allah kavuştursun canım, ama senin eşin bu akşama dönecek herhalde..
Dediğin gibi tatlım bebişlerimiz bizlerle, o nedenle yalnız değiliz.
Iyiyim tatlım sağol sen nasılsın?
Ayrıca ben çalışan hamilelere birşey sormak istiyorum. Bazen çok sık olmasa da fotokopi çekmem gerekiyor, allahtan fotokopi makinesi benim olduğum yerde değil. Yani sürekli maruz kalmıyorum ama sizce bir zararı olur? Siz buna nasıl bir çözüm buldunuz?
günaydın arkadaşlar herkes iidir umarım...cümleten hayırlı cumalar
benim karnım def gibi gerilmeye başladı 2 gündür rahatsız ediyoo ama sizde de oluyomu akşam ne yapacağımı bilemedim kremlendim bol bol yağlanım güreşçiler gibi ama gerginlik içten galibaaa
oyyy oyyy yahu o zararlı bu zararlı napıcaz biz ya :))
kızlar bu 2 gün önceki halimiz bugün 16 haftalık olduk..
kızlar bana müsade. bugün belki bir daha girmem. hafta içi kuşlarına şimdiden iyi tatiller...
Dilek bende fotokopi çekmek durumda kalıyorum basıp biraz uzaklaşıyorum çok yakında durmamak lazım o tam çekme anında öyle bir çözüm buldum bazen arkadaş çekiyor
iyim bu gün sabah iş yerini stresli başaldı ama iyim şimdi
fotokopi makinası radyasyon yaymazki, sanmam bi sorun olacağını.
Günaydın kızlar. Herkese güzel bir gün diliyorum. Ve hayırlı cumalar olsun inşallah.
Dilekcim ve Sadcım Allah kavuştursun.
Yasemincim göbüşüne maşallah
günaydın annişler
akşam iki saat uğraştık ama fotoğraf çekme özürlü kocam bir türlü çekemedi titrek çıktı karanlık oldu yarın yeğenime çektireceğim göbüşümü o kadar kötü resimler ki iyi hoş kocişim ama böyle işlerden maalesef anlamıyor kaydirigubbakcemile3 onu böyle seviyorum ne yapayım
DİLEKCİM aLLAH KAVUŞTURSUN TATALIM.
NASILSIN TOSUNCUK NAPIYO FISTIKIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?