2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

dun aksam bebak acı badem kremını bol bol surduk. hala yenı krem surulmus gibi. diğerlerinden çok daha nemli tutuyor. deneyin kızlar. zaten çatlak kremleri için erken henüz. sadece cildim nem kazansın dıye çok erkenden basladım ben. dr lar 4. aydan sonra kullan dıyorlar

kızlar yayınlandığı zaman burun kıvırıp izlememiştim sabahları yabancı damatı izliyorum bir yandan sizle konuşurken. ne güzel bir diziymiş be. bir de bebelere felan birşey olunca ben ağla ağla salya sümük. analık duyguları yerleşiyor galiba. sizde de böyle hassasiyetler oluyor değil mi? allah bir de kucaklamımızı nasib etse hayırlısıyla kafayı yeriz herhalde...

kısss 2 gündür karnım def gibi bebişim büyüyormu neeee...akşam yağlandım yağlandım yok anam içim def gibi hacı yatmaz gibi oldum yaaaaa

:roflol: ay çok alem kadınsın ya. Bendede arada oluyor ama sanki bana o gazmış gibi geliyor. Bir süre sonra geçiyor o gerginlik.

merhaba kızlar herkese günaydın....

inşallah bugünde herkes şahanedir, Ela şimdi doktorda herhalde, ne yapıyor acaba, heyecanlıdır şimdi.

Evet ya heyecanlıdır şimdi o. Ayyyyyy bende yarın heyecandan ölüyor olucam delikafadulden

Bende bir ahtara gittim ve kakao yağı ile badem yağı istedim. Adam ısrarla mecitefendi kakao yağı kremini önerdi. Madem öyle alayım dedim. Biraz önce yazmıştım ama kimse yorum yazmadı. Onun da içinde bol miktarda paraben varmış . Bende kullanmayı bıraktım. Paraben maddesi meme kanseri hücrelerinde bulunmuş netten girip bakabilirsiniz. Ama dediğim gibi birçok kozmetik üründe kullanılıyor.

bebak içinde çok iyi şeyler duydum.. hem çokda uygun bir ürün bir ara nuda deneyeyimdelikafadulden

teşekkür ederim herkese :) Bu arada sadece lierac kullanmayın derim ben hem çok pahalı hem de vücut çapı genişleyince yetiştiremicez :) Benim bir arkadaş sadece lierac kullandı çatlakları yine oldu , diğeri ise hem lierac + bilıumum yağları kullandı açık tenli ve ailede olmasına karşın tek bir çatlağı olmadı , bir de düzenli kullanım şart. Hafta bir gün değil her sabah ve akşam , yağları akşam lieracı sabah kullanabilirsiniz .. Ay çok uzun yazdım

gerçekten haklısın, bana daha önce bir an önce çocuğun olsun çocuk çok güzel şey derlerdi, yok daha neler derdim, hakketten de öyleymiş:))

dün Ayşe Kulin'in kitabı Veda yı bitirdim ağladım sonunda eşim ne okuyorsun sen dedi ne var bu kadar ağlanacak dedi çok güzel kitap okumayanlara tavsiye ederim...

bebak içinde çok iyi şeyler duydum.. Hem çokda uygun bir ürün bir ara nuda deneyeyimdelikafadulden

evet bende duydum. Tüylenme yapıyor dedıler dıye cok sık kullanmıyorum.
Dun kuaforum dedıkı valla ben aklıma geldıkce bebe yagı surdum karnımda hıc catlak yok azcık bacagımda var dedı. Bırde bu kadının karnı kocamandı cok sasırdım. Demekkı olmayacagı varsa olmuyor

Ay ben bunu bilmiyordum şimdi baktım netten ama her şeyin içinde varmış , kozmetik ürünlerinin raf önmrü uzun olsun diye kullanılıyormuş , fondoten , ruj . aklımıza ne gelirse .... Of ya

oh ne güzel şu an bende evde olmayı isterdim, çalışmak güzel, fakat hamileyken değilmiş, şimdi evde olsam uzansam şöylllllllllllleeeeeeeeeee tv karşısında, ohhhhhhh

dün Ayşe Kulin'in kitabı Veda yı bitirdim ağladım sonunda eşim ne okuyorsun sen dedi ne var bu kadar ağlanacak dedi çok güzel kitap okumayanlara tavsiye ederim...

Ben de Ayşe Kulin'in Nefes Nefese kitabını okudum. Daha önce de Feraye ve Adı Aylin i okumuştum. Hepside çok güzeldi.Eminim o da güzeldir.

lierac 55 ytl felan. ama netten baktım yurtdışında hemen hemen yarı fiyata gördüm. ama tabi benim kocam bulabilirse.

ama haklısın daha ekonomik bir şeyle takviye etmek daha mantıklı.

gamma benim elimde de elif şafak var. AŞK çok duygusal gidiyor. aslında sufizm 101 gibi bir şey. az kaldı. bitince tekrar okuyacağım. çok güzel gidiyor. ağlaya ağlaya gidiyor daha doğrusu.

çatlaklar genetik maalesef çatlayacaksa çatlayacak önüne geçemeyiz ama bari en aza indirelim değil mi..

ya kızlar ben bu resmi yüklemeyi beceremiom bana son kez anlatırmısınızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…