kısss 2 gündür karnım def gibi bebişim büyüyormu neeee...akşam yağlandım yağlandım yok anam içim def gibi hacı yatmaz gibi oldum yaaaaa
merhaba kızlar herkese günaydın....
inşallah bugünde herkes şahanedir, Ela şimdi doktorda herhalde, ne yapıyor acaba, heyecanlıdır şimdi.
Bu arada ben dün bir kozmetik marketten kakao yağı aldım sıvı değil butter şeklinde ( macitefendi izmir de üretiliyormuş %100 yerli , arkadaşım önermişti ) akşam bir güzel masaj yaptım , göbeme kalçama varya sabah kalktığımda hala nemliydi süperdi tek kelimeyle ... Bu arada akşamları sürüp sabah duş almak en iyisi kokusu çok kötü değil :)) Tavsiye ederim ...
dun aksam bebak acı badem kremını bol bol surduk. hala yenı krem surulmus gibi. diğerlerinden çok daha nemli tutuyor. deneyin kızlar. zaten çatlak kremleri için erken henüz. sadece cildim nem kazansın dıye çok erkenden basladım ben. dr lar 4. aydan sonra kullan dıyorlar
cntz avatar değiştireceksin profil değil...
kızlar yayınlandığı zaman burun kıvırıp izlememiştim sabahları yabancı damatı izliyorum bir yandan sizle konuşurken. ne güzel bir diziymiş be. bir de bebelere felan birşey olunca ben ağla ağla salya sümük. analık duyguları yerleşiyor galiba. sizde de böyle hassasiyetler oluyor değil mi? allah bir de kucaklamımızı nasib etse hayırlısıyla kafayı yeriz herhalde...
bebak içinde çok iyi şeyler duydum.. Hem çokda uygun bir ürün bir ara nuda deneyeyimdelikafadulden
Bende bir ahtara gittim ve kakao yağı ile badem yağı istedim. Adam ısrarla mecitefendi kakao yağı kremini önerdi. Madem öyle alayım dedim. Biraz önce yazmıştım ama kimse yorum yazmadı. Onun da içinde bol miktarda paraben varmış . Bende kullanmayı bıraktım. Paraben maddesi meme kanseri hücrelerinde bulunmuş netten girip bakabilirsiniz. Ama dediğim gibi birçok kozmetik üründe kullanılıyor.
kızlar yayınlandığı zaman burun kıvırıp izlememiştim sabahları yabancı damatı izliyorum bir yandan sizle konuşurken. ne güzel bir diziymiş be. bir de bebelere felan birşey olunca ben ağla ağla salya sümük. analık duyguları yerleşiyor galiba. sizde de böyle hassasiyetler oluyor değil mi? allah bir de kucaklamımızı nasib etse hayırlısıyla kafayı yeriz herhalde...
dün Ayşe Kulin'in kitabı Veda yı bitirdim ağladım sonunda eşim ne okuyorsun sen dedi ne var bu kadar ağlanacak dedi çok güzel kitap okumayanlara tavsiye ederim...
evet bende duydum. Tüylenme yapıyor dedıler dıye cok sık kullanmıyorum.
Dun kuaforum dedıkı valla ben aklıma geldıkce bebe yagı surdum karnımda hıc catlak yok azcık bacagımda var dedı. Bırde bu kadının karnı kocamandı cok sasırdım. Demekkı olmayacagı varsa olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?