2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kzılar özeliikle pc basında olmak zorunda olanalar. kaktüs alıp masalarınıza koyun. radyasyonu emiyormus. ben bu hafta sonu bı tane eve bı tane iş yerime alıcam

ya bişi sorcam sizin daha bilginiz varr..rolon kullanmak sakıncalımı hamileyken ben hamişliğin başından beri sakıncalı diye kullanmıyorum yani dr demedi ölle bişi ama,,,

Ben de çok nadir kullanıyorum ve parfümleri kıyafetlerime sürüyorum. İçindekilere bir bakmak lazım açıkcası çok dikkat etmemiştim çok kullanmıyorum diye.

Ben varya her gün burada bir şey öğreniyorum görür görmez alıcam hemen :)) Bu arada tabi bebişler için her şeye dikkat edicez ama ne bileyim çok takarsak geri kalan süreç biraz zor geçer gibi geliyor :) oyüzden ööle sööledim ben :)

istanbuldasın yakınsa sana koçtaş ta vardı. gecen gun gordum mısafırlıge gıdıyordum alamadım.

evet ya orda çok güzel çiçekli falan var kaç kez niyet ettim olmadı hamile kaldığımdan beride pek gitmiyorum bir yere ama bu hafta sonu via porta gideceğiz orada vardır belki olmazsa koçtaş a da uğrarız

kedinihalcim çok güzel çıkmışsın erkek bebek annesi olacağın ne kadar belli güzellik artı karnın öne doğru gidiyo tüh tüh tüh maşallah canım benim

kıslar bende ikili tarama testine gittiğimde doktor önce kıs dedi.
gayet emişn bir şekilde sonra da netleştiremedim bir daha ki gelişine bakarıs çok hareketli dedi.
acaba gerçekten bildimi çok merake diyorum

tosuncuk iyi kaydirigubbakcemile3 bakalım yarın görcez pembemi mavimi ? Sen neden sinirlendin sabah bakem?

yarını sabırsızlıkla bekliyorum canım bakalım tosuncuk ben biliyorum ama olsun paşa o paşa erkekin :) ya bir iş vardı bir logo logoyla 8:30 dan 11^re kadar uğraştım canım çıktı... hep uğrasşlı kasvetli işleri bana veriyorlar sinir oluyorum önümde yapılcak bir sürü dosya var canım sıkıldı

Canım valla çetele tutuyorlar dediğin gibi, üstelik biz hamileyiz, duygusalız, kilo aldıksa aldık niye üzüyorsunuz bizi, tutabilsem boğazımı yemem zaten , aman ben bebişimle kendi sağlığıma bakarım

Stres yapma şekerim. O an bebişini düşün rahatlarsın :ecrin_bebek:

kıyamam bensaaannaaaa döverim ben onlarııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…