu hafta sonu ama olmadı 29 marta kaldı...evim havada uçuyor sanki ...kutular koliler..hurçlar... kafayı yiyicemm.. bilseydim herşeyi toplamazdımm..

aaa evet aklımdaydı nasıl unuttum eslemcim doğum günün kutlu olsunn... aynı burçtanız.....ne güzell...

slmm annişler nasılsınızzz.......? bebişimmmm 3 gundurr bana kendini hissettiriyoo oynuyoo resmen ve ben hissediyorum varmı aranızda hissedenn????????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…