2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın annişler
akşam iki saat uğraştık ama fotoğraf çekme özürlü kocam bir türlü çekemedi titrek çıktı karanlık oldu yarın yeğenime çektireceğim göbüşümü o kadar kötü resimler ki iyi hoş kocişim ama böyle işlerden maalesef anlamıyor kaydirigubbakcemile3 onu böyle seviyorum ne yapayım

yaaaaaaaaaa, profil resmimi değiştireceğim, yenisini yüklüyorum bir türlü olmadı hata veriyor, deli olucam ya, hala eskisini gösteriyor, bende kendi resmimi koymak istedim yapamıyorum

günaydın cnm kullanıcı panelinden profilden resmi değiştir diye yer var cnm en alltta gözat diye bi yer ver bilg.yükle ok.dicen kaydediyor zten

Günaydın kızlar. Herkese güzel bir gün diliyorum. Ve hayırlı cumalar olsun inşallah.

Dilekcim ve Sadcım Allah kavuştursun.

Yasemincim göbüşüne maşallah

günaydın gençlerbirliği,

nasılsınız. gece burda rüzgar çıktı vın vın korktum sonra da zor uyudum. bitkinim. sindirim sorunum da var bazen kayısı yarıyor bazen yaramıyor anlamadım ki ben de.

herkese güzel günler...

ah ah bilmem mi o fırtınaları Antalya özlemim depreşti gene
canım kayısı aç karnına yiyorsun değil mi ılık su da dene

Bu arada ben dün bir kozmetik marketten kakao yağı aldım sıvı değil butter şeklinde ( macitefendi izmir de üretiliyormuş %100 yerli , arkadaşım önermişti ) akşam bir güzel masaj yaptım , göbeme kalçama varya sabah kalktığımda hala nemliydi süperdi tek kelimeyle ... Bu arada akşamları sürüp sabah duş almak en iyisi kokusu çok kötü değil :)) Tavsiye ederim ...

ah ah bilmem mi o fırtınaları Antalya özlemim depreşti gene
canım kayısı aç karnına yiyorsun değil mi ılık su da dene

gamma sağolasın, ya sorma evim 12. katta bazen uçan şato gibi apartman yerinden sökülüp uçacağız sanıyorum. beni geriyor vallahi.

kayısıyı da bu sabah aç karnına yedim ama 10 dakika sonra da kahvaltı yaptım.dur bakalım neler olacak. kabızlık da başlarsa çok fena oluyorum.
ıkınmaya da korkuyor insan bu halde.

ya sorma beni bir kere oldum valla çok zor acaba şu prebiyotik yoğurtların zararı olur mu onlar düzene sokuyor ama işte gebelikte kullanılır mı

günaydın kızlaarrr...
Bugün nasılsınız bakalım?

sağol cnm sen nasılsınnnn???

sağol cnm hepimize güzel günler olsun inş.

Günaydın kızlar. Herkese güzel bir gün diliyorum. Ve hayırlı cumalar olsun inşallah.

Dilekcim ve Sadcım Allah kavuştursun.

Yasemincim göbüşüne maşallah

günaydın tatlım sanada hayırlı cumalar sen nasılsın bakalım ben gerginin biraz sadecedelikafadulden

bende aktardan çatlak önleyici karışık yağ aldım. içerisinde 12 çeşit yağ var. kokusuda fena değil bakalım . banyodan banyoya kullanıyom şimdilik

gamma ben hiç o prebiyotik yoğurt fikrine ısınamadım. her gün ya. esir edici bir ticari ürün gibi geliyor...

kızlar çatlak için lierac lierac dediler ben kocama lierac sipariş ettim. inşallah uygun fiyatlı bulur da bir manası olur.

merhaba kızlar herkese günaydın....

inşallah bugünde herkes şahanedir, Ela şimdi doktorda herhalde, ne yapıyor acaba, heyecanlıdır şimdi.

bende iyiyim çok şükür... zeytingözlü göbüşüne da maşallah bu arada :)

günaydın cnm kullanıcı panelinden profilden resmi değiştir diye yer var cnm en alltta gözat diye bi yer ver bilg.yükle ok.dicen kaydediyor zten

Canım yapıyorum ama hata oluştu diyor, resim profil resmini değiştir kızmında yenisi gözüküyor, forum sayfasında göstermiyor, dünde çok uğraştım olmadısenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…