2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ecem tatlım bende 13 haftalıgım ama benım bebiş 75mm ay benımkı cok mu küçük bak içime dert oldu kızlar sizin bu haftalarda nasıl cıkmıştı bak aglıcam şimdi valla sorunmu var acaba

canım mrh.bence normadirseninki bende 12+1de 56mm idi.yani normal tabiki.

saol canım ya şimdi nette bakıyom her site farklı söylüyor ama en fazla 10cm yazan var
içime dert olmuştu rahatladım bıraz cok teşekur ederıma.s.

ecem tatlım bende 13 haftalıgım ama benım bebiş 75mm ay benımkı cok mu küçük bak içime dert oldu kızlar sizin bu haftalarda nasıl cıkmıştı bak aglıcam şimdi valla sorunmu var acaba

gülüncani hiç ağlama canım benim de öyleydi dün doktora gittim 15+5 im bebişim 14cm 160 gr olmuş ve cinsiyetinide söyledi doktorum bi kızım vardı bitane daha kızım olucak allah sağlıklısını nasip etsin cümlemize.:CüvCüv:

allah bagıslasın canım yavrunu bu prensesıde kucagna almayı nasip eder inşallah
ya ınsanın aklına hemen kötü şeyler gelıyo annelık böle bişey galıba bugun ultrasondada bebişin pek hareketli değildi onuda kafama takmıştım niye böle tembel diye
cok saol canım destegın için

hiç takma canım benimde 12 haftalıkken 60 mm idi bebişin keyif yapıyo annesi dinleniyo içerde rahattır sen niye dert ediyon ben dün doktordaydım benimkide gecen ay daha hareketliydi dün pek hareketli değildi problem etme keyfine bak canım.

haklısın canım cok tesekur ederım gerçekten destegın için ne bileyim insan hemen evham yapıyo korkuyo bişey olcak diye.o rahat olsunda gerisi hiç.....herşey onlar içn

Günaydın kızlar, hayırlı cumalar...
Umarım hepimiz için güzel bir gün olur... Ben bu sabah eşimi uğurladım yarın akşama gelecek(( Yalnız kaldım yani... Ama bu gece annemler , kayınvalidemler hepsi bizde olacak beni yalnız bırakmayacaklar...

Canım hiç canını sıkma bebeğini de kimseninkiyle karşılaştırma... Ben 11+5 iken bebeğim 51mm'di. Bence gayet normal seninki...
Sonuçta bir problem olsa doktorun söylerdi zaten.. ıçini ferah tut canım

GÜNAYDINLARRRRRRRRR,a.s.

Günaydın dilekcim, herkese hayırlı cumalar olsun.
Dün ablamdaydım (halamın kızı) o 7.ayında, akşam ablam "gel gel elini koy" dedi bebişi hıçkırık tutumuş elimin altında hıçkırıyor, o kadar güzel bir duyguki onu hissetmek, inşallah bizlerde ssederiz öyle, elimin altında ordan oraya hareket etti, Allahıma şükürler olsun ki bu güzel lütfunu bizden esirgemedi, Allahım isteyen herkese hayırlıslıyla nasp etsin inşallah,

günaydın kızlar hayırlı cumalar sabah benim eşimde gölcük tarafına gitti sabah 4:30 evden çıktı o gidince hiç uyuyamadım akşam olsada gidip uyusam :) inşallah aşkımın işide erken biter gelir beklemek zorunda kalmam
dilek canım artık hiç yalnız değiliz

kızlar herkese günaydın ve hayırlı cumalar.
dün öğlen internet gitti kalakaldım ay insan çok fena alışıyor sizlere.bir hafta ara versem yinede geçmişi okuyorum ama maşallah dün öğlenden beri kaç sayfa olmuş.bizim topik başka topik canııım:)
bu arada eslemcim doğum günün kutlu olsun,petibörcüm tekrar teşekkürler ve iyi sonuçlarını yarın bekliyoruz inşallah.
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.uzun zamandır olmayanlarda tabi.tek tek alıntı yapsam upuzun oluyor bütün hamişlere ve bebişlere sevgiler.

Günaydın , hanımlar ben çok iyiyim bebişimde iyidir inşallah :)) Bugün güneşli bir güne uyandım ben resmen havaya göre yaşıyorum ::) Birazdan foto eklicem :)

Herkese günaydın,
Çalışanan annişlere kolay gelsin. Neyseki haftasonu geldi. Ben şu anda çalışmıyorum ama eski işimde olsaydım haftasonu kavramıda yoktu. Pazar bile gidiyordum arada. ınşallah sizler öyle yoğun değilsinizdir.

Sabah çektim o yüzden biraz küçük çıkmış , ama akşamları bunun iki katı :) Belimin yanları da doldu hiç bööle kilo almamaıştım ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…