2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Allah kavuştursun canım, ama senin eşin bu akşama dönecek herhalde..
Dediğin gibi tatlım bebişlerimiz bizlerle, o nedenle yalnız değiliz.

günaydın kızlar herkes nasıl? hayırlı cumalar

İyiyim tatlım sağol sen nasılsın?

MaŞallah zeytın gayet guzel buyumus gobıs. Aksamalrı hepımızın ıkıye katlıyo:)

ecem tatlım bende 13 haftalıgım ama benım bebiş 75mm ay benımkı cok mu küçük bak içime dert oldu kızlar sizin bu haftalarda nasıl cıkmıştı bak aglıcam şimdi valla sorunmu var acaba

canım dün gece nette bakıyorum bebek kaç haftalıkken nasıl oluyor diye falan 13 haftalık bir bebek 8 cm boyunda 25 gr ağırlığında oluyormuş..ben kendi değerlerimle kıyaslayınca benim bebek 18 haftalık olması gereken boyutlarda ....ama doğum tarihi için buda Eylülün 21 dedi..Bende arkadaşımı aradım oda aynı aynı hastaneye gitmişti ve aynı doktora onunda 3,5 aylık olan ultrason kağıdındaki değerlerebakmasını istedim.onunda 154 gr 14 cm miş..ayy benimde kafam çok karıştı..birde tahıl et balık günde 2 bardak süt kesin iç dedi.perşembe günü ilk gittiğim hastanede kontrolüm var orda da değerlere bakıcam artık..ona göre size kesin bir dönüş yaparım artık..benneyaptımki

Benimde öle akşamları şişiyo zeytingözlü. Belimin yanları falan doldu diyosun ama en azından orantılı kilo almışsın maşallah. Ben göbekten önce basenleri büyüttüm maalesef.

Acaba bu bebek boyları anne ve babanın boyuyla ya da kız erkek olmasıyla alakalı olabilir mi ??

canım eşimin boyu 185 bende 170.diğer doktor bebek 3 gün önden gidiyor demişti.bu doktorda dün 12.6 dedi.yani 4 gün geriye attı..o yüzdenden de iyi beslen dedi. şu perşembe bir gelse de anlasam neyin ne olduğunu üfffffffffsenağlama

Benimde öle akşamları şişiyo zeytingözlü. Belimin yanları falan doldu diyosun ama en azından orantılı kilo almışsın maşallah. Ben göbekten önce basenleri büyüttüm maalesef.

Şekerim bakma sen , zaten mesleki deformasyon olarak popo büyümesi ve basen bende de var ama yandan çekince bööle görünüyor :)) Hem boşver içindekiler sağlıklı olsun da biz eski hallerimize döneriz .

Canım maşallah sizin bebiş basketçi olur :)) İşin şakası , arkadaşımın 24. haftada doktoru bebeğin 2 hafta geri atmış demişti , daha sonra ki hafta baktı ve gününde dedi yani artık neye göre oluyor dr. nasıl anlıyor ben anlamıyorum sen üzülme , kendine dikkat et beslenmene dikkat et ... Bir şey olmaz bebişine ...

yaaaaaaaaaa, profil resmimi değiştireceğim, yenisini yüklüyorum bir türlü olmadı hata veriyor, deli olucam ya, hala eskisini gösteriyor, bende kendi resmimi koymak istedim yapamıyorum

Sabah çektim o yüzden biraz küçük çıkmış , ama akşamları bunun iki katı :) Belimin yanları da doldu hiç bööle kilo almamaıştım ben :)
maşallah gayet orantılı dedikleri gibi.ilerleyen zamanlarda dahada heyecan olur büyüdüğünü görünceee.
o internetteki değerler ortalamalar ve bencede biraz düşük vermişler nettekileri.doktorunun dediği gibi iyi beslen canım.bi akarsın ileri bile gitmiiş.
dilek ve sad Allah kavuştursun eşlerinizi.
amin arkadaşlar Allah kavuştursunda bööle iki gn için üzülmeyin benim kociş 2 ay yok
Acaba bu bebek boyları anne ve babanın boyuyla ya da kız erkek olmasıyla alakalı olabilir mi ??

bencede alakalı.genetik yapı neticede.

günaydın arkadaşlar herkes iidir umarım...cümleten hayırlı cumalar
benim karnım def gibi gerilmeye başladı 2 gündür rahatsız ediyoo ama sizde de oluyomu akşam ne yapacağımı bilemedim kremlendim bol bol yağlanım güreşçiler gibi ama gerginlik içten galibaaa

Amin kızlar hayırlısıyla akşam gelicek benimki

bu arada kızlar bende internetten hafta hafta bebişimin nekadarlık olması gerektiğini takip ediyorum ama ortalama aynısı gidiyor ve babayla annenin yapısınada bağlı

Günaydın tülaycım,

valla ben öncesindende göbekli olduğum için benim ki daha gerilmedi canım, benim kinin daha içi yeni şiyor göbek önceden olunca :sm_cool:

Aklıma gelmişken araştırdığım birşeyi paylaşmak istiyorum. Benim çatlak kreminin arkasında petrolatum ve paraben içermiyo diye yazıyordu. Bende netten bir girip bakayım dedim. Her iki maddeninde zararlı olabileceği düşünülüyor ama bunun yanında birçok kozmetik markası kullanıyor. Örneğin zararsız olur düşüncesiyle johnsons bebek kremi almıştım içerisinde her iki üründe varmış. Yani bebekler için olan ürünlerde bile var. Bir yerdede belirli değerlerin üzerine çıkmadıkça tehlike içermediği yazıyordu. Ben yinede işimi güvenceye almak açısından dikkat ediyorum artık.

gazdan falanda olabilir yada eskiden dümdüz bir karnın varsa her hareket etkiliyor demek ki.bol krem kardeşim:)

bencede ya nasıl anne baba minyonsa minyon oluyor ,iri yarı ise ona göre oluyor.ama bellide olmazda genelde budur yani.

kızlar takılmayın ultrason olcumnlerıne. bazen dr lar tam alamıyor. ben bı gıttım gunundeydı. bı gıttım 1 hafta onde en son gıttım 3 gun ondeydı. bebegın yatısına gore tam boyunu alamayabılırler. dr unuz ekstra bişey yapmanız gerekırse zaten uyarır merak etmeyın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…