NASILSIN TOSUNCUK NAPIYO FISTIKIM
kzılar özeliikle pc basında olmak zorunda olanalar. kaktüs alıp masalarınıza koyun. radyasyonu emiyormus. ben bu hafta sonu bı tane eve bı tane iş yerime alıcam
ya bişi sorcam sizin daha bilginiz varr..rolon kullanmak sakıncalımı hamileyken ben hamişliğin başından beri sakıncalı diye kullanmıyorum yani dr demedi ölle bişi ama,,,
onu bende duymuştum evet ratlarsam alayım
kzılar özeliikle pc basında olmak zorunda olanalar. kaktüs alıp masalarınıza koyun. radyasyonu emiyormus. ben bu hafta sonu bı tane eve bı tane iş yerime alıcam
istanbuldasın yakınsa sana koçtaş ta vardı. gecen gun gordum mısafırlıge gıdıyordum alamadım.
Çok sağol canım benim... Bebişim iyi ama biraz kızdı Bircan teyzesine...
Çünkü ben tosun değil, prensesim diye bas bas bağırıyor :sm_cool:
tosuncuk iyi kaydirigubbakcemile3 bakalım yarın görcez pembemi mavimi ? Sen neden sinirlendin sabah bakem?
cntz 06 canım şişmişsindir ondan öle görünüyor olabilirsin yada insanlar hamile olduğunu bildiği için psikolojik olrak seni kilolu görebilir zaten bu tür böyle kilo takibi yapan insanlara sinir oluyorum kilo almışın vermişin endazelar sanki sana ne ben görmüyorum yada tartım yok benim çetele tutuyorlar evde heralde boşver sen onlar canım
evet bende duymuştum bunu biyerde görürsem alayım .
yarını sabırsızlıkla bekliyorum canım bakalım tosuncuk ben biliyorum ama olsun paşa o paşa erkekin :) ya bir iş vardı bir logo logoyla 8:30 dan 11^re kadar uğraştım canım çıktı... hep uğrasşlı kasvetli işleri bana veriyorlar sinir oluyorum önümde yapılcak bir sürü dosya var canım sıkıldı
pc başından kalmıyoz ki anaammmm korkuyom ben çocuklarıda bilg.başında doğurcezzznaniknanik
yarını sabırsızlıkla bekliyorum canım bakalım tosuncuk ben biliyorum ama olsun paşa o paşa erkekin :) ya bir iş vardı bir logo logoyla 8:30 dan 11^re kadar uğraştım canım çıktı... hep uğrasşlı kasvetli işleri bana veriyorlar sinir oluyorum önümde yapılcak bir sürü dosya var canım sıkıldı
ya ben onu tosuncuk diye özgeye yazıdm ama affetsin beni kızmasın dünyalar güseli tatlısı prenses
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?