2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

pc başından kalmıyoz ki anaammmm korkuyom ben çocuklarıda bilg.başında doğurcezzznaniknanik

sırnaşık şey valla doğru diyosun bacım. Ben zaten bu gidişle ofiste doğurcam sanırım. Bizim çocuğun bilgisayarsız bir ortamda doğması mümkün değil.

sırnaşık şey valla doğru diyosun bacım. Ben zaten bu gidişle ofiste doğurcam sanırım. Bizim çocuğun bilgisayarsız bir ortamda doğması mümkün değil.

al bende de o kadar...evde net yok şuan uygun bi paket bulursak alıcam çocuk doğduğunda kesin olucak ama net+pc::))

kızlar hepinize tek tek tşk ederim. dilekçim benim oğlum önden geliyo 4 gün.. ondan 16. haftam bitti. gamzelere gelince aslında ben çocuumdada olsun die değil ama aşırı ayva yiyorum canım istio.. babadada var az gamze inş çeker. ne diyelim.. kilo aldım ben 58 le kaldım 63 oldum.. bilen bilir hiç mide bulantım olmadı sadece 2 haftadır midem yanıo bende peynir ekmek domates ve yumurtadan başka bişey yiyemiorum.. baharatlı asla... bu arada dün dr a gittim videoya çektik paşamı bi gerindi göbeğini yukarı bi fırlattı sormayın.. gül gül öldük. bide sanki izlediğimzi anlamış gibi elinide kaldırdı sanki yeter dermiş gibi.. allah ım yaa.. haaa unutmadan dr da beklerken kapıdaki kadın bana demezmi hiç göbeğin belli olmuo ben 2 aylıkken böleydim dieee. bende dedim ben şişirmiorum ondan ufaktır... biras bozuldu ama haketti...

hehe paşan için çok mutlu oldum bu arada çok güsel çııkmışsın resimde

kızlar dün rüyamda bebişimi emziriyodum hala gözlerimin önünde sanki gerçekmiş gibi hissediyomm çok güzeldi...

dün koydum ama ben sen görmedin mi

YOOOOOOO... o kadarda okudum geçmişi... kızlar burda takip etmek gerçekten zor oluo bütün ay annelerinin bebeğim büyüyor da açtığı göbek show sayfaları var.. orda giriş yapıım mı??? hepimiz resimlerimizi oraya koyalım daha rahat olsunn..

bircancım seni görmeyi çok istiorum dünkü resmini hala bulamadım tekrar eklermisin?? yeni konumuza.. seybaycıım ve ekleyen diğer annelerimiz..

yaa ben resim ekleyemiyorum ve sizleri göremiyorum burda yasak hepinizi çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…