2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bana müsade. bugün belki bir daha girmem. hafta içi kuşlarına şimdiden iyi tatiller...

Dilek bende fotokopi çekmek durumda kalıyorum basıp biraz uzaklaşıyorum çok yakında durmamak lazım o tam çekme anında öyle bir çözüm buldum bazen arkadaş çekiyor

nihalcim maaşallah çok tatlısın yüzünde sanki biraz toparlanmış ne güzeelll benm yüzümden hamiş olduğum belli olmuyooo

Nihal bu arada ben gamzelere bayılırım annemde de var , hurafe ama ayva yiyorum sürekli bebişimde olsun diye senin inşallah olur bebişinde çok güzel gülüyorsun :)

fotokopi makinası radyasyon yaymazki, sanmam bi sorun olacağını.

aynen canım özellikle yemek yedikten sonra oluyor

kızlar bu 2 gün önceki halimiz bugün 16 haftalık olduk..

Canım maşallah. Biz seninle aynıyız galiba yarın bende 17. haftaya giriyorum.
ama benim ki daha seninki kadar büyümedi. Kırkbir kere maşallah tatlım ama ben biraz kilo ile de alakalı diye düşünüyorum,ben 54 kiloyum ve boyum 173 sanırım iç karnım da geniş. Haftasonu bende çekip koyucam resmimi, bakarsınız..

cntz 06 canım şişmişsindir ondan öle görünüyor olabilirsin yada insanlar hamile olduğunu bildiği için psikolojik olrak seni kilolu görebilir zaten bu tür böyle kilo takibi yapan insanlara sinir oluyorum kilo almışın vermişin endazelar sanki sana ne ben görmüyorum yada tartım yok benim çetele tutuyorlar evde heralde boşver sen onlar canım

gunaydin kizlar hepinize iyi cumalar.sad ve dilekcim allah kavusdursun.

Dilek bende fotokopi çekmek durumda kalıyorum basıp biraz uzaklaşıyorum çok yakında durmamak lazım o tam çekme anında öyle bir çözüm buldum bazen arkadaş çekiyor

Bende öyle yapıyorum canım o ışık geçerken uzağa gidiyorum , sonra geri geliyorum.
Umarım çok etkilenmiyordur bebişlerimiz..

iyim bu gün sabah iş yerini stresli başaldı ama iyim şimdi

Ne oldu tatlım ? Dikkat et kendine stres yapma, işler yoluna girer daima.

fotokopi makinası radyasyon yaymazki, sanmam bi sorun olacağını.

Olur mu canım hiç senin yanlışın var. Normal zamanda bile fotokopi çekerken dikkat etmemiz lazım mesela mutlaka kapağını kapatıp çekmeliyiz.. Fazlasıyla radyasyon yayıyor çünkü eğer sende maruz kalıyorsan dikkat et..

ya resim bekliyoduk nedne çekemedi üffff :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…