inşallah geçicek gibi bugün eşimin parfümünü attım çöpe napayım zaten az kalmış dayanacak gücüm yok...az kaldı inşallah geçecek..akşamları girmeye fırsatım oluyor..ama kimse yok sende yoksunn.. çok sıkılıyorumm..bebeğimin cinsiyeti daha belli değil ama bana hep erkekmiş gibi geliyor.. senin cinsiyet belli olmuşmuydu..
iyi akşamlar canım benım biraz vardı gcen haftalarda artık geçti olmuyo senınde bir haftaya kadar gecer canım bulantıların
ya bugun dr gittik ıkılı için ama doktor cınsıyet için bişey sölemedi canım cok moralım bozuldu söyler diyodum.ya bende erkek dıyorum hemde yüzde 99 ama yınede tahmın tabıkı
kızlar merak edenlere duyrulur.ben bugün kendi hastanemin fiyatları pahalı geldiği için başka bir hastaneye yani KARTAL UMUT HASTANESİNE gittim.hem doktoru hemde fiyatları bi araştırayım dedim..Doktoru çok beğendim.çok ilgiliydi.bu sayede bebeğimide gördüm.Bebeğim 14 cm ve 133 gr ağırlığında olmuş.Buda cinsiyeti için erkeğe benziyor dedi.2 doktorda göyle dediğin göre erkek olcak gibi:) 1 ay sonra 3 lü teste çağırdı.3lü testin fiyatı 65 tl miş.Doğum fiyatı (SSK ya)normal 325 TL Sezeryan 475 TL miş.dedim bebek gelirse bayrama denk gelicek o zamanda ssk ya giriyor mu?evet dediler.gecede olsa bayramda olsa biz doktorunuz kimse arıyoruz doğumu o yaptırıyor ilave bir ücret alınmıyor.Bu fiyatlara herşey dahilmiş.bebek doğduktan sonra bebek doktorunun kontrolü+odalar tek kişilik+her odada çekyat bulunuyor yanınızda istediğiniz kişi kalabilir..
canım mrh.bence normadirseninki bende 12+1de 56mm idi.yani normal tabiki.
ecem tatlım bende 13 haftalıgım ama benım bebiş 75mm ay benımkı cok mu küçük bak içime dert oldu kızlar sizin bu haftalarda nasıl cıkmıştı bak aglıcam şimdi valla sorunmu var acaba
gülüncani hiç ağlama canım benim de öyleydi dün doktora gittim 15+5 im bebişim 14cm 160 gr olmuş ve cinsiyetinide söyledi doktorum bi kızım vardı bitane daha kızım olucak allah sağlıklısını nasip etsin cümlemize.:CüvCüv:
ecem tatlım bende 13 haftalıgım ama benım bebiş 75mm ay benımkı cok mu küçük bak içime dert oldu kızlar sizin bu haftalarda nasıl cıkmıştı bak aglıcam şimdi valla sorunmu var acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?